Poetin is een serieuze staatsman die weet hoe de vork in de steel zit en zijn toespraken zijn altijd ‘to the point’, in tegenstelling tot die WEF-marionet van ons die met een domme afbeelding kwam met nog dommere uitspraken er op. Ik heb geen tijd voor die kwiebus, dus laten we gaan naar iemand die er wel toe doet en die eigenhandig, met steun van China, Iran en India, de unipolaire wereldorde die de globalisten in gedachten hadden, gestopt heeft.

RT:

De Russische president heeft een jarenlange traditie doorbroken door de natie toe te spreken vanaf een militair hoofdkwartier.

De Russische president Vladimir Poetin heeft zaterdag zijn traditionele nieuwjaarstoespraak gehouden en de natie toegesproken over de uitdagingen waarmee het land het afgelopen jaar is geconfronteerd en de prestaties die het heeft geleverd. De plaats van de toespraak verschilde drastisch van de traditionele stand-up opnames van de president in het Kremlin: dit jaar nam Poetin de jaarlijkse boodschap op in het hoofdkwartier van het zuidelijke militaire district. Tijdens zijn bezoek had hij ook een ontmoeting met de hoogste militaire functionarissen en reikte hij staatsprijzen uit aan eminente soldaten.

De ongewoon lange toespraak ging vooral over de lopende speciale militaire operatie in Oekraïne, het grootschalige conflict dat eind februari uitbrak. De dramatische gebeurtenissen hebben aangetoond dat Rusland, “ons multi-etnische land zijn moed en waardigheid heeft getoond, zoals het altijd heeft gedaan in tijden van moeilijkheden”, zei hij, waarbij hij zowel de militairen als de gewone burgers van het land prees.

“Russische soldaten, milities en vrijwilligers vechten voor ons vaderland, voor waarheid en gerechtigheid, om vrede en veiligheid voor Rusland te garanderen. Zij zijn allemaal helden voor ons. Hun last is vandaag het zwaarst. Met heel mijn hart wens ik alle deelnemers aan de speciale militaire operatie een gelukkig nieuwjaar”, aldus de president.

Hoewel het voorbije jaar “vol zorgen en angst” was en er veel “moeilijke, maar noodzakelijke beslissingen” zijn genomen, heeft het land “cruciale stappen gezet in de richting van de volledige soevereiniteit van Rusland en een vitale consolidatie van onze samenleving”, zei de president.

“Dit was een jaar van cruciale en noodlottige gebeurtenissen die de basis hebben gelegd voor onze gemeenschappelijke toekomst en onze echte onafhankelijkheid. Dit is waar we vandaag voor vechten. Wij beschermen ons volk in onze historische gebieden, de nieuwe constituerende gebieden van de Russische Federatie”, aldus de president, verwijzend naar de vier voormalige Oekraïense regio’s die na de referenda van september bij Rusland zijn ingelijfd.

Niet alleen Rusland, maar de hele wereld heeft het afgelopen jaar een “belangrijke verandering” doorgemaakt, aldus Poetin, die eraan toevoegde dat de pogingen van het collectieve Westen, dat Oekraïne in het lopende conflict steunt, om Rusland schade toe te brengen, grotendeels zijn mislukt. Het lopende conflict is “inspirerend geweest voor andere naties bij hun streven naar een rechtvaardige en multipolaire wereld”, aldus de president.

“Rusland leeft onder sancties sinds de gebeurtenissen op de Krim in 2014. Dit jaar is echter een totale sanctieoorlog tegen ons verklaard. De meesterbreinen daarachter verwachtten dat onze industriële, financiële en transportsectoren zouden instorten. Dit is niet gebeurd,” benadrukte Poetin.

Haha. Nee, het Westen stort in. En dat is hoog tijd ook. Begrijp me niet verkeerd. Ik heb niks tegen het Westen, maar alles tegen de kliek die het Westen in zijn duivelse greep heeft. Ik ben zelf een Westerling en gun het Westen en vooral mijn eigen land het allerbeste, maar dat kunnen we niet bereiken als we niet eerst de Amerikaanse bezetting van Europa ongedaan maken, en daarvoor moeten de EU en de NAVO sneuvelen. En dat, doet Poetin nu voor ons. De NAVO en de EU gaan dit niet overleven en de VS vernietigt zichzelf wel. Daar hoeven we ons helemaal niet mee te bemoeien.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Alexander Doegin: Een kracht van absoluut historisch kwaad staat tegenover ons

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Johan P
Johan P
2 maanden geleden

Petje af, een prachtige speech.

WappieSnappie
WappieSnappie
2 maanden geleden

De EU is knettergek geworden vooral onder sul VDL
De VS was al knettergek, het virus is uit Amerika overgewaaid. Steeds meer wordt de EU Verbonden met de westerse kapitalisten. Ook hier wordt een model opgebouwd als in het kremlin. Daarom vind ik zo hypocriet dat Rusland De boosdoener is en moet vallen.
Rusland heeft een president met kapitalistische oligarchen ,in het westen zijn de rijksten die de dienst uitmaken. Democratie en middenstand worden in rap tempo in een massagraf bedolven.
Next