Bill Gates wil niet alleen mensen vaccineren, maar ook vee. Dit sinistere plan is niet zoals hij beweert om dieren te helpen overleven zodat kinderen in Afrika en Zuid-Azië meer vlees, zuivel en eieren krijgen. Het is een investering die hij doet via UKAid, waarvan het doel hoogstwaarschijnlijk het bezit en de controle van de voedselbronnen voor de armsten in de wereld is, meldt The Expose.

In januari 2018 bezocht Bill Gates de Langhill Farm van de Universiteit van Edinburgh om de Global Academy of Agriculture and Food Security van de universiteit te lanceren. “[Het gaat] niet alleen over landbouw en voedselvoorzieningssystemen, maar over politiek, bestuur, conflicten, milieuverandering – zoveel verschillende aspecten ervan,” zei professor Geoff Simm van de universiteit.

In de video hieronder, terwijl professor Simm deze woorden uitspreekt, ziet u het bord rechts in beeld. Er staat op: “Eén planeet. Eén gezondheid. Eén kans.”

“Eén Gezondheid” is de snode Eén Gezondheid ideologie die Peter Daszak, Jeffrey Sachs en Anthony Fauci promoten. Het is een plan dat in de Amerikaanse centra voor ziektebestrijding en -preventie (“CDC”) en Davos is bedacht om “The Great Reset” te bewerkstelligen door het beheer over te nemen van de landbouw – zowel vee als planten -, wilde gronden en de dieren die daar leven, en de gezondheid van huisdieren en mensen door al deze entiteiten te definiëren als “Eén Gezondheid”.

Tijdens het gezamenlijke bezoek aan de Universiteit van Edinburgh met Bill Gates kondigde minister van Internationale Ontwikkeling Penny Mordaunt het nieuwe Britse hulponderzoek aan, dat wordt uitgevoerd door de internationale organisatie CGIAR. De missie van CGIAR is “wetenschap en innovatie te leveren die de transformatie van voedsel-, land- en watersystemen in een klimaatcrisis bevorderen.”

De Bill & and Melinda Gates Foundation is een belangrijke partner in het internationale onderzoek en kondigde tijdens het bezoek aan Edinburgh een verdere investering aan in veeonderzoek en -ontwikkeling in het Verenigd Koninkrijk.

In de onderstaande video volgt Gates prof. Simm op: “De Gates Foundation werkt voor een groot aantal zaken samen met DFID [UK Department for International Development]. Een daarvan is het werk dat wij samen doen op het gebied van veeteelt om dieren te helpen overleven door middel van vaccins of betere genetica”, aldus Bill Gates.

Universiteit van Edinburgh: Bill Gates en Penny Mordaunt lanceren de Global Academy of Agriculture and Food Security, 26 januari 2018 (2 min.)

Verdere bronnen:

LADbible beschreef de betrokkenheid van Bill Gates als “[Gates] heeft toegezegd 40 miljoen dollar (28 miljoen pond) te schenken aan het creëren van een superkoe om een einde te maken aan de armoede in de wereld. Ja, dat lees je goed.”

Volgens Reuters investeert de Gates Foundation 40 miljoen dollar in projecten om met behulp van software vaccins voor vee te ontwikkelen en deze toegankelijk te maken voor de armste kleinschalige boeren in Afrika en Zuid-Azië via de Global Alliance for Livestock Veterinary Medicines (“GALVmed”), een publiek-privaat partnerschap uit Edinburgh.

De New York Post meldde dat Gates de genen van Brits vee wilde nemen en ze wilde vermengen met DNA van Afrikaanse rassen om een koe te creëren die overal kan gedijen. “Vee is magisch. Je kunt de opbrengst verkopen en dat is geld voor schoolgeld. Je kunt de opbrengst houden en dat is diversificatie van het dieet,” zei Gates.

