De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) lijkt te denken dat anti-vaccin “activisme” dodelijker is dan wereldwijd terrorisme, nucleaire proliferatie en wapengeweld.

Ze deelden zelfs een video op Twitter om het idee te promoten. De video citeerde Dr. Peter Hotez van het Baylor College of Medicine, die beweerde: “We moeten erkennen dat anti-vaccin activisme, wat ik eigenlijk anti-wetenschapsagressie noem, nu wereldwijd een belangrijke dodelijke kracht is geworden.”

Summit News meldt: Hotez beweerde verder dat 200.000 Amerikanen stierven aan COVID omdat ze weigerden het vaccin te krijgen, een bewering die door geen enkele bron wordt gestaafd.

“En nu breidt het anti-vaccin activisme zich uit over de hele wereld, zelfs naar landen met een laag en gemiddeld inkomen,” voegde Hotez eraan toe.

Opnieuw zonder enige bron voor zijn dubieuze beweringen te geven, beweerde Hotez dat “anti-wetenschap nu meer mensen doodt dan zaken als vuurwapengeweld, wereldwijd terrorisme, nucleaire proliferatie of cyberaanvallen.”

De arts klaagde verder over hoe het anti-vaccinscepticisme nu een “politieke beweging” is geworden die verbonden is met “extreem-rechts” in zowel de Verenigde Staten als Duitsland.

Hotez riep onheilspellend op tot “politieke oplossingen om dit aan te pakken”.

Het zal niemand verbazen dat respondenten op de tweet de WHO volledig afkraken voor het delen van de video, waarbij een van hen wees op statistieken die suggereren dat “artsen en ‘medicijnen’ meer mensen doden dan auto-ongelukken en geweren”.

“De grootste anti-wetenschapsverspreiding is afkomstig van de @who toen jullie probeerden de wereld plat te leggen over een mild virus met een overlevingskans van 99,97% en waarvoor zelfs het ergste sterftecijfer frauduleus werd gerapporteerd (d.w.z. ‘positieve test’). Jullie kunnen alleen jezelf de schuld geven,” merkte een ander op.

“Je bent een absolute bedreiging voor de samenleving, Peter. Niet alleen fout in de geneeskunde. Een bedreiging voor de beschaafde samenleving,” reageerde advocate Viva Frei, die screenshots plaatste van hoe Hotez voortdurend heeft opgeroepen tot het maskeren en vaccineren van kinderen.

Ondanks zijn felle enthousiasme voor gezichtsbedekkingen en vaccins, die volgens hem de overdracht van COVID tegenhouden, kreeg Hotez in mei vorig jaar zelf COVID en reageerde hij natuurlijk met een dankwoord voor het vaccin.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Duitse regering beweert dat onderzoek naar Covid-vaccins “gevaarlijk is voor de democratie”

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

10 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Eddy
Eddy
2 maanden geleden

Het is echt de hoogste tijd dat dit geteisem op de brandstapel gaat. Ik zal er graag bij zijn en het vuur aanstoken. Wat een vies vuil verachtelijk schorem is dit.

Hagar
Hagar
2 maanden geleden

Corona was één groot bedrog.

Alles dat hieruit voortgekomen is, op vlak van internationale verdragen en initiatieven en organisaties moet worden teruggedraaid.

Iedereen die eraan verdiend heeft moet alles terugbetalen.

En iedereen die dit bedrog gepromoot of gesteund heeft, moet zwaar gestraft worden.

En dit ontmaskert ook ons politieke bestel: het is een tirannie van debielen en bedriegers.

De WHO was nog één van de ergste aanstokers van deze komedie, en ze hebben erdoor enorm aan macht gewonnen. Nu proberen ze preventief alle kritiek op hun verantwoordelijkheid in de kiem te smoren door met haat en leugens in de aanval te gaan.

John
John
2 maanden geleden
Antwoord aan  Hagar

Na de tribunalen de hele kliek die schuldig is hieraan, inclusief de WHO, media, artsen, en politici, die willens en wetens hieraan mee hebben gewerkt hebben, tegen de muur zetten, en met machinegeweren neermaaien en in een diepe kuil dumpen.

