Ed Dowd, auteur van Cause Unknown was gisteravond bij mij voor een interview om geactualiseerde – en lichtelijk gruwelijke – cijfers te delen over het aantal dodelijke slachtoffers en invaliditeitsclaims na vaccinatie, meldt Mike Adams.

De korte versie van dat gesprek is dat er elke dag in Amerika ongeveer 2.500 extra doden en 5.000 extra arbeidsongeschikten zijn als gevolg van covid-19 vaccins. Dit betekent dat gemiddeld 7.500 Amerikanen elke dag uit de potentiële arbeidspool worden verwijderd. Toegegeven, niet alle 7.500 werken momenteel, maar de meeste van hen zouden theoretisch kunnen bijdragen aan de beroepsbevolking als ze dat zouden willen.

Ons gesprek gaat echter veel verder dan de cijfers alleen. We kijken naar de macro-economische gevolgen van deze dagelijkse verwijdering van 7.500 mensen uit de potentiële arbeidspool en wat dit betekent voor onder andere de Amerikaanse economie en militaire veiligheid. Luister naar het onderstaande interview om het volledige gesprek te horen.

De decivilisatie van de VS

Een van de meer verrassende constateringen in dit alles is dat de Verenigde Staten van Amerika lijden onder de vroege stadia van een “decivilisatie” gebeurtenis, niet slechts een tijdelijke hobbel in de weg. Die term verwijst naar de ontmanteling van de kritische, complexe pijlers van een moderne geavanceerde beschaving, waardoor deze niet meer kan functioneren.

De plotselinge ineenstorting van het vluchtschema van Southwest Airlines, waarvan we nu in het hele land getuige zijn, is daar een uitstekend voorbeeld van. Dit is een luchtvaartmaatschappij die nauwelijks kan vliegen omdat ze haar eigen bemanning niet kan inplannen. Naar verluidt heeft Southwest Airlines niet geïnvesteerd in haar IT-systemen en na “jaren van verwaarlozing” zijn de planningssystemen van de bemanning ingestort. Nu heeft de luchtvaartmaatschappij meer dan 10.000 vluchten geannuleerd en overleeft misschien niet lang meer als een levensvatbaar bedrijf.

Hier is een tweet van Michael Sainato:

Het niveau van incompetentie dat Southwest Airlines hier demonstreert wordt ook op grote schaal gedemonstreerd door banken, overheidsinstellingen, nutsbedrijven en vele andere dienstverleners. Maar veel mensen missen de redenen achter dit alles. Een van de belangrijkste redenen is dat het covid vaccin competente, ervaren mensen uit het arbeidsproces haalt door ze te doden of te verwonden.

In feite, zoals Ed Dowd onthult, heeft het vaccin de meeste schade aangericht onder de werkenden. 2021 was een zeer gevaarlijk jaar om een baan te hebben, zo blijkt, toen het Biden-regime werkgevers in het hele land dwong om vaccins voor al hun werknemers verplicht te stellen. Veel werknemers voldeden aan de injectieplichten zijn sindsdien gestorven of gehandicapt geraakt. Het feit dat elke dag nog eens 7.500 Amerikanen dit lot ondergaan, wijst niet alleen op een economische recessie of depressie, maar op een decivilisatie die het einde dreigt in te luiden van de westerse beschaving zoals wij die kennen, en die de overlevenden van het vaccin dwingt tot een bestaan dat zij nauwelijks herkennen.

De “glaciale Mad Max”

Ed Dowd noemt dit het “glaciale Mad Max” scenario: Het wordt heel erg, maar niet allemaal tegelijk. De langzame, gestage erosie van de pijlers van de beschaving zal in de loop van de tijd steeds duidelijker worden als elk jaar nog eens 2,7 miljoen mensen worden gedood of gehandicapt door de vaccins. En dat is gebaseerd op de huidige cijfers van sterfte en invaliditeit… cijfers die aanzienlijk slechter kunnen worden bij diegenen die doorgaan met het nemen van de mRNA injecties die hun immuunsysteem uitwissen en hun lichaam mysterieuze vezelachtige stolsels laten aanmaken (wat overigens niet gewoon bloedstolsels zijn).

