Voormalig NBA-speler John Stockton beweerde dat hij “honderden” zo niet “duizenden” professionele atleten kent die zijn gestorven als gevolg van het nemen van de experimentele COVID-19 injectie.

Stockton, voormalig point guard van de Utah Jazz, nam vorige maand deel aan de podcast “Sideline Sanity” voor een interview over een eerdere bewering die hij deed dat meer dan honderd professionele atleten “dood neervielen” als gevolg van het vaccin, meldt Infowars.

“Ik denk dat het vrij goed geregistreerd staat, er zijn 150, ik denk dat er meer dan 100 professionele atleten dood. Professionele atleten, in de bloei van hun leven, die dood neervallen door vaccinatie, op het speelveld,” had Stockton vorig jaar gezegd.

Nu heeft Stockton zijn bewering herhaald en zelfs uitgebreid door te beweren dat hij nu gelooft dat “duizenden” atleten zijn gedood door de injectie.

“Ik heb namen, foto’s, gezichten, waar ze speelden,” vertelde Stockton aan presentatrice Michele Tafoya. “Ik had er meer dan 300 op dat moment, dus ik voelde me vrij zeker met mijn 150, en opnieuw moesten mensen het bespreken. Ik had het bewijs in handen: een stuk papier met de namen erop.”

“Nu is het veel meer dan dat,” ging hij verder. “Ik denk dat het er nu duizenden zijn, maar citeer me niet. Ik zeg niet dat het er 1000 of meer zijn, maar het zou kunnen. Het is een groot aantal.”

Stockton had eerder kritiek op de vaccinfabrikanten voor hun geschiedenis van het toedekken van hun medische “fraude”.

“Het is verbazingwekkend hoeveel bescherming ze hebben, en zelfs met dat, zijn het seriemisdadigers,” zei Stockton over de farmaceutische bedrijven in 2021. “Ze zijn bijna allemaal over de hele linie veroordeeld en hebben astronomische bedragen betaald voor de fraude die ze hebben gepleegd en toch lijkt het niet bekend te zijn.”

De 60-jarige had ook zijn steun toegezegd aan Brooklyn Nets-speler Kyrie Irving nadat hij weigerde zich te houden aan het vaccinatiemandaat van de NBA.

“Je hebt veel supporters, Kyrie,” zei Stockton tegen mede-vaccinsceptische podcasthosts Chad Fisher en Tony Farmer. “Ze kunnen je niet allemaal bereiken, en jij kunt ze niet allemaal bereiken, maar er is een meerderheid die voor je supportert. Ze zijn alleen niet zo moedig als hij. Ik ben trots op hem als individu om dat soort individuele risico’s te nemen en zo moedig te zijn voor wat je denkt dat goed is.”

Sinds de uitrol van het COVID-vaccin in 2021 hebben veel atleten, piloten en militairen, die allemaal onder het vaccinmandaat vielen, de omvang van de bijwerkingen onthuld die zij ondervonden na het nemen van de prik.

Hartontsteking komt zo vaak voor bij gevaccineerde sporters dat zij nu in veel gevallen worden gescreend op bijwerkingen van het COVID-vaccin.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Vanaf de leeftijd van 13! Lange lijst van “plotseling” overleden of ernstig zieke atleten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
2 maanden geleden

Eustace Mullins schreef jaren geleden al over de spuitmoordenaars:

https://archive.org/details/MurderByInjection.EustaceMullins

https://www.eustacemullins.us/murder-by-injection/

Laatst bewerkt op 2 maanden geleden door Hagar