Nee het is geen satire. Er zijn echt mensen die het niet kunnen verwerken dat ze in de maling genomen zijn. De meerderheid van de bevolking weigert dat trouwens toe te geven.

De meerderheid van de bevolking doet alsof er niets gebeurd is en ze niet ten prooi zijn gevallen aan een hoax, en ze zich niet onderworpen hebben als slaven en zich in hebben laten spuiten met een DNA-veranderende gen-injectie, maar zijn er ook de Covid-fanatici. Zij beweren dat Covid echt is en nog steeds rondwaart.

Het zou echt hilarisch zijn als ze de maatschappij niet totaal vernietigden.

The Post Millennial:

Een activistische groep die zich de “People’s CDC” noemt, roept alle overheidsniveaus op om de maskermandaten opnieuw in te voeren, en beweert dat “de door de CDC gepropageerde strategie van uitsluitend vaccins ontoereikend is”, aldus een artikel in de New Yorker.

De groep heeft het tot haar missie gemaakt om op grote schaal wat zij beweren “echte” informatie over de pandemie te verspreiden, vaak tegen de aanbevelingen van de CDC in. Het artikel, getiteld “The Case for Wearing Masks Forever”, geschreven door Emma Green en gepubliceerd op woensdag, beschrijft de People’s CDC als een “ragtag coalitie van volksgezondheidsactivisten” die “van mening zijn dat Amerika’s pandemische beperkingen te laks zijn”.

De groep verstuurt wekelijks een “Weerbericht”, zoals ze het noemen, dat een samenvatting geeft van de gegevens die ze willen publiceren om hun zaak te ondersteunen. Deze rapporten bevatten vaak een oproep tot actie voor de lezers om een petitie in te dienen bij regeringen om de maskermandaten weer in te voeren en te vechten voor gratis tests en behandelingen.

Ze hebben onlangs betoogd dat alle evenementen buiten moeten worden gehouden met hoogwaardige maskerverplichtingen.

Met bijna 20.000 Instagram-volgers gaat de groep er prat op dat het een bron is voor mensen die een petitie willen indienen bij hun overheden voor meer Covid-beperking.

De organisator van het mediateam van de groep, Lucky Tran, betoogde onlangs op Twitter dat “veel anti-maskersentiment diep ingebed is in witte suprematie,” het soort beschuldiging dat vrij vaak komt van extreem-linkse activistische groepen.

“Zeggen ‘dat maskers niet meer verplicht zijn, omdat we op een gegeven moment weer normaal moeten worden’ is racistisch”, twitterde Tran vorige maand.

Een van de deskundigen die heeft gepleit voor het terugschroeven van de maskermandaten, voormalig gezondheidscommissaris van Baltimore Dr. Leana Wen, werd door de People’s CDC omschreven als “onwetenschappelijk, onveilig, ableist, fatphobic en onethisch”.

Haha.

Je mag de dikkerds niet vergeten.

“The People’s CDC” heeft ook een YouTube kanaal:


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Covid Gekte: “Alleen idioten dragen maskers”

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hans Vogel
Hans Vogel
3 maanden geleden

Hahaha, wat een nep weer allemaal. Een artikel in de New Yorker, dat blad is geheel vervlochten met de (((elite))) in de VS. Dan die Emma GREEN, wat een toevallige naam in deze tijd van de Groenfascisten. En ene “dokter TRAN”, dus een afko van “trannie” en “transgender,” ook zo toevallig. Volgens mij gaat het hier om een soort nepnieuws.

nonconformist
nonconformist
3 maanden geleden
Antwoord aan  Hans Vogel

100% verdeel en heers tactiek van de zionisten(chazaren)freemason kliek om volkeren tegen elkaar uit te spelen!Trap er niet in zeg ik altijd maar..maar jij hebt het door!

Eddy
Eddy
3 maanden geleden

Maskerdragers hebben een hersenbeschadiging. Een levend wezen moet vrij kunnen ademen. Einde discussie. Alle masker geillaatds moet je op hun kankersmoel slaan.

Ronjaspers.
Ronjaspers.
3 maanden geleden
Antwoord aan  Eddy

Eddy.Nou zeg,ik wordt bang van u krachttermen,bent u ook een toetsenbord ridder.

Peterus
Peterus
3 maanden geleden

Activisten zijn het domste van het domste. Zij laten zich met kleingeld betalen om een wereld te bouwen onder tirannie en dan denken zij dat zij vrij kunnen leven in een schone wereld.

Het feit dat ze totaal geen enig benul hebben hoe vervuilend zonnepanelen, windturbines en elektrische auto’s zijn zegt alles over dit uitermate dom volk.