Aanhangers van de voormalige Braziliaanse president Jair Bolsonaro hebben zondag de door de strijdkrachten ingestelde veiligheidsbarrières doorbroken en zich toegang verschaft tot belangrijke gebouwen van elk van de drie takken van de regering, waaronder het congresgebouw, het Hooggerechtshof en het presidentieel paleis Planalto, volgens beelden in de Braziliaanse media, aldus CNN.

Op beelden was te zien hoe een massale menigte in de hoofdstad Brasília een helling opliep naar het congresgebouw, waar zij de Groene Kamer hadden bereikt, gelegen buiten de kamer van het lagerhuis van het Congres, vertelde interim-senaatsvoorzitter Veneziano Vital do Rogo aan CNN Brasil.

Andere kanalen toonden Bolsonaro-aanhangers die het Hooggerechtshof en het presidentieel paleis binnengingen, waar CNN Brasil de aankomst van de anti-oproerpolitie en de Braziliaanse strijdkrachten toonde. Binnen waren demonstranten met meubilair barricades aan het bouwen om de politie de toegang te beletten, meldde CNN Brasil.

Bolsonaro weigerde zijn verlies toe te geven na de door fraude door de crimineel Lula ‘gewonnen’ verkiezingen. De corrupte Lula pleegde op dezelfde manier als couppleger Joe Biden zijn staatsgreep.

Bolsonaro won alle regio’s behalve één.

Halverwege het tellen van de stemmen stond Bolsonaro nog op voorsprong.

En toen werden er net als in de VS miljoenen stemmen toegevoegd.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Bolsonaro vlucht uit Brazilië na staatsgreep door het Wereld Economisch Forum

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jerome
Jerome
2 maanden geleden

Brazilianen zijn uit een ander soort hout gesneden dan de meeste Nederlanders ( waaibomenhout), echter ook zij worden bespeeld, net als Russen, Chinezen, Japanners, het Westen enzovoort, want hoogstwaarschijnlijk is ook Bolsonaro niet wie wij denken/hopen dat hij is. Ik zag laatst een foto van zijn zonen Carlos en Eduardo met respectievelijk een Israeli Defence Forces (net als Thierry Baudet zo’n zeven jaar geleden…) en een Mossad t-shirt aan.
Niets is wat het lijkt, ook de oorlog in Oekraïne niet. Blijf je afvragen, waar komt de zogenaamde onafhankelijke, alternatieve informatie vandaan, wat weten we werkelijk van Rusland, waarom worden we overladen met informatie over hoe slecht het Westen is, enzovoort.

Dee
Dee
2 maanden geleden
Antwoord aan  Jerome

Niets is wat het lijkt. Inderdaad. Ook in de alternatieve media is het ‘Westen’ de grote verliezer. Maar dan anders!

Marcus
Marcus
2 maanden geleden

… en binnenkort zien we de filmpjes, waarop de politie de demonstranten gewoon vrije doorgang geeft. Precies zoals bij de Capitool bestorming in 2021. En net als Trump, krijgt Bolsanaro de schuld.

Laatst bewerkt op 2 maanden geleden door Marcus
Jerome
Jerome
2 maanden geleden
Antwoord aan  Marcus

Je zou weleens gelijk kunnen hebben. Jim Stone claimt : ‘proof the riots in Brazil are being staged by the CIA, and that jan 6th was also staged by the CIA.’
Zijn website is http://www.voterig.com

Marcus
Marcus
2 maanden geleden
Antwoord aan  Jerome

Interessant !

Kleurenrevoluties: Met vers in het geheugen; Oekraïne, Iran, en ik meen ook Myanmar.
Stel je voor, dat het toch eens anders zou lopen…

Laatst bewerkt op 2 maanden geleden door Marcus
Eddy
Eddy
2 maanden geleden

De Zionistische Cabal regeert de wereld. Met steun van dit tuig blijf je in het zadel. Anders…..een ongelukje o.i.d. De oorlog in Ukraine is een toneelstukje om de bevolking te verarmen en tot slaaf te maken. Biden, Putin en Zelenski worden door een en dezelfde poppenspeler bestuurd. Dat hiervoor miljoenen mensen moeten lijden interesseert niemand.