Een onderzoek naar de reactie van de regering op het Covid-debacle zou “gevaarlijk zijn voor de democratie”, beweert de Duitse voorzitter van de ethiek en regeringsadviseur Alena Buyx, die tijdens de pandemie verplichte lockdowns, maskerorders en vaccinaties steunde, schrijft Baxter Dmitry.

Velen hebben gemerkt dat de meest uitgesproken ambtenaren die verantwoordelijk zijn voor de brutale COVID-beperkingen en -mandaten plotseling niet meer willen praten over de afgelopen jaren, en wensen dat het groeiende schandaal verdwijnt. Linkse nieuwszenders vragen zelfs om “pandemische amnestie“, waardoor de overheid, Big Pharma en de mainstream media worden vrijgesteld van alle juridische gevolgen van hun daden.

Niet alleen de economische en psychische schade is enorm, maar ook het verlies aan levens als gevolg van de maatregelen, met name de vaccins. De oversterfte is explosief gestegen.

Het is niet verrassend dat degenen die verantwoordelijk zijn voor het bevorderen en uitvoeren van de rampzalige pandemische maatregelen zich nu gedragen als dronken bestuurders die de volgende dag wakker worden en zich realiseren dat er iets vreselijks is gebeurd. Ze hopen dat niemand het merkt en hen ter verantwoording roept.

NoTricksZone meldt:

Een voorbeeld is Alena Buyx, voorzitter van de Duitse Ethische Raad, die diende om de nodige morele dekking te bieden wanneer de Duitse regering wrede lockdowns en experimentele vaccinaties oplegde tegen de wil van veel mensen. Buyx was een uitgesproken promotor van de massavaccinatie en de beperkende maatregelen.

Onderzoek “gevaarlijk voor de democratie”

In een interview met de linkse Duitse krant Die Zeit vertelde Buyx dat de behoefte aan een onderzoek “begrijpelijk is, maar het ongelooflijk giftig is. Het heeft een diepgaand effect op het polariseren van de samenleving. En het is gevaarlijk voor de democratie.”

Doodsbang voor verantwoording

Nu de gegevens het grootste medische debacle/fraude aller tijden blootleggen, zijn vooraanstaande personen als Buyx duidelijk doodsbang voor onderzoeken en een eerlijk proces.

Volgens Buyx is iedereen die oproept tot een fundamentele heroverweging van het Corona beleid, iedereen die persoonlijke en zo nodig juridische consequenties eist, een vijand van de democratie,” merkt Pleiteticker.de op.

Dat is het niveau van ethiek dat we vandaag de dag in Duitsland zien. Bedenk hoe de voormalige communistische “Duitse Democratische Republiek”, alias Oost-Duitsland, hetzelfde beweerde over hun nepdemocratie en elke politieke oppositie.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


De pandemie is voorbij – nu moeten er koppen rollen!

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

8 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
luisa
luisa
2 maanden geleden

Kun je voorstellen dat deze vaccinaties iedere keer per spuit beschadig jouw hart, jouw hersens (prion ziekte), jouw bloedvaatjes en enz, onderzoek kan aantonen dat de mensen niet langer gaan leven of jouw leven wordt flink gekort. Daarom willen zij geen onderzoek anders heb je een grote boze bevolking die niet gestopt kan worden tegen de regering, de rechters, de wetenschappers, de elite en enz.

Hero
2 maanden geleden

NB : niet een gevaar voor de (echte) democratie, maar dus wel een gevaar voor de democ`rats [:-)

Hans Vogel
Hans Vogel
2 maanden geleden

Dat is gewoon een oliedom wijf, die voorzitster van de de Ethische Raad bij de Oosterburen! Dom en levensgevaarlijk, een ellendige groenfasciste. Om met Pim Fortuyn te spreken: “mens ga koken!” Aan haar kop te zien is ze zelfs daartoe niet in staat. Wat dan voor zo iemand? Kinderjuf? Nee! want je zou je kinderen toch nooit aan zoiets toevertrouwen? Sorry, maar mij lijkt een “romantische” ontmoeting met een groepje cultuurverrijkers nog het beste wat zo iemand kan overkomen.

Petra
2 maanden geleden

De meerderheid die verantwoordelijk is voor wat zij fout hebben gedaan, denkt dat zij ‘de democratie’ is.

Dat is de zoveelste fout die ze begaan.

Het niet constructief meewerken aan onderzoek naar wat er mis is gegaan, wie de schuldigen zijn en hun vervolging, zal slechts leiden tot zwaardere straffen.

Bij ons in Nederland en België kunnen we natuurlijk hetzelfde verwachten.

no1
no1
2 maanden geleden

Er is GEEN democratie….alleen de illusie ervan.

Excelsis Deus
Excelsis Deus
2 maanden geleden

Who cares, de democratie is al lang dood.

En dan nog, het idee van democratie is fictie. Dus een bedreiging tegen een fictief concept weegt zwaarder dan een bedreiging tegen de volksgezondheid?

Wat heb je aan democratie als je geen bevolking meer hebt? Oh….. wacht….

walhalladome
walhalladome
2 maanden geleden

De verantwoordelijke moeten tegen de muur, enige werkbare optie. Mijn haat jegens hen kent geen grenzen meer!!! Goed of fout dit maakt mij niet meer uit!

Hagar
Hagar
2 maanden geleden

Corona was één groot bedrog.

Alles dat hieruit voortgekomen is, op vlak van internationale verdragen en initiatieven en organisaties moet worden teruggedraaid.

Iedereen die eraan verdiend heeft moet alles terugbetalen
.
En iedereen die dit bedrog gepromoot of gesteund heeft, moet zwaar gestraft worden.

En dit ontmaskert ook ons politieke bestel: het is een tirannie van debielen en bedriegers.