Het Wereld Economisch Forum van Klaus Schwab heeft verklaard dat mensen niet het recht hebben om hun eigen auto te bezitten en in plaats daarvan kunnen ‘lopen of delen’. Volgens het WEF bezitten veel te veel mensen hun eigen voertuigen en moet deze situatie worden gecorrigeerd door ze uit de markt te prijzen, schrijft Baxter Dmitry.

Duizenden privéjets vliegen elk jaar naar Davos voor de jaarlijkse WEF-top, maar volgens Klaus Schwab zouden gewone mensen geen eigen auto mogen hebben.

In een paper gepubliceerd door het WEF beweren de elites van Davos dat het gemeenschappelijk delen van auto’s onderdeel moet worden van een ‘circulaire aanpak‘ om de wereldwijde vraag naar edele metalen en fossiele brandstoffen te verminderen.

De mondiale elites in Genève, Zwitserland, instrueren nu hun Young Global Leaders in regeringen over de hele wereld dat veel te veel mensen een eigen auto bezitten en dat die uit de markt moeten worden geprijsd met enorme stijgingen van de brandstofprijzen.

Klaus Schwab, Hoofd van het WEF-kartel, geeft plan toe om westerse regeringen over te nemen en dictatuur te installeren

Onder verwijzing naar het feit dat “de gemiddelde auto of bestelwagen in Engeland slechts 4% van de tijd wordt gereden“, beweert het WEF dat dit betekent dat mensen in ontwikkelde landen, waaronder de Verenigde Staten, niet het recht zouden moeten hebben om hun eigen auto te bezitten. Mensen zouden hun auto moeten verkopen en lopen of delen, want “Autodeelplatforms zoals Getaround en BlueSG hebben die kans al aangegrepen om voertuigen aan te bieden waarbij je betaalt per gebruikt uur.”

En het zijn niet alleen auto’s.

Het einde van privébezit is volgens het WEF essentieel en kan worden toegepast op alles, van auto’s tot privéwoningen.

You will own nothing and be happy

In een artikel dat eerder deze maand werd gepubliceerd, deed het WEF een oproep aan zijn legioen Young Global Leaders, waarin het stelde dat de brandstofprijzen die we in 2022 ervaren, simpelweg niet hoog genoeg zijn. Alsof gewone mensen nog niet genoeg pijn lijden, beweert Klaus Schwab dat de huidige prijzen ernstig “te laag geprijsd” zijn .

Het WEF-artikel is ingewikkeld en onoprecht, maar het roept in feite op tot een einde aan alle belastingverminderingen voor olie-, gas- en kolenproductie – samen met hogere belastingen. Dit idee is niet nieuw. In wezen is het hetzelfde idee als het prijzen van fossiele brandstoffen op basis van hun koolstofgehalte. Het resultaat zou gas tot een onbetaalbare luxe maken voor de overgrote meerderheid van de bevolking.

Via het WEF:

Ten eerste moeten de toonaangevende democratieën afspreken een einde te maken aan de te lage prijs van fossiele brandstoffen, die de belangrijkste factor is die een overgang naar schone energie in de weg staat. De prijsonderbieding bij de productie en verbranding van kolen, olie en gas bedroeg in 2020 5,9 biljoen dollar aan economische kosten. Bijna een kwart van deze verliezen – 1,45 biljoen dollar – deed zich voor in 48 grote en kleinere democratieën.

De leidende democratieën van de G20 moeten zich collectief verbinden tot de geleidelijke afschaffing van de kosten en belastingvoordelen voor de productie en het verbruik van fossiele brandstoffen. Zij moeten ook geleidelijk een efficiëntere prijsstelling voor fossiele brandstoffen invoeren via belastingen of verhandelbare vergunningen om de kosten van plaatselijke luchtverontreiniging, opwarming van de aarde en andere economische schade te dekken.Wereld Economisch Forum: “Overgang naar groene energie is de sleutel tot zowel de aanpak van klimaatverandering als het creëren van duurzame economieën. Dit is waarom”

Door een overgang naar schone energie uit te stellen, maken leidende democratieën hun economieën kwetsbaarder doordat zij afhankelijk blijven van fossiele brandstoffen. Collectief handelen om een groene overgang te bevorderen is niet alleen goed voor het klimaat, maar ook cruciaal voor de bescherming van de democratie.

Het belangrijkste punt in Klaus Schwab’s laatste verklaring is dat fossiele brandstoffen momenteel “te laag geprijsd” zijn.

Lees ook:

De Coronahoax loopt ten einde – De elite beseft dat een oorlog hun doelen beter dientDan begrijp je nu misschien waarom Nederland de energieprijzen exorbitant verhoogt.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Dat daarbij duizenden slachtoffers vallen boeit het Nederlandse regime niet. Dat is deel van het plan.

WEF-kabinet hanteert brute en kille ontvolkingsmethode – Onze ouderen worden opzettelijk doodgevroren

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

22 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Eddy
Eddy
2 maanden geleden

Mijn auto afnemen? Goed, dan neem ik jouw leven !