“De globalisering is voorbij,” verklaart Dowd in het interview (hieronder). En dat betekent dat het tijdperk van goedkope, gemakkelijke spullen ook ten einde loopt. De wereld die we ooit kenden, waar we een plaatselijke Walmart of Target winkel konden bezoeken en goedkoop in het buitenland gemaakte goederen konden kopen, is voorbij. Vanaf nu worden de dingen veel duurder en minder beschikbaar. In plaats van een wereldwijde expansie in lange, complexe toeleveringsketens en schaalvoordelen, leven we nu in de vroege stadia van een wereldwijde inkrimping en de ineenstorting van het globalisme zelf. De wereld staat op het punt een stuk lokaler te worden, waarbij alle efficiëntie van de wereldwijde toeleveringsketen op korte termijn verdwijnt.

En dit botst met het feit dat de Amerikaanse werkcultuur onder jongere Amerikanen vrijwel onbestaande is. Zij zijn opgegroeid met de verwachting nooit iets te produceren. Zij zijn immers consumenten, geen fabrieksarbeiders of scheppers van iets echts (je favoriete celebrity NFT of cryptomunt telt niet mee). Dus in een tijd waarin de globalisering instort en Amerikanen op lokaal niveau dingen moeten gaan verbouwen, produceren en verwerken, blijft er nauwelijks lokale arbeidskennis over die zo’n overgang zou kunnen bewerkstelligen.

Zij die weten hoe ze iets moeten doen – de werkende klasse van Amerika – worden systematisch vernietigd door de injecties, waardoor de niet-werkende welvaartsklasse achterblijft, die geen praktische vaardigheden bezit en gelooft dat ze een nooit eindigende subsidie voor een universeel basisinkomen verdient, zodat ze consument kan blijven. Hun wereld staat op het punt tot een frustrerend einde te komen, en Amerika als geheel zal getuige zijn van de verwoestingen van de omkering van het globaliseringswonder dat goederen betaalbaar, gemakkelijk verkrijgbaar en gemakkelijk vervangbaar maakte.

Waarom het Pentagon geen oorlog met Rusland kan voeren

Een deel van de definitie van een natie is het vermogen om macht te projecteren, zowel om je eigen kusten te verdedigen als om grondstoffen aan andere landen te onttrekken (via handel, dwang of anderszins). Dit is in de loop van de geschiedenis bereikt onder verschillende imperia, zoals het Britse Rijk, en het Amerikaanse Rijk beheerste de kunst van het onttrekken van wereldwijde hulpbronnen met de Bretton Woods overeenkomst van 1944 en de positionering van de dollar als wereldreservemunt.

Maar om macht te projecteren, moet een land een zekere mate van binnenlandse industrialisatie handhaven, zodat het munitie en oorlogswapens kan produceren. Dit vereist een lange, complexe toeleveringsketen van staal, polymeren, olie, rubber, elektronica en dergelijke. Nog belangrijker, het vereist een geschoolde en bereidwillige beroepsbevolking die in munitiefabrieken kan werken.

Een dergelijke beroepsbevolking bestaat momenteel niet in de Amerikaanse cultuur. Soja-jongens bouwen geen bommen, en geschifte idioten kunnen geen draaibanken bedienen.

In de VS wordt de productieve beroepsbevolking gedecimeerd door de injectie. De cultuuroorlogen hebben ook het laatste restje arbeidsethos uit de jeugd weggenomen, waardoor een generatie van deugdzame sneeuwvlokjes is ontstaan, die niet in staat zijn hun handen te gebruiken om iets anders te doen dan videospelletjes spelen en masturberen.

{…}


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Weet je waarom Derde Wereld landen geen vaccinatieplicht hebben?