Hagar
Hagar
2 maanden geleden

Peter Hotez was born in Hartford, Connecticut, to a Jewish family

https://en.wikipedia.org/wiki/Peter_Hotez

Dee
Dee
2 maanden geleden
Antwoord aan  Hagar

Verbaasd? Iemand?

Dee
Dee
2 maanden geleden

Ja, wakker worden is dodelijk. Vooral voor jullie! Tuig!

Petra
2 maanden geleden

Helaas voor de WHO zijn mijn ongeprikte man en ik nog steeds kerngezond op onze oude dag.

We hebben mei 2021 wel het virusje gehad en dat zal wel de verschrikkelijke Delta variant zijn geweest, maar waren zonder gifprikken zo weer beter en sindsdien zijn we weer kerngezond.

We zijn wel op bezoek geweest in het ziekenhuis bij een nichtje die last had van de AstraZeneca gifprikken. Die is nog steeds niet de oude.

Dat is mijn persoonlijke kijk op de wereldwijde ontwikkelingen.

M.i. hebben we geen virus probleem, maar een Gifprik probleem!

Rudolf
Rudolf
2 maanden geleden

Walgelijke vent, die Hotez, omgekochte vaccinzeloot, -idioot, net als die zogenaamde ‘professor’ Alena Buyx, regelrechte criminele verraders, hebben vast zelf geen spuit gepakt…of een zoutoplossinkje voor de show.. Als of zodrá er een echte kanteling komt dienen al die zogenaamd geleerde immorele zultkoppen al hun titels in te leveren..!! Mogen ze als ze willen in detentie hun studie opnieuw beginnen en verplicht een onderzoek en proefschrift maken over waarom en hoe ze tot hun dodelijke kwakzalversnonsens zijn gekomen !!! Ben sinds november 73 jr. jong en heb al 22 jaar lang geen enkel griepje noch verkoudheid o.i.d. meer gehad en ook niets anders ! En al die tijd zonder één pil of andere medicatie of wat voor smerig rotvaccin ook…En kwam en kom altijd nog overal, raak alles en iedereen zonder schrik aan, knuffel al die tijd al ieder die ik wil, jong of oud ! Meerdere heftige confrontaties over gehad, m’n opponenten medegedeeld dat ze dood mochten vallen, ze maar vlug die prik moesten halen en lekker dicht moesten klonteren !! Lucht lekker op, haha ! Níemand die echt gezond vreet en een gezonde leefstijl heeft hoeft ook maar énige griep of wát ook te krijgen en zéker dat zielige corona-covid gemanipuleerde flutgeval niet…Ben daar het levend en lopend bewijs van ! Het is van meet af aan en in feite al tientallen jaren één grote politiek commerciële criminele volksoplichterij, volksverraad, KWAKZALVERIJ om alle Kapitaal en Macht en Contrôle naar een kleine groep parasitair denkende profiteurs te sluizen en de rest tot lamme gehoorzame zombies te reduceren…
Die neiging en dat proberen heeft de hele geschiedenis door al bestaan, met wisselend succes, maar we hebben nu toch wel te maken met een mondiale ‘globalistische’ slotfase als we er niet in slagen ze effectief te laten crashen en een definitieve doodsmak laten maken…Wat ze ons ook proberen aan te doen ! Weg –en voorgoed–met álle loyaliteit aan en vertrouwen in wát voor ‘gezag’ of deskundigheid ook dat nu aan de kant van alle land- en volkverradende regeringen en de fake’wetenschap’ staat ! Amen.

Dee
Dee
2 maanden geleden

Dus conclusie is dat wij hierbij het terrorisme opnieuw hebben uitgevonden. Vreedzaam, dus gevaarlijk! Probeer je daar maar eens tegen te wapenen wanneer je alleen de taal van geweld verstaat.

Hugo
2 maanden geleden

Ik veronderstel dat heel het WHO geleid wordt door mensen (lees kinderen) die zelfs de lage school niet hebben afgemaakt, persoonlijk ken ik kinderen met een hoger IQ dan alles van het WHO bij mekaar.