Het Wereld Economisch Forum gaat op de jaarvergadering 2023 in Davos uitwerken hoe “desinformatie” tegen te gaan, meldt Reclaim the Net.

Het Wereld Economisch Forum (WEF), een niet-gekozen wereldwijde organisatie die ernaar streeft “de agenda’s voor de wereld, de regio en de industrie te bepalen”, heeft het programma van zijn jaarlijkse bijeenkomst in 2023 bekendgemaakt.

Het panel is getiteld “Countering Threats in the Age of Black Swans” en vindt plaats op 18 januari 2023 om 9 uur Eastern Standard Time (EST).

De beschrijving van het panel geeft geen definitie van desinformatie, maar stelt dat “een breed scala aan actoren” toegang heeft tot “een steeds grotere capaciteit om desinformatie te verspreiden”. Dit vermogen, aldus het WEF, zou “bedreigingen die ooit als uitschieters werden beschouwd” verergeren.

Tijdens het panel zullen de sprekers bespreken hoe deze bedreigingen, die door verkeerde informatie zouden worden verergerd, kunnen worden voorspeld, beperkt en tegengegaan.

Lees ook:

Terwijl de beschrijving van het panel geen definitie geeft van desinformatie, suggereert een recent bericht ter promotie van de jaarlijkse bijeenkomst van het WEF dat de groep kritiek op het WEF en het aanvechten van mainstream Covid-19 verhalen als desinformatie beschouwt.

In dit bericht klaagt het WEF dat het doelwit is van “desinformatiecampagnes” en verwijst naar een ander bericht waarin de directeur, Adrian Monck, suggereert dat kritiek op de controversiële slogan van het WEF “You’ll own nothing and you’ll be happy” verband houdt met een “desinformatiecampagne”.

Monck bestempelt niet alleen de kritiek op deze slogan als desinformatie, maar betreurt ook “desinformatie over COVID-19 en vaccins”.

Niet alleen noemt Monck deze onderwerpen desinformatie, maar hij beweert ook dat “desinformatie het vrije woord doet ontsporen” en roept op tot “actie om te voorkomen dat leugens als waarheid worden aanvaard”.

VN verklaart oorlog aan ‘gevaarlijke’ samenzweringstheorieën: ‘De wereld wordt NIET in het geheim gemanipuleerd door een wereldwijde elite’

Dit bericht van Monck is een van de vele voorbeelden van het WEF dat aandringt op censuur van wat het beschouwt als desinformatie. Het WEF en de wereldleiders die aan zijn vergaderingen deelnemen, hebben eerder geschetst hoe Big Tech samenwerkt met intergouvernementele organisaties zoals de Verenigde Naties (VN) om desinformatie aan te pakken, geëist dat sociale media bedrijven hard optreden tegen “geruchten”, en aangedrongen op het gebruik van kunstmatige intelligentie (AI) om desinformatie te censureren.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


WEF-leider: Globalisten hebben meer macht nodig om groeiende COVID-scepsis tegen te gaan

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

9 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
2 maanden geleden

Het 1984 / Brave New World gehalte van het WEF begint nu echt enigszins lachwekkende proporties aan te nemen.

Zouden ze dat zelf niet door hebben?

Hans Vogel
Hans Vogel
2 maanden geleden

Ben ik nu de enige die vindt dat die kop van Klaus Schwab er ongelofelijk DOM uitziet? Dat is toch niet iemand die serieus is te nemen? Niet alleen zijn tronie, maar ook die van al dat andere tuig dat onze levens poogt te beheersen, De Bolle met zijn importbruid, Rutte, Kaag, Biden, Jette, Van Ranst, Fauci, Gates, Von der Leyen, Timmermans, Guterres, etc. etc.: allemaal dom of kwaadaardig (maar kwaadaardigheid is uiteindelijk een vorm van domheid).

Wat dat gespuis uitkraamt, is ook allemaal dom en achterlijk, niet te geloven gewoon.

Wel geruststellend dat dat tuig nu gaat praten over gecentraliseerde censuur. Dat betekent dat ze bang zijn.

Marco"
Marco"
2 maanden geleden

Hier t verhaal wie er achter Schwab zit : Het World Economic Forum was niet alleen het geesteskind van Klaus Schwab, maar kwam eigenlijk voort uit een Harvard-programma dat werd gefinancierd door de CIA onder leiding van Henry Kissinger en gepromoot door John Kenneth Galbraith en de ‘echte’ Dr. Weird, Herman Kahn. Dit is het verbazingwekkende verhaal van de echte mannen die Klaus Schwab rekruteerden, hem hielpen bij het opzetten van het World Economic Forum .

Staat in het Tsjechisch

https://www.infovojna.bz/article/video-kdo-skutecne-stoji-za-svetovym-ekonomickym-forem-a-klausem-schwabem

Schermafbeelding 2023-01-07 om 13.03.33.png
John
John
2 maanden geleden

Gebruik een VPN en volg gewoon RT.com.
Die geloof ik meer dan onze msm.

Dee
Dee
2 maanden geleden
Antwoord aan  DissidentNL

Of Tor browser. Om censuur te ontwijken ga je naar Settings, Connection, Bridges, en selecteer daar een obsf4 bridge. Als je onder privacy & Security Standard aan vinkt in plaats van Safer, dan kun je ook de meeste video content bekijken.

Laatst bewerkt op 2 maanden geleden door Dee
Dee
Dee
2 maanden geleden
Antwoord aan  Dee

Hier in Portugal kan ik sinds kort RT weer bereiken zonder vpn. de site was een tijdje alleen te bezoeken via een vpn of tor. maar toch, beter tor of/en vpn.

Hagar
Hagar
2 maanden geleden
Antwoord aan  DissidentNL

Het Wereld Economisch Forum zal op zijn jaarlijkse bijeenkomst in 2023 bespreken hoe een ‘ Ministerie van Desinformatie’ opgericht zal worden om elke ‘waarheid’ te verbannen.