5 3 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Johan P
Johan P
2 maanden geleden

Wat betreft de arbeidsethos kan ik wel het eea beamen. Velen die opgroeiden in de jaren ’60 -’80 denken aan Amerikanen als harde werkers. Misschien waren ze dat toen, maar dat zijn ze nu zeker niet.
Amerikanen maken graag lange uren omdat er dan overwerktijd wordt betaald. Maar dat betekent ook dat het idee van de schouders eronder zetten om zaken op tijd of te hebben niet echte geliefd is. Waarom iets in 8 uur afmaken als je er ook 9 of 10 uur over kan doen en dan voor die extra uren 150% betaald krijgt?
En waarom meer doen als je je ook voor overwerk op zaterdag kunt melden tegen 150%? En in veel bedrijven met vakbonden is het zo dat alles boven de 40 uur/week 150% wordt betaald en alles boven de 60 uur als 175% of zelfs 200%. Amerikanen zijn dol op geld en schrijven zich dus vaak in voor heel veel overwerkuren. Het droevige is dat, zeker in het bedrijf waar ik nu werk, minimaal de helft van de overtijd helemaal niet nodig zou zijn als zaken goed georganiseerd waren en nog minder als men gewoon dagelijks een beetje zou aanpoten.
De voornaamste reden dat er zoveel overwerktijd nodig is, is omdat ze de mensen die ze hebben nauwelijks vast kunnen houden, er is een enorm verloop en overal staan advertenties dat er werknemers worden gezocht door allerlei bedrijven.

Sinds ik hier in de VS woon heb ik gewerkt in de bouw, overslag, (warehouses) en fabrieken en logistiek en over het algemeen is de organisatie belabberd, communicatie belabberd, training op de vloer belabberd en de werkethos belabberd. In al de jaren dat ik in diverse landen in Europa en Azie heb gewerkt heb ik nooit meegemaakt dat er aan het begin van iedere dienst appel gehouden moet worden om te zien wie er op is komen dagen, hier schijnt dat normaal te zijn.
Ja, er zijn ook plekken waar echt gebikkeld wordt, maar dan heb je het meestal over de plekken met zwaar fysiek werk; op de dokken, in de landbouw en visserij etc. Maar de meeste fabrieken zijn voldoende geautomatiseerd dat het werk simpel is en niet te veel inspanning vraagt. Zelf ben ik moe na mijn diensten (4x 12-uur nachtdiensten / week) maar dat is zeker net zo veel te wijten aan de frustratie over de armzalige organisatie, de onkunde en de belabberde staat van alles als aan het feitelijke werk.
Plus dat tegenwoordig vanwege de woke-onzin alles ook in het Spaans moet, want de hispanics als groep verdommen het gewoon om engels te spreken.
En iedereen die denkt dat de VS echt een smeltkroes is heeft nog nooit een werkvloer van nabij gezien, of de pauzes in de kantines; zwarten zitten vrijwel alleen met zwarten en spreken meestal Engels met Slang, hispanics met hispanics en spreken uitsluitend Spaans, aziaten (meestal Vietnamezen) zitten bij aziaten en spreken onderling Vietnamees. En de blanken zitten vaak alleen of in kleine groepjes.

Wat dat betreft heb ik soms wel spijt van mijn verhuizing naar de VS. Maar ja, ik spreek maar een paar woorden Russisch en dat is niet de gemakkelijkste taal om te leren 😉
Maar ook wat betreft behandeling; als blanke man van middelbare leeftijd kan ik rustig stellen tot een zwaar gediscrimeerde groep te behoren; als ze vragen om iemand die ‘bilangual’ (tweetalig) is voor bepaalde banen bedoelen ze Spaans en Engels, met een voorkeur voor een Hispanic. En dat wordt ook vaak hardop gezegd.
Ik spreek Nederlands, Duits, Engels, met een klein beetje Frans, Deens en Japans en herinner me voldoende Latijn om dat te kunnen lezen. Maar dat geldt dus niet als ‘tweetalig’ omdat er geen Spaans bij zit. Wat in mijn huidige baan betekent dat ik dus geen toeslag krijg voor het tweetalig zijn.
Als blanke man moet je vaak, zeker als je in de stad moet zijn, uitkijken wat je zegt, want de steden zijn zwaar links en als blanke is in principe alles wat je zegt rascistisch. En als blanke man is ieder tweede woord uiteraard ook seksistisch.

