De vier Eritreeërs die in juni vorig jaar in Stockholm een 40-jarige Zweedse vrouw zwaar hebben verkracht, zijn veroordeeld tot gevangenisstraffen. Maar ondanks het verzoek van de officier van justitie heeft de rechtbank besloten dat ze niet worden uitgezet, meldt REMIX.

Zoals Dissident eerder berichtte, werd in de nacht van 26 juni 2022 een 40-jarige beschonken vrouw aangevallen door vier haar onbekende mannen in Flemingsberg, ten zuiden van Stockholm. Een van de mannen schopte de vrouw tegen de grond in een bos bij het treinstation. Hij en de drie andere buitenlanders verkrachtten haar vervolgens om beurten. Daarna brachten twee van de daders de vrouw naar het station van Flemingsberg waar ze haar opnieuw verkrachtten in een lift.

Aanklager Axel Frick van het openbaar ministerie in Södertörn zei destijds dat de misdaad ernstig is omdat het om een groepsverkrachting ging en de mannen “bijzondere roekeloosheid of brutaliteit” aan de dag legden door het misbruik te filmen.

Aanklager Axel Frick voerde aan dat alle vier de verkrachters naar Eritrea moeten worden uitgewezen en de komende 15 jaar niet naar Zweden mogen terugkeren als ze worden veroordeeld. De rechtbank oordeelde echter dat alle mannen in Zweden mogen blijven en dat de autoriteiten hen niet mogen uitzetten voor deze misdaad.

Zweden: Vier Eritrese negers schoppen blonde Zweedse vrouw onderuit en verkrachten haar – Dat is waarom de EU Afrikanen importeert

De media vermeden het noemen van de buitenlandse afkomst van de verdachten

Toen de zaak voor het eerst werd gemeld, beweerden een aantal Zweedse media, waaronder TT, het Zweedse nationale persbureau, dat de vier verdachten afkomstig waren uit de Zweedse steden Sandviken, Huddinge, Motala en Vallentuna. De Zweedse nieuwssite NyaTider schreef destijds echter dat deze nieuwszenders “het feit hebben weggelaten dat alle verdachte mannen uit Eritrea komen en een tolk nodig hebben”, hoewel de politie die informatie had vrijgegeven.

Straffen voor groepsverkrachters worden automatisch met een derde verminderd

Samnytt meldde dat de districtsrechtbank van Södertörn drie van de mannen heeft veroordeeld tot vijf jaar en zes maanden gevangenisstraf voor zware verkrachting. De vierde man werd veroordeeld tot twee jaar en drie maanden gevangenisstraf voor verkrachting. In alle gevallen is een derde van de straf in mindering gebracht, zoals gebruikelijk is. Naast de gevangenisstraffen moeten de vier mannen de vrouw een schadevergoeding betalen.

De twee jongste daders, Huluf Kindeya Gebremariam (27) en Seare Measho Redae (29), kwamen tijdens de Covid-19 pandemie in 2020 naar Zweden. Beiden kregen datzelfde jaar een verblijfsvergunning. De andere twee zijn de 33-jarige Haileab Ghebre Weldemichael, die slechts een tijdelijke verblijfsvergunning heeft, en de 35-jarige Mihretab Haile Gebrehiwt, die een permanente verblijfsvergunning heeft. Beiden kwamen in 2014 in Zweden aan.

Negenjarig Zweeds verkrachtingsslachtoffer in coma – “minderjarige” verdachte krijgt verblijfsvergunning

Zweden staat erom bekend dat het lichte straffen uitdeelt voor verkrachting, terwijl het land een explosieve stijging van het aantal verkrachtingszaken kent. Een migrant die bijvoorbeeld een 9-jarig meisje verkrachtte, ontkwam aan uitzetting; een andere migrant die een 12-jarig kind in een openbaar toilet verkrachtte, moest alleen een cursus gendergevoeligheid volgen, waardoor zowel gevangenisstraf als uitzetting werden voorkomen.

De verkrachtingscrisis in Zweden

Het land is de afgelopen jaren geconfronteerd met talrijke gevallen van groepsverkrachting, waarbij bijna altijd buitenlanders betrokken waren. Tegelijkertijd werden bekende en gerespecteerde Zweedse onderzoekers vervolgd nadat ze hadden vastgesteld dat de meeste verkrachtingen in het land door buitenlanders worden gepleegd.

In 2018 berichtte Expressen over deze groeiende trend in Zweden. Na een onderzoek naar rechtszaken over groepsverkrachtingen in de voorgaande twee jaar ontdekte de krant dat 43 mannen voor het vergrijp waren veroordeeld. Ook werd vastgesteld dat 40 van de 43 mannen met veroordelingen voor groepsverkrachting ofwel immigranten waren die in het buitenland waren geboren ofwel mannen die in Zweden waren geboren uit immigrantenouders.

Verder meldde SVT in 2018 dat uit verkrachtingsstatistieken in Zweden bleek dat 58 procent van de mannen met een veroordeling voor verkrachting of poging tot verkrachting in de voorgaande vijf jaar immigranten waren die buiten de Europese Unie waren geboren, voornamelijk uit Noord-Afrika, Zuid-Afrika, Afghanistan en het Midden-Oosten.

De BBC meldde ook dat in gevallen waarin de slachtoffers hun aanvallers niet kenden, het aandeel van in het buitenland geboren mannen die werden veroordeeld voor seksueel geweld 80 procent bedroeg.

