Het is niet langer een geheim dat de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) is bewapend om een wereldwijde gezondheidspolitiestaat op te richten die volledig wordt gecontroleerd door de globalisten. We weten nu ook dat de belangrijkste donor en controleur van de WHO niemand minder is dan miljardair en eugeneticus Bill Gates, schrijft Ethan Huff.

Met Gates aan het roer, gaat de WHO met volle kracht vooruit naar de implementatie van een wereldwijd systeem van medische tirannie, misschien wel het meest opvallend door de op handen zijnde implementatie van het zogenaamde “Pandemie Verdrag”.

Elke WHO-lidstaat zal wettelijk gebonden zijn aan deze pandemische tirannie. Ze hoeven het niet individueel goed te keuren of zelfs maar te erkennen – als de WHO het vastlegt, moet iedereen het volgen en gehoorzamen.

Kortom, het pandemieverdrag zal de concepten van respect voor individuele menselijke waardigheid, mensenrechten en fundamentele vrijheden uitwissen. Het zal ook de directeur-generaal van de WHO en ongekozen regionale directeuren dictatoriale bevoegdheden en controle over de wereld geven.

Er zal ook geen privacy meer zijn aangezien de censuur wordt uitgebreid tot in elke uithoek van het menselijk leven. En tenslotte, als klap op de vuurpijl, zullen “vaccinatiepaspoorten” en digitale wereldwijde identificatiemiddelen wereldwijd verplicht worden gesteld.

Het Wuhan coronavirus (COVID-19) was slechts een test voor dit alles. De volgende keer, zoals Gates zelf beloofde, zal de live-action oefening een volledige realiteit worden, waarbij de wereld in absolute duisternis wordt gedompeld.

Wereldgezondheidsraad over WHO-pandemieverdrag: “Onnodig en een bedreiging voor de soevereiniteit”

Trump beëindigde de financiering van de WHO, maar stuurde het gewoon door naar GAVI, dat ook door Bill Gates wordt gecontroleerd

Sinds haar oprichting in 1948, hetzelfde jaar dat Israël als staat werd herboren, heeft de WHO gefunctioneerd als spreekbuis voor de industrie. Van Big Tobacco tot Big Pharma en alles daartussenin, heeft de WHO geopereerd namens Big Business ten koste van Ons het Volk.

Tot nu toe waren de tentakels van de WHO beperkt. Maar het plan is om hen elk hoekje en gaatje van de planeet Aarde te laten bereiken en controleren. En we hebben grotendeels Bill Gates en zijn globalistische kliek te verwijten voor wat binnenkort deze plek, die velen hun thuis noemen, zal overkomen.

Voormalig president Donald Trump schortte alle Amerikaanse financiering aan de WHO op. Wat velen zich toen echter niet realiseerden, is dat Trump die financiering eenvoudigweg ombuigde naar GAVI, een “liefdadigheidsinstelling” gecontroleerd door, je raadt het al: Bill Gates.

Dat GAVI-geld werd waarschijnlijk door Gates teruggestuurd naar de WHO in een kunstgreep die de norm is geworden in de Amerikaanse politiek. Links vecht tegen rechts en rechts tegen links, maar het is altijd dezelfde vogel die aan de touwtjes trekt.

Bedenk dat Gates via meerdere wegen geld stuurt naar de WHO en haar globalistische agenda. Hij doet dat niet alleen via GAVI, maar ook via de beruchte Bill & Melinda Gates Foundation, alsmede via de Strategic Advisory Group of Experts (SAGE), UNICEF en Rotary International.

De WHO heeft een tweejaarlijks budget van ongeveer 4,84 miljard dollar, waarvan 1 miljard dollar afkomstig is van Gates. Kortom, Gates heeft extreme invloed op de WHO omdat hij een groot deel van de werkzaamheden betaalt, waardoor hij op ongepaste wijze wereldzaken kan controleren.

Gates’ plan is om een “Eén Wereld” gezondheidsplan te ontketenen dat wordt gecontroleerd door de WHO zelf, samen met de Voedsel- en Landbouworganisatie (FAO), het Milieuprogramma van de Verenigde Naties (UNEP) en de Wereldorganisatie voor Diergezondheid (WOAH).

Samen zijn al deze groepen van plan de mensenrechten af te schaffen en de hele planeet te onderwerpen aan een nieuw paradigma van gezondheidstirannie, bedacht door Gates en zijn geestverwanten. Het is hun voorziene Nieuwe Wereld Orde die recht in het zicht tot bloei komt.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Supranationaal monster WHO krijgt regeringen over de hele wereld in zijn greep met pandemieverdrag

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
walhalladome
walhalladome
2 maanden geleden

Gaan mensen nu pas zien dat de enige optie is dit soort globalistische tuig rigoreus op te ruimen! Wanneer beginnen we er nu eens eindelijk mee?

Dee
Dee
2 maanden geleden

De adelaar heeft twee vleugels. Men leert het kennelijk nooit.
Drain the swamp! My ass! Alweer bedonderd.

Dee
Dee
2 maanden geleden
Antwoord aan  Dee