De laatste publicatie van het Office for National Statistics (ONS) over geregistreerde sterfgevallen is gisteren gepubliceerd en het aantal sterfgevallen is nog steeds zorgwekkend hoog, schrijft The Naked Emperor.

In de week tot 23 december waren er in Engeland 2.272 sterfgevallen, een stijging van 20,2% ten opzichte van het gemiddelde over vijf jaar. In Wales waren de statistieken nog slechter met een stijging van 27,3%. Slechts ongeveer 3% van het totaal werd toegeschreven aan Covid.

Om aan te tonen wat voor een toestand de National Health Service (NHS) is geworden: 1.120 van deze sterfgevallen deden zich thuis voor, een schokkende stijging van 37,5% boven het gemiddelde. In ziekenhuizen was de stijging 18,8% en in verzorgingstehuizen 10,5%.

Maar wat kan de oorzaak zijn van deze overlijdensoverschrijdingen? Na een pandemie zouden er toch minder sterfgevallen moeten zijn?

Volgens de Engelse Chief Medical Officer, Chris Whitty, zijn veel sterfgevallen te wijten aan hartaandoeningen omdat patiënten geen statines en bloeddrukpillen krijgen. Maar uit wat speurwerk van Tom Jefferson en Carl Heneghan blijkt dat dit nooit het geval was. Op geen enkel moment in de afgelopen drie jaar is het aantal voorgeschreven recepten merkbaar gedaald.

Jefferson en Heneghan sluiten ook een daling van de controle uit als de waarschijnlijke reden vanwege een eerdere studie die zij hebben uitgevoerd.

Dus blijven er drie mogelijke oorzaken over. Een falend gezondheidssysteem, Covid en vaccins. Terwijl het volkomen aanvaardbaar is om te kijken of de eerste twee schade veroorzaken, zullen slechts weinigen vaccins overwegen. Het is een zeer vreemde situatie waarin het bijna als heiligschennis wordt beschouwd om de veiligheid van vaccins te willen onderzoeken.

Maar sommige echte wetenschappers onderzoeken het en steeds meer bewijzen wijzen erop dat ten minste enkele (zo niet meer) sterfgevallen te wijten zijn aan vaccins.

Bijvoorbeeld, deze recente studie in het Clinical Research in Cardiology Journal concludeerde:

De autopsiebevindingen wezen op overlijden als gevolg van acuut aritmogeen hartfalen. Myocarditis kan dus een potentieel dodelijke complicatie zijn na mRNA-gebaseerde anti-SARS-CoV-2 vaccinatie.

Zoals al jaren wordt besproken, en nu in deze studie wordt bevestigd, ging het mRNA waar het niet hoorde te gaan (het hart) en veroorzaakte een immuunrespons myocarditis die leidde tot acuut hartfalen.

Dit artikel kijkt naar instortingen en sterfgevallen van atleten in 2021-22 en zoals je ziet, ziet het er niet goed uit.

Athlete collapses and deaths chart from 1st January 2021 to 27th November 2022. Good Sciencing.

En tenslotte vond deze nieuwe studie circulerend spike-eiwit in post-Covid-19 mRNA vaccin myocarditis.

Zoals Jikkyleaks opmerkt, vonden de auteurs in deze studie zelfs na een maand miljarden kopieën van spike-eiwit vrij circulerend in het plasma van kinderen. Erger nog, bij sommige patiënten nam het na 20 dagen nog steeds toe.

Image

En het ergste van alles is dat de studie aantoonde dat patiënten verhoogde troponine niveaus hadden, wat bevestigt dat het vaccin myocarditis veroorzaakt.

Ik weet niet hoeveel onderzoeken en sterfgevallen er nog nodig zijn voordat iemand met machtsvertoon erkent wat er aan de hand is of het tenminste begint te onderzoeken. Maar voorlopig is het het onuitgesproken geheim en zal de oversterfte aanhouden.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Oversterfte december 25% hoger dan normaal – ‘Het is een slachting’

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over:

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marco "
Marco "
2 maanden geleden

Wales ? ; hadden ze maar in Swindon moeten gaan wonen / pracht video van dr. Campbell over de hart aandoeningscijfers = schrikbarend hoog , maar was een fout gemaakt ; in Swindon niets aan de hand ? ( hoezo verdonkeremanen )

Jerome
Jerome
2 maanden geleden
Antwoord aan  Marco "

Ik raad je aan naar hugotalks.com te gaan en onder andere zijn laatste video ‘the big reveal part 2’ te bekijken.

Jerome
Jerome
2 maanden geleden
Antwoord aan  Jerome

Idem voor Israeldiegorivera op YouTube.

Marco"
Marco"
2 maanden geleden
Antwoord aan  Jerome

Nou ik heb wel vertrouwen in dr. Campbell z’n cynische blik op de overheid en net niet teveel zeggen om niet “gebanned ” van youtube te worden . ( Jerome je hebt het filmpje ook goed beluisterd ? )

Jerome
Jerome
2 maanden geleden

Is er ook oversterfte onder geïmporteerde gelukszoekers uit Afrika en het Midden-Oosten ? Zijn ze überhaupt ‘gevaccineerd’ ? Vragen die serieus onderzocht moeten worden, aangezien ze met driesterrenmaaltijden onthaald worden op vijfsterrencruiseschepen, op ingerichte woningen met een uitkering, zorgverzekering, kinderbijslag, gratis fietsen, kinderwandelwagens, gratis sporten voor de vele kinderen, enzovoort. Ze zijn blijkbaar meer inclusief en waardevol dan oorspronkele Nederlanders.