Migranten schieten pistolen leeg, vallen politie en brandweer aan, huizen en burgers van hun gastlanden.

Kortom een totale oorlog.

En de Europese marionettenregeringen zagen dat het goed was.

Op oudejaarsavond was “Achtung, Reichelt!” in Duitsland op straat en documenteerde hoe de staat capituleert voor jonge mannen.

“Op de laatste dag van het jaar, heersen ze in de binnensteden! Hier zijn de wettelozen! Hier is de trailer – het hele verslag zal op maandag 2 januari 2023 vanaf 18.00 uur hier beschikbaar zijn.”

Het geweld bleef niet beperkt tot Duitsland en Frankrijk, in andere Europese landen was het ook raak.

Hier Zweden:

Frankrijk: Een gendarmeriekazerne aangevallen, een kinderhostel in brand gestoken, een gepensioneerd echtpaar en gezinnen gered van de vlammen, 690 voertuigen verbrand, 490 arrestaties

Alles was rustig beweerde het ministerie van Binnenlandse Zaken, aldus Franse media.

De nacht van zaterdag 31 december op zondag 1 januari werd gekenmerkt door stedelijk geweld in verschillende woonwijken in Nantes. Auto’s werden in brand gestoken, volgens onze informatie minstens twintig, en mobiele politieauto’s waren het doelwit van molotovcocktails en vuurwerk in de wijk Malakoff, meldt Ouest-France.

In Séchilienne hebben de gendarmes een gepensioneerd echtpaar uit de vlammen gered. Een autobrand was in de vroege uren van zondagmorgen overgeslagen naar een ander voertuig en vervolgens naar huizen. De gendarmes zijn het huis binnengegaan omdat de ingang in brand stond. Er werd een strafrechtelijk onderzoek ingesteld.

Het was een heldendaad, want de ingang stond al in brand, maar ze haalden het bejaarde echtpaar eruit. Dankzij de moed van de soldaten die de bedlegerige echtgenoot naar buiten brachten, kon een tragedie ternauwernood worden voorkomen.

Eerder was de brand uitgebroken in een auto die geparkeerd stond langs de weg 1091A op nummer 627. De vlammen sloegen snel over naar een ander voertuig en vervolgens naar de dichtstbijzijnde huizen, meldde Le Dauphiné.

Ook op oudejaarsavond vonden in de hele regio Ain talrijke incidenten plaats. De ernstigste vonden plaats in Bourg-en-Bresse en Meximieux, waar politie en rijkswachters het doelwit waren van vuurwerk. In de stad werden drie mensen gearresteerd.

De ordetroepen waren op “oorlogspad” voor deze overgang tussen 2022 en 2023. De politie en gendarmerie werden in het hele departement gemobiliseerd om de excessen van een feestelijke nacht die vaak gepaard gaat met stedelijk geweld het hoofd te bieden, maar Gérald Darmanin, de minister van Binnenlandse Zaken, bagatelliseerde het geweld.

Le Progrès deed verslag van het geweld in de regio Ile-de-France. In de Drôme werd de avond van oudejaarsavond ook gekenmerkt door gewelddadige incidenten. Met name in Pierrelatte, in het zuiden van het departement. Kort voor 22.30 uur werd vuurwerk afgeschoten op de kazerne van de gendarmerie. Er waren geen gewonden of schade. Er loopt een onderzoek naar de dader of daders.

In Toulouse zijn 41 branden, een brand in een kindertehuis, een poging tot verkrachting en een aanslag op een politiebureau geregistreerd. Volgens een eerste rapport moesten de brandweerlieden ingrijpen bij 41 branden in Haute-Garonne. In Auzeville Tolosane brak kort na middernacht brand uit in een kindertehuis. De brand was snel onder controle door de brandweer en bleef beperkt tot de begane grond van de woning. Vijf kinderen en een volwassene waren ter plaatse toen de vlammen zich verspreidden. Zij konden het huis verlaten voordat de hulpdiensten arriveerden, aldus La Dépêche.

Maar de incidenten van vannacht bleven niet beperkt tot verbrande auto’s. Volgens onze informatie werd het politiebureau van Bellefontaine, in Mirail, met mortieren bestookt. Ook werden glazen flessen naar de parkeerplaats van het politiebureau gegooid en werd het metalen gordijn voor de ingang geraakt. Bovendien raakte een politieagent gewond door een scooterrijder. “De dader is nog steeds op de vlucht,” vertelde een politiebron aan Actu Toulouse.

Op zaterdag 31 december, kort voor 21 uur, hebben de politie en de brandweer van Orléans gereageerd op een brandende auto die geparkeerd stond voor nr. 8 rue du Clos-Neuf in Saint-Jean-de-la-Ruelle. Ook het ernaast geparkeerde voertuig was beschadigd.

Het was een politiepatrouille die “toevallig” op de brand stuitte en in het gebouw ingreep om de inzittenden tijdig te evacueren. In totaal werden 22 mensen gered, waaronder kinderen. De rook van de brand was via de ventilatieroosters de woningen binnengedrongen.

“Ze hebben levens gered, we hebben een tragedie voorkomen”, zei commissaris Yan Degoul, hoofd van de openbare dienst van het politiebureau van Orléans en hoofd van de veiligheidsmaatregelen voor oudejaarsavond. De politieagenten die vannacht tussenbeide kwamen, werden door de rook bevangen en moesten in het ziekenhuis worden opgenomen.