Matt
2 maanden geleden

Hee Rutte, gezellig he, dat praatclubje van jou.
Je bent een landverrader, dat is nu wel duidelijk bewezen want je voert de wensen van jouw broodheer volop uit, ongeacht hoe slecht dat uitpakt voor volk en plaatselijke economie.
De afrekening komt, vroeg of laat, maar ze komt.

Petra
2 maanden geleden

Het positieve hieraan is dat je een gemiddeld Schaap wel met vergif kunt injecteren zonder dat hij of zij protesteert, maar de auto afnemen zal hen toch echt te ver gaan.

Het harde ‘NEE’ van een brede laag in de bevolking komt met deze onzin dus eindelijk in zicht. Daar zullen we het uiteindelijk van moeten hebben.

Piet
Piet
2 maanden geleden
Antwoord aan  Petra

Het negeren van het vuurwerkverbod is daar een mooi voorbeeld van.

Bernie
Bernie
2 maanden geleden

Het WEF is krankzinnig.
D66 is krankzinniger om dit soort ideeën te steunen in plaats van zich bezig te houden met de dagelijkse belangen van Nederlanders.
Maar de kiezers zijn nog krankzinniger om te stemmen op partijen als D66.

Anja
Anja
2 maanden geleden
Antwoord aan  Bernie

Volgens de peilingen verdwijnt D66 en het CDA kan ook rekenen op minimaal een halvering, dus dan zijn ze nergens meer. Tijdens de vorige verkiezingen lagen de kaarten nog niet zo duidelijk op tafel, maar nu dus wel. Héél veel mensen hebben er genoeg van en zullen op partijen als die van Wilders, van Haga, van der Plas, Baudet, etc. stemmen. Ik in ieder geval wel!

JollyJoker
JollyJoker
2 maanden geleden
Antwoord aan  Anja

Weleens van verkiezingsfraude gehoord?!

Wil
Wil
2 maanden geleden

Goed voorbeeld doet goed volgen, dus dat wordt weer fietsen rutte en weff-ertjes! Gezien jullie voorbeeldfunctie hebben…

Laatst bewerkt op 2 maanden geleden door Wil
Qvic
Qvic
2 maanden geleden

Ze praten telkens over stoppen van de zogenaamde fossiele brandstoffen en over te stappen naar groene duurzame energie. Maar welke bedoelen zij daarmee, want zonnepanelen en windmolens zijn alles behalve groen en duurzaam, maar ook onrendabel en onbetrouwbaar. Dus over welke energie en energiedragers hebben zij het.

Zo ook wat hebben wij met de WEF te maken, deze blaaskaak heeft nul autoriteit over mij. Dus laat hij zijn grote bek houden de hypocriet bij uitstek. Van commandeer je hond en blaf zelf.

Zo is de coöperatie Staat der Nederlanden waar Rutte de CEO van is, maar die is enkel en alleen bevoegd over zijn ambtenaren en niet over het grondgebied of de bevolking. Want alle natuurlijke personen vallen onder de het private commerciële bedrijf STAAT DER NEDERLANDEN waar de koning Alex de CEO van is. Die weer samen onder het Amerikaanse commerciële bedrijf State of the Nederlands vallen, maar dit moeder bedrijf is al sinds 2 november 2020 failliet verklaard. Precies van die datum werden de zogenaamde vaccins verkrijgbaar voor de natuurlijke personen. Deze uiterste kwaadaardige zet zorgt er nu voor dat alle geprikte mensen nu eigendom zijn geworden van de STAAT DER NEDERLANDEN met CEO Alex, die overdragen kunnen worden aan CEO Rutte en vervolgens aan Schwab. Vandaar dat ze iedere inwoner met dat gif willen injecteren. Want het gaat om de miljarden claim van onze geboorte trusts. (3 trust per persoon) Daar wordt straks het zogenaamde basisinkomen van betaald. Jij krijgt amper 1000 euro en die ander 124.000 euro per maand verkrijgen de WEF. Zo kunnen de WEF hun nieuwe slavensysteem voort zetten.

De ongeprikte die recht hebben op hun eigen geboorte trusts, worden op alle mogelijkheden dwars gezeten en er zal jacht op hen gemaakt worden om hen alsnog te kunnen injecteren. Zodat zij alsnog slaaf in het nieuwe systeem worden. De ongeprikte zijn nu soevereinen en hebben eigenlijk niets meer iets te maken met de coöperatie STAAT DER NEDERLANDEN of Staat der Nederlanden. Deze verwarring van handelsnamen is een typische misleiding van het Angelo Zionisten Rijk. Net zo als in Amerika heb je meerdere presidenten. Biden is alleen president van de coöperatie City Washington DC (die overigens failliet is verklaard)) maar niet van de coöperatie Verenigde Staten van Amerika (deze is ook failliet verklaard) of van de Federatie Republiek Amerika. Deze laatste is weer Donald Trump de president van.

Heijtink
2 maanden geleden
Antwoord aan  Qvic

Met alinea 1 en 2 kan ik het eens zijn, hoewel ik 2 anders zou formuleren. M.b.t. Al. 3 zeg ik: daar heb ik niet voldoende verstand van/inzicht in. Staat voor mij ook buiten dit onderwerp.

