Meloni’s regering zal binnenkort eisen dat landen als Frankrijk, Duitsland en Noorwegen waarvan de NGO-smokkelschepen de vlag voeren de migranten die zij oppikken in de Middellandse Zee opnemen, meldt REMIX.

Een van de grote veranderingen die de nieuwe rechtse regering in Rome wil invoeren, is dat migranten die tijdens een zogenaamde zoek- en reddingsoperatie aan boord van een NGO-boot worden gebracht, moeten verklaren of zij van plan zijn een asielverzoek in te dienen zodra zij in Europa zijn. Indien dit het geval is, zal het land onder de vlag waarvan een bepaald schip vaart, verplicht zijn de asielzoekers op te nemen en hun verzoeken te behandelen.

De nieuwe beleidswijziging kan regeringen in Duitsland, Frankrijk en andere landen aan het denken zetten over de financiering van migrantenboten die op de Middellandse Zee varen als zij degenen zijn die deze migranten moeten opvangen.

Marine Le Pen, Geert Wilders en Viktor Orban feliciteren Giorgia Meloni – Thierry Baudet noemt haar controlled opposition

Een tweede belangrijke wijziging is dat een NGO-schip na een zoek- en reddingsoperatie onmiddellijk om een veilige haven moet vragen om de geredde migranten van boord te halen en naar de aangewezen haven moet varen, zonder dagenlang te wachten op nieuwe mogelijkheden om migranten te “redden”.

De drempel van 100.000 illegale migranten die dit jaar over zee in Italië zijn aangekomen, is op 21 december overschreden, en het aantal is niet alleen een symbolische mijlpaal, maar dient ook als een oproep tot actie voor de conservatieve regering van Italië.

Het aantal van 100.000 kan worden vergeleken met de 64.055 op dezelfde datum een jaar geleden en de 33.867 aankomsten over zee in 2020. Het aantal van dit jaar is het hoogste sinds 2017, het jaar waarin de linkse regering van Matteo Renzi eindelijk besloot de ngo’s aan te pakken die illegale immigranten naar Europa overbrengen via passieve en soms actieve samenwerking met mensensmokkelaars.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Giorgia Meloni heeft zich verkocht als de goedkope vrouw die ze is – Laat de invasiehorde toch aan wal gaan: Italië capituleert en is verloren

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
3 maanden geleden

De Italiaanse reactie is volstrekt logisch en redelijk. Laten de Mislim liefhebbers hun resultaat maar accepteren.

Hagar
Hagar
3 maanden geleden

Dit soort van schijnmaatregelen doen absoluut NIETS tegen de immigratie, en dienen alleen om de schijn op te houden dat men “de crisis probeert te beheersen”.

Wat wij dringend nodig hebben is een absolute stop van alle immigratie, en een radicaal terugkeerbeleid voor hen die hier al aanwezig zijn.

Immigratie is een genocidale en terroristische haatmisdaad tegen het Blanke Volk.

Het is een doelgericht plan om ons uit te roeien, door ons in ons eigen land te overwoekeren met primitieven

Marcel
Marcel
3 maanden geleden

Volgens mij zijn er 2,5 keer zoveel naar Nederland gekomen. NL is 7x kleiner dan Italië…
Er mag een ramp gebeuren met dit kabinet, want een ramp met Nederland hebben ze al voor elkaar.