Anti-blanke haatmisdrijven stegen 260 procent in de stad Chicago van 2021 tot 2022, nu de vruchten van de Black Lives Matter terreurbeweging te zien zijn in een van Amerika’s meest gewelddadige door Democraten bestuurde steden, meldt Big League Politics.

Journalist Michael Tracey belichtte nieuwe politiegegevens van Chicago die haatmisdrijven bijhouden. Uit de cijfers blijkt dat er in 2022 18 geregistreerde haatmisdrijven tegen blanken waren, tegen slechts 5 het jaar daarvoor.

Het zou geen verrassing moeten zijn dat anti-blanke haatmisdrijven stijgen na de opkomst van de haat-hoax industrie, ontworpen om kwaadwillig continue bloed laster tegen blanken te creëren om haat en vergeldingsgeweld van zogenaamde gemarginaliseerde groepen op te roepen.

Chicago: Meer kinderen neergeschoten dan er in de hele VS overleden aan Covid

Big League Politics rapporteert al vele jaren over de trend van toenemende gemene anti-blanke haatmisdrijven:

“Gegevens van het Federal Bureau of Investigation (FBI) tonen een verbluffende stijging van 41 procent in anti-blanke haatmisdrijven van 2019 tot 2020.

De FBI Crime Data Explorer tool laat zien dat er in 2019 761 incidenten waren van anti-blanke haatmisdrijven. Dit steeg tot 1.072 incidenten in 2020 toen de Black Lives Matter pogroms door de natie trokken.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Blanken mag je doodslaan – Aanklacht ingetrokken tegen man die bejaarde in verpleeghuis doodsloeg

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jerome
Jerome
2 maanden geleden

Video op jim_crenshaw, bitchute jan 05 2023 : ‘Rutgers professor:’Whiteness is going to have an end date, we gotta take these muthafuckers out’.
Het treurige is dat ze dat niet zelf heeft bedacht. Ook zij worden gebruikt door hun joodse manipulators. Ze zijn te stom om te begrijpen dat zonder blank intellect, ondernemingszin, organisatietalent, het vermogen om te innoveren de boel instort, want hen ontbeert deze eigenschappen.