Het is heel normaal om blut en verarmd te zijn, nauwelijks in staat om te overleven, terwijl je levenswerk voor je ogen wordt vernietigd.

Dit is gewoon de prijs die je betaalt voor democratie.

Landen zonder democratie hebben misschien meer geld, meer vrijheid en een gemakkelijker en beter leven in het algemeen, maar wat is dat waard als je geen democratie hebt?

RT:

Hoge energieprijzen zullen een nieuwe realiteit worden in Duitsland, waarschuwde minister van Financiën Christian Lindner zondag.

In een interview met de krant Bild gaf Lindner toe dat Berlijn op lange termijn duurdere energie in het vooruitzicht heeft zonder het Russische aardgas.

“Het wordt een nieuw normaal. Gas via de terminals voor vloeibaar gas is alleen al om logistieke redenen duurder dan Russisch pijpleidinggas. Het prijsniveau blijft dus hoger, maar zonder ruïneuze pieken,” zei hij.

In de loop van het afgelopen jaar zijn de aardgasprijzen in Europa meermaals tot ongekende hoogten gestegen als gevolg van de sancties tegen Rusland en de verstoring van de aanvoer via pijpleidingen. Daardoor steeg de inflatie in de hele EU.

Niets doet er toe zolang je echte democratie en waarden hebt van wie we zijn in een democratie.

Dat is wat democratie is. Zie het als “Ik heb democratie, schat.” Ik mag dan arm zijn en onder brute onderdrukking leven, maar er zijn tenminste waarden van wie we zijn door een op regels gebaseerde orde.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Grimmig: Duitsers verliezen alle hoop nu economie volledig instort – Experts waarschuwen voor nucleaire noodsituaties

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bernie
Bernie
22 dagen geleden

Zo werkt onderdrukking.
Stap 1. Je maakt mensen bang voor dingen als corona en Putin zodat ze zich volgzaam opstellen en gewend raken aan conditionering.
Stap 2. Je hervormt de economie zodanig dat burgers een steeds groter deel van hun inkomen moeten uitgeven aan basiszaken als verwarming en voedsel. Ze werken er aan mee omdat het als onvermijdelijk wordt voorgesteld met als argument bijv. klimaatverandering en verdedigen van democratie ergens ver weg.
Stap 3. Door de financiële restricties raken burgers gedesoriënteerd, verliezen hun hoop op een beter leven en verliezen hun interesse in het leven op zich doordat alle leuke dingen niet meer bereikbaar zijn.
Stap 4. Je neemt ze hun laatste restje vrijheid af door verdere restricties op gebied van wonen, consumptie en mobiliteit, die noodzakelijk zijn om ‘de planeet/ biodiversiteit/mensheid/luchtkwaliteit te redden’. Omdat die burgers die onderwerpen in verband brengen met overleven, zullen ze er in meegaan.
Stap 5. Burgers hebben geen eigen wil meer en laten zich euthanaseren onder allerlei omstandigheden.