Ook voor de Secours Populaire (een soort mobiele voedselbank) van Villeneuve-d’Ascq is het jaar slecht afgelopen, meldt het regionale nieuwsagentschap France3. Op zaterdag 31 december werd de mobiele kruidenierswinkel volledig door brand verwoest. Na deze kwaadaardige daad kunnen de rondes niet meer worden uitgevoerd. “De vrachtwagen is volledig vernield. Het is een ramp voor ons. Dinsdag kunnen we geen essentiële hulp bieden aan gezinnen.”

Volgens onze informatie zijn zaterdagnacht in de omgeving van Lyon een vijftigtal auto’s in brand gestoken, vooral in het oosten van Lyon.

De nacht van oudejaarsnacht werd ook gekenmerkt door stedelijk geweld in de metropool Bordeaux. Twee politieagenten raakten gewond. “Elk jaar is het altijd hetzelfde, ze branden, breken af en wij ruimen op”, vertelde een medewerker die zich inzet om de wijk Grand-Parc in Bordeaux verkeersveilig te maken aan Sud Ouest.

Op oudejaarsavond hebben zich in de hele regio Mulhouse soortgelijke incidenten voorgedaan. Hoewel verschillende voertuigen in brand werden gestoken en de politie vaak werd aangevallen, werden geen ernstige incidenten gemeld. Zoals elk jaar lieten de onruststokers, meestal jonge minderjarigen (van 13 tot 15-16 jaar), geen gelegenheid voorbijgaan om zich te laten opmerken door de politie te provoceren.

Het principe is altijd hetzelfde: pallets en banden worden op de weg of in vuilnisbakken gelegd en vervolgens in brand gestoken. Ook worden kleine barricades van slagbomen en karretjes midden op de weg geplaatst, in afwachting van brandweer en politie. Deze laatsten worden dan begroet met vuurwerk.

Ondertussen moesten de brandweerlieden van de Eure een dertigtal autobranden blussen en twee golven van branden troffen autodealers, aldus Actu.fr.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Het is elke avond oorlog in tientallen Franse steden – 150 districten zijn al compleet verloren

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

14 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ohje
ohje
2 maanden geleden

Oorzaak en gevolg ,wil men niet graag zien dus.
Welkom.

Bernardo A.
Bernardo A.
2 maanden geleden

Van Duitsland weten we hoe Weimar I afliep. Met het linkse wanbeleid in Duitsland is het land inmiddels veranderd in Weimar II.

Bert van Mokum
Bert van Mokum
2 maanden geleden

Begin jaren ’80 heb ik geroepen dat dit stond te gebeuren en dat de ‘Linkse Partijen’ ons land steeds voller zouden stouwen met dit soort gajes. Ik werd voor gek verklaard. Als je ziet wat er in het laatste decennia is bijgekomen zien ze het nog steeds niet. Het zal alleen maar erger worden in de komende jaren.

Bert van Mokum
Bert van Mokum
2 maanden geleden
Antwoord aan  Bert van Mokum

Welkom in EURABIË…

Marcel
Marcel
2 maanden geleden

Beirut in de jaren ’70.

jef
jef
2 maanden geleden

Verplicht de russische wagner in versterking te roepen

Chris Dirick
Chris Dirick
2 maanden geleden

Ik heb het niet op kunnen brengen om het hele artikel te lezen. Heb al zoveel filmpjes gezien die de “verrijking” ons gebracht heeft. En het word met de dag erger. De ontwapening van particulieren in heel Europa was niet voor niets.
Wij, als onnozele schapen, staan tegenover een heel leger wolven. Met lege handen. Dat is ook de bedoeling. Islam must rule! Sharia in plaats van Human Rights!
De religie van de Wrede in plaats van Christelijk mededogen. Niet dat ik gelovig ben, verre van, maar onze cultuur, onze geschiedenis heeft geleid tot een samenleving die tolerant is, die het debat aan kan gaan, diegenen die het niet lukt in de samenleving te ondersteunen. Daar wordt nu op zoveel manieren misbruik van gemaakt. Ze komen niet naar hier omdat ze onze beschaving zo prachtig vinden of om te vluchten voor vervolging. Ze komen naar hier om onderhouden te worden, om gratis te leven, iets wat ze in hun eigen contreien niet kunnen bewerkstelligen.

Dee
Dee
2 maanden geleden

En door dat tuig krijgen wij een vuurwerkverbod door de strot gedouwd.

Petra
2 maanden geleden

De Europese Burgeroorlog,waarin Mislim tuig m.n. de oudere blanke bevolking af gaat maken is het doel van het beleid van de Europese Commissie/WEF.

Dat is de reden waarom er zoveel mannelijke Mislims van gevechts leeftijd worden geïmporteerd.

Het is allemaal volgens plan wat er gebeurt.

Dee
Dee
2 maanden geleden
Antwoord aan  Petra

5de collone.

Silvio
Silvio
2 maanden geleden
Antwoord aan  Dee

Snap niet dat de Europese burgers dat toelaten wat hun oveheid hadden gedaan met illegale migraties en nep vluchtelingen

Dee
Dee
2 maanden geleden
Antwoord aan  Silvio

Bang om voor nazi uitgemaakt te worden?
Ik sta hier ook met stomme verbazing naar te kijken.

Eddy
Eddy
2 maanden geleden
Antwoord aan  Petra

Ik ben 52 en nog steeds in staat dat schorem uit te moorden maar dan komt het fijne Nederlandse volk met deugspreuken als “zinloos geweld” en “eigen rechter spelen” . Jammer Petra maar dit volk verdient de ondergang.