Florida’s Gouverneur DeSantis, die zag dat Florida’s universiteiten de vrije meningsuiting onderdrukken met spraakcontrole en seksuele perversiteit normaliseren terwijl ze de normaliteit demoniseren, slaagde erin wetten te laten aannemen tegen de vervanging van onderwijs door indoctrinatie. Maar de linkse rakkers regeren Florida’s universiteiten, niet de wet van Florida, schrijft Paul Craig Roberts.

De universiteiten van Florida negeren de staatswet tegen het indoctrineren van blanke studenten met de overtuiging dat zij racisten zijn en dat de grondwet een instrument is voor blanke onderdrukking van zwarten.

Universiteiten hebben ontwikkeld wat Cornell Law School Professor William Jacobson “systematische onderdrukking” noemt. Door het aannemen van Woke-activisten als professoren en het opleggen van Woke-beleid, hebben bestuurders een cultuur gecreëerd waarin geen ruimte is voor afwijkende meningen over de demonisering van Blanken als racisten en de denunciatie van de westerse beschaving als een monument van blanke suprematie. Op de meeste Amerikaanse universiteiten is het niet langer mogelijk om studenten in te wijden in de westerse traditie. Een student geschiedenis leert dat de geschiedenis bestaat uit een reeks misdaden van blanken tegen kleurlingen. Een student Engels leert Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse romanschrijvers kennen. De stemmen die Amerikanen verbinden met hun traditie worden niet gehoord.

Het is overal hetzelfde. Amerika’s universiteiten zijn nu messen op de keel van Amerika. Het zijn centra van anti-Amerikaanse revolutie, geen centra van leren. Twee generaties jongeren zijn ontzield. De breuk in de overdracht van de cultuur is waarschijnlijk fataal voor het voortbestaan van de Westerse beschaving.

Lees dit artikel – https://www.theepochtimes.com/mkt_app/students-speak-out-on-anti-white-anti-christian-anti-american-culture-at-florida-university_4937887.html – en u zult begrijpen dat als de universiteiten niet gesloten worden, de Verenigde Staten ten val zullen komen.

Stanford University heeft een lijst samengesteld van “Schadelijke Taal”. Onder de ontoelaatbare woorden is “Amerikaans.” https://ijr.com/american-listed-harmful-language-stanford/

Lachen. Ha Ha. Het is zo dom. Nee, het is niet dom. Het is bloedserieus. Terwijl iedereen sliep heeft er een revolutie plaatsgevonden. De revolutionairen hebben de regering, de FBI, de CIA, het leger, de media, de universiteiten, de openbare scholen, de balies, de medische wereld. Binnenkort zullen ze digitaal geld hebben, en dan is het allemaal voorbij zonder een schot te lossen.

Victor Davis Hanson vraagt: “Zijn universiteiten gedoemd?” https://amgreatness.com/2022/12/22/are-universities-doomed/

Als centra van leren, ja, maar ze floreren als propagandacentra voor de vernietiging van de westerse beschaving. Een meer ter zake doende vraag is: zijn we gedoemd door op te houden de Westerse traditie door te geven?

Op de universiteiten wordt seksuele perversiteit genormaliseerd en beschermd, maar normale heteroseksuelen zijn “giftige mannelijkheid”. Een blanke heteroseksuele man zijn op een Amerikaanse universiteit is tegenwoordig een afschuwelijke ontmenselijkende ervaring. Zijn feministische professor ziet hem als een verkrachter. Zijn zwarte professor ziet hem als een racist. Zijn homoseksuele of transseksuele professor ziet hem als homofoob of transfoob. Zijn geloofssysteem wordt van alle kanten aangevallen. Hij wordt gediscrimineerd zoals zwarten en feministen beweren dat ze gediscrimineerd worden. Hij wordt niet beoordeeld op zijn verdienste, maar op zijn aanvaarding van de indoctrinatie die de plaats van onderwijs heeft ingenomen. Als hij onzorgvuldig spreekt en de nieuwe voornaamwoorden niet leert of met zijn ogen rolt bij een absurde professorale uitspraak, is hij er geweest.

Als hij erin slaagt af te studeren, wordt hij benadeeld op de arbeidsmarkt en in zijn carrière, mocht die er komen. Alle particuliere en openbare werkgevers streven naar diversiteit en evenredige vertegenwoordiging in het personeelsbestand. Werkgelegenheid en promotie voor blanke mannen wordt opgeschort totdat zwarten, vrouwen en andere “voorkeursminderheden” hun achterstand hebben ingehaald. We hebben nu een kastensysteem waarin blanke mannen de laagste kaste zijn.