Heijtink
2 maanden geleden

Het sterkste bewijs voor de 2 punten van WEF (1- geen bezit, maar huur; de prijzen van fossiele brandstoffen sterk verhogen) is dat de rijken dat voorbeeld zélf laten zien: afschaffen van hun bezit en huren! Het tweede bewijs is volgens mij de democratisering van huur/gebruik door de grootst mogelijke groep! Als er nog méér bewijzen kunnen . . . Ik ben benieuwd.
Wat vinden anderen?

Qvic
Qvic
2 maanden geleden
Antwoord aan  Heijtink

Zo te lezen mis je de vele achtergrond informaties. Want alles is aan elkaar verweven om de bevolkingen totaal te kunnen onderdrukken naar hun inzicht.

JollyJoker
JollyJoker
2 maanden geleden
Antwoord aan  Qvic

Meesten die op deze site zitten weten dat wel.
Maar je doet verslag van één onderwerp anders wordt zo’n bericht wel heeeel erg lang….
Toch ? 😉

Steven
Steven
2 maanden geleden

Zal mij benieuwen of mensen dan eindelijk in opstand gaan komen als hun auto wordt afgepakt via torenhoge belastingen en brandstofprijzen.
Ik kan niet wachten totdat overal de pleuris uitbreekt!

Anja
Anja
2 maanden geleden
Antwoord aan  Steven

Dat komt… Het sinterklaasliedje gaat nu door mijn hoofd: “Hij komt, hij komt”, maar niet de lieve goede sint… De boeren gaan het voortouw nemen, de rest volgt vanzelf als braaf schaap, nou ja, veel mensen hebben gewoon een zetje nodig in de juiste richting… Het water staat velen aan de lippen!

Anja
Anja
2 maanden geleden

Het wordt hoog tijd dat het WEF wordt verboden, wat een griezelige club is het toch ook. En wat je hier in dit artikel allemaal opsomt is nog lang niet het meest enge aan het WEF. Kijk/luister maar naar Harari, de gedoemde opvolger van Schwab, zodra die het loodje legt. Dacht je dat “Herr Klaus” een griezel is? Denk nog maar wat langer na: Harari is de duivel in hoogst eigen persoon!

En wat betreft de fossiele brandstoffen: de oplossing is simpel, veilig en goedkoop, het heet kernenergie en dat is al beschikbaar en/of kan binnen 10 jaar beschikbaar zijn op globale schaal. Natuurlijk is er het probleem van kernafval, dat besef ik mij maar al te goed, maar ik heb liever dat er geld wordt gestoken in de oplossing daarvoor, dan dat mensen naar de financiële ondergang worden gebracht.

Op dit moment heb ik nog tot 2024 een “vast contract” bij mijn energiebedrijf. Ik heb dus geluk gehad. Maar als dit in 2024 nog altijd is zoals nu, dan kan ik niet anders dan mij af laten sluiten van gas en elektriciteit, want ik heb simpelweg geen 250 euro per maand beschikbaar met een inkomen van 1150 euro. Ik ben 100% afgekeurd, dus ik kan ook niet even een bijbaantje zoeken om de torenhoge rekeningen te betalen. Ik kan al nauwelijks boodschappen kopen!

Oops
Oops
2 maanden geleden

Nou, geef eerst zelf het goede voorbeeld en laten zij eerst alle privevliegtuigen eens de laan uitsturen en hun reisjes via het openbaar vervoer regelen.

Een enkele vlucht van hun is goed voor een heel dorp een jaar van brandstof te voorzien.

En als er nu echt een climaatprobleem was, dan zou er nog iets voor te zeggen zijn, maar het tegedeel is waar.
Die hoaxes komen mij werkelijk de strot uit:
CO2 is een noodzakelijke natuurlijke en biologische stof, nodig voor de groei van floraven fauna. Zonder CO2 sterft de planeet. Maar geen nood, eant de oceanen zijn goed voor ca 95% van alle CO2 ‘uitstoot’

Hetzelfde geldt voor N2, dat eveneens een natuurlijke meststof is….

Er is geen climat crisis en we betalen inmiddels al bakken vol geld/belasting aan deze hoaxes

JollyJoker
JollyJoker
2 maanden geleden

Kan iemand Putin bellen dat die hele zieke club nu daar zit? Heb je ze allemaal in één klap.

Jetty
Jetty
2 maanden geleden

Mijn auto afnemen?hoe had je gedacht dat te doen,stakker

Koen
Koen
2 maanden geleden

Kort samengevat: De elites stellen een dictatuur in om de democratie te redden…

Rene
Rene
2 maanden geleden

Wie ruimt deze twee gevaarlijke gekken eindelijk eens op ‘dit loopt de spui
gaten uit dit slaat alles lachen de moordenaars af voeren dat nazi tuig.

Rene
Rene
2 maanden geleden

O en mijn auto af nemen laat hij niet voor mijn wielen komen.