Volgens zijn website heeft de Gates Foundation voor de jaren september 2008 tot juli 2022 in totaal 182,4 miljoen dollar geïnvesteerd in GALVmed.

Hoe waarschijnlijk is het dat Gates’ motieven zijn om armoede te beëindigen? Uiterst onwaarschijnlijk. Drie jaar voor zijn investering van 40 miljoen dollar om vee genetisch te modificeren om “de armsten” te helpen, schreef Gates in een blog:

Vlees is een geweldige bron van hoogwaardige eiwitten die kinderen helpen zich mentaal en fysiek volledig te ontwikkelen. Een deel van de gezondheidsstrategie van onze stichting is erop gericht meer vlees, zuivelproducten en eieren in het dieet van kinderen in Afrika op te nemen.

Maar er is ook een probleem. Het fokken van dieren kan een grote tol eisen van het milieu.

Hoe kunnen we genoeg vlees maken zonder de planeet te vernietigen? – Een oplossing zou zijn om de grootste vleeseters (Amerikanen en anderen) te vragen te minderen, tot de helft … Goedkopere energie en betere gewassen zullen de landbouwproductiviteit opdrijven, vooral in Afrika, zodat we minder vaak hoeven te kiezen tussen het voeden van dieren en het voeden van mensen … Ik ben ook hoopvol over de toekomst van vleesvervangers.

Het idee in het eerdere deel van zijn blog komt niet overeen met zijn ideeën later in dezelfde blog. Beide kunnen niet waar zijn.

De Gates Foundation heeft een landbouwagenda die landbouwchemicaliën, gepatenteerde zaden, nepvlees en bedrijfscontrole ondersteunt – belangen die regeneratieve, duurzame, kleinschalige landbouw ondermijnen. Een van de hoofdrolspelers in deze agenda is de wijdverspreide invoering van synthetisch vlees. Daarnaast lijkt Gates achter het streven te zitten om moeders te doen stoppen met het geven van borstvoeding en het gebruik van in een laboratorium gemaakte “menselijke melk” aan te moedigen, samen met andere soorten nepvoedsel. We kunnen dus aannemen dat het eerdere deel van Gates’ blog een leugen is.

Vervolgens is Gates in stilte de grootste landeigenaar van de Verenigde Staten geworden. En hij heeft zijn oog laten vallen op landbouw in Sub-Sahara Afrika en Zuid-Azië. In januari 2020 kondigde de Gates Foundation de oprichting aan van een non-profit entiteit genaamd Gates Ag One die tot doel heeft “de inspanningen te versnellen om kleine boeren in ontwikkelingslanden … toegang te geven tot de betaalbare instrumenten en innovaties die zij nodig hebben om de productiviteit van de gewassen duurzaam te verbeteren en zich aan te passen aan de gevolgen van de klimaatverandering”. Deze regeling is niet zonder financiële gevolgen, zoals de financiële lasten voor de armsten in de wereld. De lancering van Gates Ag One kwam kort voor het mislukken van de Alliance for a Green Revolution in Africa (“AGRA”) – in 2006 opgericht door de Gates Foundation en de Rockefeller Foundation – en de daaruit voortvloeiende schuldenval voor zowel Afrikaanse boeren als regeringen werd duidelijk.

Lees meer:

Waarom zou Gates anders geïnteresseerd zijn in genetische manipulatie van vee? Hoewel we niet weten hoe de Globalisten denken, kunnen we een paar theorieën overwegen die uiteindelijk hetzelfde resultaat opleveren: eigendom en controle door een paar zelfbenoemde “elites” met Gates als hun stroman.

Eén theorie voor een drang naar genetisch gemodificeerde levensvormen zou kunnen zijn om eigendom van gewassen en vee mogelijk te maken. Celeste Solum, een voormalige FEMA agent, heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar het International Barcode of Life (“IBOL”) project – een Rockefeller initiatief dat tot doel heeft al het leven van een streepjescode te voorzien.