Aan de andere kant staat daar tegenover dat ik flink buiten de stad woon, contacten heb met de lokale militie, lid ben van de plaatselijke schietclub, lid ben van een kleine lokale preppergroep en contact heb met nog een aantal vergelijkbare groepen. En voor Amerikaanse begrippen niet superveel grond heb, maar met ruwweg 1 acre (zeg maar 4.000m2) eigen grond en nog eens dat huur (kan het kopen) ben ik in principe zelfvoorzienend wat betreft voedsel en straks ook qua electriciteit. En in geval van nood ook qua water hoewel ik dat dan uit een reservoir een paar mijl verderop zou moeten halen. En met een kleine hechte groep en mijn eigen arsenaal me ook vrij veilig voel.

Petra
2 maanden geleden

De prangende vraag die hier op volgt is:

En hoe zal het met Nederland, België en de E.U. gaan?

Dat het niet goed zit, is duidelijk, maar voor de exacte gevolgen voor ons is toch een gedegen analyse nodig.

Daar zit ik op te wachten.

Johan P
Johan P
2 maanden geleden
Antwoord aan  Petra

De slogan “het stopt niet, niet vanzelf” is zeker van toepassing.

De Eu commissie heeft dat ook herhaaldelijk openlijk gezegd. Ze voeren wat in, als er geen protest komt doen ze de volgende stap. Als wer wel teveel commentaar of onrust komt dan doen ze een klein stapje terug en wachten een tijdje voordat ze de volgende stap doen.
Brussel en het WEF zijn ook steeds openlijker over hun doelen; sterk verminderde bevolking die alleen nog maar in een paar supersteden woont, niet verder mag reizen dan strikt noodzakelijk is, van voedsel wordt voorzien door insectenfarms en labgekweekte rotzooi met allerlei toevoegingen, verslaafd gemaakt aan een soort 3D-internet voor plezier, alle momenten van de dag in de gaten gehouden, doordat de mobiel vervangen gaat worden door een implantaat (dat kun je tenslotte niet thuislaten), digitaal geld dat door de wereldregering wordt gecontroleerd en dus niet houdbaar is en ook slechts uitgegeven kan worden aan bepaalde zaken.
Dit alles gepromoot als zijnde ‘gemakkelijk’ en ‘goed voor de planeet’.

Persoonlijk geloof ik dat de directe doden en alle zware bijwerkingen van de prikken voor die club een soort bonus zijn, hoewel dat niet zo wordt gezegd, maar dat het hoofddoel was om de bevolking te steriliseren of tenminste de vruchtbaarheid zwaar te verminderen.
Ze proberen nu de zaken nog te verbergen, maar zullen het straks spinnen als een onverwachte, onvoorziene en onvoorzienbare eigenschap en zullen dan een paar figuren als zondebok offeren, om dan vervolgens dit te gebruiken als een extra reden om meer mensen naar die grote steden te krijgen, ongetwijfeld onder het motto van betere medische zorg die daar is en verplichte regelmatige checkups om ‘de behandeling te vergemakkelijken’.

We zien nu dat de boeren worden onteigend. De visserij is al vrijwel gedecimeerd. Woningen zullen de volgende stap zijn, vermoedelijk door een reorganisatie van het financiele stelsel zodat mensen hun hypotheek niet meer kunnen betalen. Als je huurt, zeker van de overheid, ben je nog meer afhankelijk van die overheid.
We gaan ook zien dat het Universeel Basis Inkomen weer op zal duiken. Ook dat maakt mensen namelijk meer afhankelijk van de overheid.
Met de onteigening van de boeren, de sterk gestegen dieselprijzen en de tekorten aan kunstmest voorzie ik een 30%-50% stijging van voedselprijzen voor het einde van 2023, wat dan door de overheid zal worden ‘opgelost’ met voedselbonnen, alweer om mensen afhankelijker te maken van die overheid.

Zolang er geen massale weerstand is, geen opstand komt om dat gajus op te jagen en dan op te hangen zal het die richting uit blijven gaan.
En hun plannen naderen hun einde, dus zullen ze nu sneller en sneller zaken doorvoeren.