Bijgevolg, zo meldt Hanson, “is de landelijke inschrijving voor studenten in één jaar met meer dan 650.000 studenten gedaald”. Blanke mannen zijn verantwoordelijk voor 71 procent van de daling. Vrouwen vormen nu 60 procent van de universiteitsstudenten. Het traditionele gezin gebaseerd op het inkomen van de man is verleden tijd.

Universiteitsbudgetten en het extreem hoog collegegeld worden niet langer gebruikt om de beste professoren aan te nemen om het beste onderwijs te geven. Het geld wordt gebruikt om commissarissen in Sovjetstijl in te huren om onaanvaardbare spraak, onaanvaardbare voornaamwoorden en onaanvaardbare gedachten te controleren, om feministen te beschermen tegen “giftige mannelijkheid”, om zwarten en “gekleurde mensen” te beschermen tegen blank racisme. Victor Davis Hanson doet verslag:

“Aan de universiteit van Yale zijn de administratieve functies de afgelopen twee decennia met meer dan 150 procent gestegen. Maar het aantal professoren steeg met slechts 10 procent. Op een nieuw dieptepunt heeft Stanford onlangs 16.937 studenten ingeschreven, maar 15.750 administratieve functies – bijna één op één.

“In het verleden zou zo’n dure praetoriaanse overdaad een faculteitsopstand hebben ontketend. Nu niet meer. De nieuwe “diversiteit, gelijkheid en inclusie” commissarissen worden gevreesd en vrijgesteld van kritiek.

“Sinds 2020 zijn de oude evenredige-representatie toelatingsquota uitgebreid tot rare ‘reparatoire’ toelatingen. Vermeende ‘gemarginaliseerde bevolkingsgroepen’ zijn vaak toegelaten met hogere percentages dan de algemene bevolking.”

Bijgevolg worden toelatingstoetsen en prestatiebeoordelingen verdoemd als bevooroordeeld en tegengesteld aan diversiteit.

“Om een radicale diversiteitsherstructurering mogelijk te maken, is de enige demografische groep die als vervangbaar wordt beschouwd, de blanke man. Hun krimpende aantal op de campus, vooral uit de arbeidersklasse, is nu veel lager dan hun percentages in de algemene bevolking.”

Het verwachte profiel van Stanford University’s klas van 2025 is een studentenpopulatie die slechts 23 procent blank is, hoewel blanken 60 procent van de Amerikaanse bevolking uitmaken.

Om de aristocratische verheffing van niet-blanken tegemoet te komen, worden toelatingseisen afgeschaft. Om mislukkingen en vergelijking van de prestaties van de rassen te voorkomen, worden cijfers afgeschaft. Decanenlijsten en onderscheidingen zoals cum laude worden afgeschaft.

De universiteiten zijn er duidelijk op uit om afgestudeerden af te leveren die vervreemd zijn van het traditionele Amerika en geen waardering hebben voor de westerse beschaving. Alleen tirannie kan het resultaat zijn van de onthechting van een volk dat verstrikt is in identiteitspolitiek.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Hoe de Frankfurter Schule de Amerikaanse cultuur veranderde

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
2 maanden geleden

In Nederland is het behoren tot een door de Roverheid goedgekeurde minderheid ook een zeer belangrijk onderdeel van je carrière mogelijkheden.

Kijk maar eens wat voor volk er op sleutel posities zit. Dat zijn geen mensen met het profiel: Thierry Baudet, Wybren van Haga of Gideon van Meijeren. Vreemd, daar dit drietal nu net het soort is dat uitblinkt in kennis van zaken en begrip & inzicht in wat er speelt.

Nee, in Nederland houdt men van het type: Hugo de Jonge, Bruls en de mensen die zich burgemeester van Amsterdam en Rotterdam mogen noemen… Tja.

Marco
Marco
2 maanden geleden

Het is niet alleen Amerika, de hele westerse wereld is vergiftigd. Einde van de westerse beschaving? Mogelijk, aan alles komt tenslotte een eind.

Joop Visser
Joop Visser
2 maanden geleden
Antwoord aan  Marco

De grote vraag is: Waarom, en waarom nu?

Dee
Dee
2 maanden geleden
Antwoord aan  Joop Visser

Omdat er een tijd van komen is, en van gaan.
Zo houden we het gezellig.