Groepsverkrachtingen waarbij migranten betrokken zijn, zijn ook niet uniek voor Zweden: de helft van alle groepsverkrachtingen in Duitsland wordt gepleegd door buitenlanders.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Moslims mogen legaal verkrachten in Europa

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

11 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jordy
Jordy
2 maanden geleden

En dan mogen we ze niet ophangen..rare wereld.

Matt
2 maanden geleden

Waar blijven de mannen die hun vrouwen horen te beschermen?
Zijn we nog mannen in Zweden of zijn die ook al allemaal ‘woke’?
Als mijn vrouw door zo een zwartjoukel verkracht zou worden dan zal dat varken nooit meer een vrouw penetreren want dan is hij dat speeltje kwijt. Aan de ballen ophangen is het enige wat helpt.

Petra
2 maanden geleden
Antwoord aan  Matt

Kijk aan zo’n man hebben wij vrouwen wat!

John
John
2 maanden geleden

Waarschijnlijk hebben die Zweedse vrouwen bij aankomst van die “Migranten” hen staan verwelkomen met vlaggetjes en welkomstliedjes.
Vraag het de verkrachtte vrouw wat zij zou willen dat er met hen zou gebeuren, en zij zou waarschijnlijk zeggen “Niets”.
Vraag hetzelfde wanneer een blanke man haar zou hebben verkracht (Niet dat ik dat goedpraat), dan zou zij eisen dat zijn löl eraf gesneden zou worden.
Zo erg haten ze blanken.
Wat mij betreft mag het op dagen als nieuwjaar er als in “The Purge”aan toe gaan.
Zij rottigheid uithalen? Wij er met bijlen en speren op af.

Eddy
Eddy
2 maanden geleden
Antwoord aan  John

Wanneer gaan we ?

Petra
2 maanden geleden

Opzettelijke kwaadaardigheid afkomstig van het WEF, dat Zweden ook in haar macht heeft.

Doodstraf zou natuurlijk de juiste straf zijn geweest voor deze monsters.

Verkrachting door getint islamitisch tuig is vele malen erger dan door een blanke man om de simpele reden dat een normale blanke vrouw nooit sex met zo’n getinte man zou willen. Zo voel ik dat en vrijwel zeker alle andere normale blanke vrouwen, uitgezonderd de Heks Kaag!

De staf moet dus evenredig zwaarder zijn.

marly
marly
2 maanden geleden
Antwoord aan  Petra

Kalergi!!!!

Adrie
Adrie
2 maanden geleden
Antwoord aan  Petra

doodstraf is veel te genadig voor dat tuig.
mijn vader had de perfecte oplossing:
24 uur op n champagnefles parkeren met de voetjes van de vloer.
dan weten ze uit eigen ervaring hoe verkrachting voelt.
dan de klepel eraf, maar de klokken laten hangen voor extra frustratie.
3 keer zo uitvoeren. gegarandeerd dat t binnen een week over is.

luisa
luisa
2 maanden geleden

Er moet een nieuwe wet komen castreren de manen die doen dit het is afgelopen.

Eddy
Eddy
2 maanden geleden
Antwoord aan  luisa

jij gelooft nog in de rechtspraak? droom verder. Een paar jaar geleden was er in zweden of noorwegen iemand die willekeurig roetmoppen op straat afknalde. toen durfden er geen niknokker meer op straat. dat werkt

eric 1979
eric 1979
2 maanden geleden

ze lijken op >>>fake profeet mohammed

Urdu اردو
كتاب النكاح
12  
Marriage (Kitab Al-Nikah)
(700)
Chapter: Regarding The Marriage Of The Young
(34)
باب فِي تَزْوِيجِ الصِّغَارِ
Narrated ‘Aishah:
The Messenger of Allah (ﷺ) married me when I was seven years old. The narrator Sulaiman said: or Six years. He had intercourse with me when I was nine years old.(PEDO)
حَدَّثَنَا سُلَيْمَانُ بْنُ حَرْبٍ، وَأَبُو كَامِلٍ قَالاَ حَدَّثَنَا حَمَّادُ بْنُ زَيْدٍ، عَنْ هِشَامِ بْنِ عُرْوَةَ، عَنْ أَبِيهِ، عَنْ عَائِشَةَ، قَالَتْ تَزَوَّجَنِي رَسُولُ اللَّهِ صلى الله عليه وسلم وَأَنَا بِنْتُ سَبْعٍ – قَالَ سُلَيْمَانُ أَوْ سِتٍّ – وَدَخَلَ بِي وَأَنَا بِنْتُ تِسْعٍ ‏.‏
Grade:
 Sahih (Al-Albani)
  صحيح  (الألباني)

 
Van
 
 
 
(29)
Chapter: A Man Marrying Off His Young Daughter
(29)
باب إِنْكَاحِ الرَّجُلِ ابْنَتَهُ الصَّغِيرَةَ ‏.‏
 
It was narrated from ‘Aishah that the Messenger of Allah married her when she was six years old, and consummated the marriage with her when she was nine.(PEDO)
أَخْبَرَنَا إِسْحَاقُ بْنُ إِبْرَاهِيمَ، قَالَ أَنْبَأَنَا أَبُو مُعَاوِيَةَ، قَالَ حَدَّثَنَا هِشَامُ بْنُ عُرْوَةَ، عَنْ أَبِيهِ، عَنْ عَائِشَةَ، أَنَّ رَسُولَ اللَّهِ صلى الله عليه وسلم تَزَوَّجَهَا
 
Van