De Duitse minister voor Digitaal en Transport Volker Wissing heeft gezegd dat hij zich minder zorgen maakt over Twitter onder leiding van Elon Musk na een ontmoeting met de CEO in San Francisco, meldt Reclaim the Net.

“Bedankt @elonmusk voor een constructief gesprek in San Francisco. Mijn standpunt is duidelijk: de zelfverplichting van de platforms tegen #disinformatie moet strikt worden nageleefd totdat de #DSA van kracht wordt. Elon Musk was het met me eens,” twitterde Wissing.

De DSA (Digital Services Act), die naar verwachting in februari 2024 van kracht wordt, verplicht platforms onder meer om “schadelijke” inhoud onmiddellijk te verwijderen. De wetgeving is bedoeld om consumenten te beschermen tegen zowel schadelijke als illegale inhoud.

In een interview in december uitte Wissing, de secretaris-generaal van de Vrije Democratische Partij (FDP), zijn bezorgdheid over Musks leiderschap van Twitter en zei hij dat hij nog niet wist of hij het platform zou blijven gebruiken.

Sinds hij eind oktober het roer overnam, heeft Musk enkele veranderingen doorgevoerd die censuurliefhebbers misschien controversieel vinden. Hij heeft het COVID-19-beleid inzake desinformatie teruggedraaid en een aantal eerder verboden accounts opnieuw toegelaten, waaronder het account van de voormalige Amerikaanse president Donald Trump.

In een brief aan de Europese Commissie heeft Sven Giegold, staatssecretaris van het federale ministerie van Economische Zaken, zijn bezorgdheid geuit over de abrupte veranderingen bij Twitter en de versoepeling van het censuurbeleid.


In mei van vorig jaar Had Elon Musk tegenover ‘WEF global leader’ en EU-psychopaat Thierry Breton al verklaard dat hij met de EU-dictatuur samen zou werken.

De hernieuwde bevestiging van Musk dat hij zich zal houden aan de censuurwetten van de globalistische dictatuur komt mooi op tijd voor de WEF bijeenkomst in Davos waar ze plannen om een ‘Ministerie van Waarheid’ op te richten.


elp ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Biden-regime en EU-dictatuur bedreigen Elon Musk: ‘Blijf censureren op Twitter of zie zware consequenties tegemoet’

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Angie
Angie
2 maanden geleden

Ik zit te wachten op bijltjesdag. Vooral het Duitse drek heeft wel erg hardnekkige, fascistoïde trekjes. Tijd voor een revolutie en een Nuremberg 2.0.

Anoniem
Anoniem
2 maanden geleden

De grootste verspreider van desinformatie, ja zelfs de bedenkers van de term zelf, zijn de WEF/EU/WHO/VN/Bilderberg psychopaten en hun geïnfiltreerd “Young Global leaders” in alle regeringen!!!
Dat tuig moet aangepakt worden!!! Zend ze direct naar de hel, waar ze trouwens ook vandaan komen!!!