Omvolkingskrant NRC beweert dat van de huidige bevolking ‘1,5 miljoen toe te schrijven zijn aan immigratie terwijl er alleen al 2,6 miljoen 1e generatie immigranten zijn’, twitterde Dr. Jan van de Beek.

Dat is een flagrante leugen beweert Van de Beek. ‘Zonder immigratie zou Nederland op dit moment naar schatting circa 4,5 miljoen inwoners minder hebben gehad dan nu het geval is. Dus drie keer zoveel dan de in NRC genoemde 1,5 miljoen’.

‘Hoe graag wil je als ‘integere kwaliteitskrant’ de gevolgen van  immigratie bagatelliseren’, vraagt Van de Beek.

Het is simpel. Staatsmedia mogen niet melden dat het officiële beleid genocide van het Blanke ras is door middel van omvolking. Daarom dat er ook altijd zo heftig gereageerd wordt op dat woord.

Maar de feiten liegen niet. Autochtone Nederlanders zijn een minderheid in alle grote Nederlandse steden.

En de genocide die op ons gepleegd wordt versnelt elke dag.

Van de Beek noemt 4,5 miljoen en ik 6 miljoen. Hoe komt dat?

Simpel.

1973 was het omslagpunt. Toen leefden er 13 miljoen Nederlanders in Nederland. Toen was Nederland een fijn land om in te wonen en op te groeien, we hadden een etnisch homogene samenleving en iedereen had het touwtje uit de brievenbus hangen. Het was ook het jaar waarin de eerste Surinamers hier naar toe kwamen, voor die tijd hadden we geen niet-Westerse immigratie, op wat ongelukkige Molukkers na.

1973 was ook het punt waarop de autochtone bevolkingsgroei stopte. Elke volgende bevolkingsgroei was afkomstig van immigratie.

Omdat de officiële tellingen illegalen niet meerekenen, zouden we nu 18 miljoen inwoners hebben. Ik ga er van uit (met een dikke duim) dat we 1 miljoen illegalen hebben en kom zo op 19 miljoen inwoners. Waarvan dus 6 miljoen ‘buitenlanders’.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Dat je aan de officiële bevolkingscijfers van het CBS mag moet twijfelen, laten de cijfers van het CBS zelf zien:

De grote verdwijntruc – Hoe, volgens het CBS, het aantal moslims in Nederland vanaf 2006 almaar blijft dalen

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

8 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Adriaan W.
2 maanden geleden

“Maar de feiten liegen niet. Autochtone Nederlanders zijn een minderheid in alle grote Nederlandse steden.”

Juist dat staat als een paal boven water de oververtegenwoordiging van vreemdelingen in ONZE maatscjappij. Was 1973 ook niet het jaar van de autoloze zondagen, en werd unaniem bekokstooft dat oil for immigration officieel in 1975 zijn beslag kreeg in de vorm van de ratificering van het Straatsburg akkoord en Saudi Arabië 200 miljard US dollar uitgaf voor de bouw van moskeeën et cetera, dus de geboortecijfers zijn direct het gevolg van deze omvolking naar mijn mening.

Hagar
Hagar
2 maanden geleden

Het laten terugkeren van de immigranten is een ideale oplossing voor alle problemen:

Het is de oplossing voor de hoge bevolkingsdichtheid, de werkloosheid, de staatsschuld, de criminaliteit, de hoge belastingen, de hoge woningprijzen, het tekort aan huurwoningen, de overbelasting van het leefmilieu, de tekorten in de gezondheidszorg, de overbevolkte gevangenissen, de overbelasting van justitie, de overvolle ziekenhuizen, de hoge prijs van bouwgrond en landbouwgrond, de overvloed aan besmettelijke ziekten, virussen en bacteriën, de overbelasting van het onderwijs, de dalende kwaliteit van het onderwijs, de terroristische aanslagen, de vervreemding van het volk tegenover de staat, de hoge voedselprijzen, de hoge energieprijzen, de inflatie, de lage arbeidsparticipatie, de verloedering van de steden, de verstedelijking, de overbelasting van onze verkeersinfrastructuur, de overvloed aan scheten, het teveel aan stikstof, enz.. enz… enz…

Al deze problemen zouden drastisch verminderen indien we een terugkeerbeleid zouden voeren.

Dit is een wetenschappelijke waarheid, maar geen enkele onderzoeker mag het zeggen.

Adriaan W.
2 maanden geleden
Antwoord aan  Hagar

Al deze problemen zouden drastisch verminderen indien “we” een terugkeerbeleid zouden voeren.


WE?

Dee
Dee
2 maanden geleden
Antwoord aan  Adriaan W.

Ja, van HEN gaat het niet komen.

Eelke Piers
Eelke Piers
2 maanden geleden

Daar zijn dan de Surinamers, Antillianen met wat daarbij zich voor Antilliaan uitgaf, Ambonnezen, Indiërs en Papuaas ook bij inbegrepen

Jerome
Jerome
2 maanden geleden

In 1949 kwamen de eerste ‘gast’arbeiders naar Nederland uit Italië, Spanje, Griekenland, Joegoslavië. Halverwege de jaren zestig begon men met de werving van Turken en Marokko. Ze bleven en mochten hun gezin over laten komen.
Het is hetzelfde met de omvolking als met chemtrails boven hun hoofd, zendmasten overal, natuur dat verdwijnt, doden en gezondheidsschade door de injecties, enzovoort, het zal de meeste Nederlanders een zorg zijn.

Dee
Dee
2 maanden geleden

Op naar de 12 miljoen!
Da’s in ieder geval alvast een goed begin!

Dee
Dee
2 maanden geleden
Antwoord aan  Dee

Al moet ik zeggen dat ook ik niet helemaal Nederlands ben. Wel geboren en groot gebracht op een boerderij, maar mijn opa was soldaat in Nederlands Indie en mijn oma een Chinese die werkte als verpleegster in een militair ziekenhuis in Bandung. Zij moesten vluchten voor Sukarno. De bersiap. Maar ja, ik draag ook mijn steentje bij. Ik ben uiteindelijk vertrokken uit Nederland om in Portugal de boel een beetje te kleuren met mijn pinda huidje.