De komst van sociale media is de vloek van de moderne samenleving geworden, omdat het een wereld heeft gecreëerd die voor het grootste deel letterlijk niet bestaat, meldt JD Heyes.

Voorbij zijn de dagen van “MySpace” en de beginjaren van Facebook, toen gebruikers gewoon statusupdates, foto’s van bezochte plaatsen, recepten en andere dingen plaatsten om in contact te blijven met familie en vrienden.

De huidige versie van sociale media bestaat om tientallen miljoenen mensen per minuut leugens, propaganda en valse verhalen op te dringen, gebruikt door de overheid en sommigen in de particuliere sector voor non-stop psychologische oorlogsvoering, zoals Twitter-baas Elon Musk onlangs heeft onthuld met zijn dumps van “Twitter Files”.

Nu leren we dat Twitter werd gebruikt om massale leugens te verspreiden over de COVID-19 pandemie om het publiek bang te maken om te voldoen aan het ene tirannieke mandaat na het andere.

Zoals Revolver News meldt, waren een paar “E.R. dokters” die beweerden dat ze getuige waren van tientallen COVID doden per dienst niet eens echte mensen:

Als je op Twitter zat toen de COVID “angstzaaierij” op zijn hoogtepunt was, zul je je waarschijnlijk de “Twitter artsen” herinneren die opdoken, schijnbaar uit het niets, en beweerden dat ze elke dag hordes patiënten verloren aan COVID.

Deze zogenaamde “dokters” zweepten iedereen op in een angstwaanzin. Hun tweets kregen dagelijks tienduizenden retweets en engagement.

De “artsen” deden zich voor als ER-artsen en maakten op een of andere manier deel uit van de LGBTQ-gemeenschap. Ze creëerden dit helse/apocalyptische scenario waardoor het leek alsof de lichamen zich op straat opstapelden.

Nou, dit komt waarschijnlijk niet als een grote verrassing voor je, maar die populaire “ER dokters” waren nep.

De site citeerde een explosief bericht in de San Francisco Standard, die de valse vlag operatie onthulde.

“Vorige maand verloor Dr. Robert Honeyman hun zus aan Covid. Ze schreven erover op Twitter en ontvingen tientallen condoleances, meer dan 4.000 retweets en 43.000 likes,” meldde de outlet. “Precies een maand later, op 12 december, schreef Honeyman dat een andere tragedie hun familie was overkomen.”

“Triest om aan te kondigen dat mijn man in coma is geraakt nadat hij in het ziekenhuis lag met Covid. De dokter weet niet zeker of hij eruit komt”, tweette ze. “Dit jaar was het zwaarste van mijn leven toen ik mijn zus verloor aan dit virus. Dit is de eerste keer in mijn leven dat ik geen licht zie aan het einde van de tunnel.”

Opnieuw stroomden de condoleances en gelukwensen binnen – Amerikanen zijn tenslotte een meelevend volkje, ongeacht wat de liegende linkse Democraten vaak zeggen. Maar nogmaals, niets hiervan was waar.

Het was allemaal nep.

“Honeyman was niet echt,” meldde de San Francisco Standard. “De transgender ‘doctor in de sociologie en feministische studies’ met een ‘grote interesse in poëzie’ die they/them pronouns gebruikte, was in feite een stockfoto die op DepositPhotos, een royalty-free afbeeldingssite, werd beschreven als ‘Glimlachende gelukkige, knappe latino man buiten-portret’.”

“Hun/zijn/haar vermeende comateuze echtgenoot, Dr. Patrick C. Honeyman, was ook nep. Zijn Twitter-foto was gestolen van een verzekeraar in Wayne, Indiana,” merkte de outlet verder op.

Maar het wordt nog erger: De outlet merkte op dat de twee nepdokters, wiens accounts voortdurend opriepen tot voorzichtigheid over COVID-19 en aandrongen op lockdowns, maskering, bedrijfssluitingen, etc., deel uitmaakten van een groter netwerk van ten minste vier nepaccounts die vermeende banden met de LGBTQ-gemeenschap propageerden. De accounts plaatsten ook felle kritiek op iedereen die de pandemie niet serieus genoeg nam of zich verzette tegen de tirannieke maatregelen.

En interessant genoeg werd de zwendel ontdekt door een linkse schrijver.

“De nepdokters werden ontdekt door Joshua Gutterman Tranen, een zelfverklaarde “gay writer” die een master in fine arts volgt aan het Bennington College. Hij zag de tweet van Robert Honeyman over hun man die in coma lag, merkte dat mensen die hij volgde hen ook volgden, en dacht dat ze misschien deel uitmaakten van de LGBTQ+ academische gemeenschap,” meldde de outlet.

“Maar na 10 minuten googelen concludeerde Gutterman Tranen dat de foto van Robert Honeyman een stockfoto was en dat hun biografie de grenzen van geloofwaardigheid overschreed: een academicus die geen sporen achterliet op academische websites en eind 2022 twee familieleden had verloren aan Covid, ondanks maskering en afstand houden”, aldus het bericht.

Opnieuw werden sociale media gebruikt om leugens, valse verhalen en propaganda te verspreiden, wat opnieuw bewijst dat de grote techbedrijven zonder twijfel verbonden zijn met de Amerikaanse deep state.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Zwitserse arts opgesloten in krankzinnigengesticht omdat hij vraagtekens zette bij COVID Lockdowns

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
2 maanden geleden

Heel de berichtgeving en angstzaaierij over Covid was vanaf het begin overduidelijk bedrog, leugens, en vol tegenstrijdigheden.

Dat maakt het allemaal zo droevig: een groot deel van onze bevolking heeft absoluut onvoldoende kritische geest om dit bedrog op te merken, ze geloven klakkeloos alles wat de leugenmedia en de leugenoverheid hen voorschotelt.

Dit is een zeer groot probleem.

walhalladome
walhalladome
2 maanden geleden

Regel #1 Geloof NOOIT echt NOOIT iets van de overheid!
Regel #2 Geloof NOOIT meer huisartsen meer, omgekocht tuig en moordenaars!
Regel #3 Geloof NIMMER NOOIT NIET de MSM, kom zelfs niet meer in contact met hen!