Waarom zouden ze al het leven van een streepjescode willen voorzien? Solum legde in een interview in 2020 uit dat tijdens een pandemische oefening in 2018, getiteld “Clade X”, werd onthuld dat een comité tien jaar lang had gewerkt aan een nieuwe taxonomie of classificatie voor het leven, de PhyloCode. In plaats van de logische groeperingen – zoals vogels, insecten, reptielen, vissen en zoogdieren – heeft de PhyloCode de classificaties herschikt. De mens zit bijvoorbeeld in dezelfde familie als geleedpotigen, dinosauriërs en vogels. “Het loopt door elkaar heen en slaat nergens op. Maar dat is de bedoeling, want met genetische modificatie vermengen ze de soorten als een gek. Geen enkele levensvorm zal nog zuiver zijn. Hun doel is om elke levensvorm te besmetten,” zei Solum.

En waarom zouden ze dat doen? Omdat ze niet iets uit de “oude wereld” kunnen patenteren, met andere woorden natuurlijke levensvormen, zei Solum, ze kunnen alleen een nieuwe levensvorm patenteren. Kortom, ze willen een “Nieuwe Wereld Orde” naar hun beeld, die hun eigendom is en volledig onder hun controle staat.

Lees meer: The Barcode of Life – Do We Really Understand What It Is and What It Aims to Do?

Een andere theorie voor genetisch gemodificeerde levensvormen zou kunnen zijn om de planeet te “saneren” en haar minder biodivers en minder gecompliceerd te maken. Wat we momenteel meemaken is een wereldwijde ineenstorting van veel ecosystemen, en dit is niet slechts een ongelukkig neveneffect van vervuiling, overmatig gebruik van pesticiden en nieuwe technologieën voor straatverlichting, maar onderdeel van een georkestreerd plan om de biodiversiteit op de planeet te verminderen en de wereld meer beheersbaar en homogeen te maken.

Welke doelen worden bereikt met de massale ontvolking van dieren en planten? Heel wat eigenlijk. Een daarvan is dat de onverlaten willen dat we in de toekomst in laboratoria gekweekt anorganisch vervangend voedsel eten – vleesvervangers, groentevervangers, zelfs fruitvervangers – zodat de keuzevrijheid van mensen wordt geëlimineerd. Daartoe creëren ze massale tekorten aan vlees, gevogelte en zuivelproducten en verhogen ze de prijzen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Bill Gates denkt dat we ‘100% synthetisch vlees’ moeten gaan eten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ilonka vdf
Ilonka vdf
2 maanden geleden

Ik dacht dat w.e.f. en bill gates het eens waren om geen vlees meer te eten.. en nu lees ik dat bill gates juist meer vlees wilt voor Afrikaanse kinderen om daar te eten… euh… wat klopt er niet?
Doe jullie even onderzoek

Marco"
Marco"
2 maanden geleden

Een en al liefdadigheid ? begrijp ik .(5 Biljoen dollar ! in 2022 / intern : maar toch )

Schermafbeelding 2023-01-06 om 11.23.24.png
Jerome
Jerome
2 maanden geleden
Antwoord aan  Marco"

Extreem rijke zogeheten filantropen die hun geld over de ruggen van ‘gentiles’ hebben gegraaid hevelen dat over naar door hen opgerichte zogenaamde liefdadigheidsinstellingen, omdat ze over dat bedrag geen belasting hoeven te betalen. En als ze het geld via zo’n charity al investeren, dan is het uitsluitend om er een veelvoud mee te ‘verdienen’.

Jerome
Jerome
2 maanden geleden

Een bioethicist dr. Matthew Liauo, gelinkt aan het WEF, riep een aantal jaren geleden op mensen genetisch te veranderen zodat ze 1. allergisch zijn voor vlees en 2. veel kleiner zijn dan nu. Uiteraard onder het mom van opwarming van de aarde.