Volgens Gert-Jan Segers was het slechts een praatclubje. Volgens Mark Rutte faciliteerde het WEF slechts de omgeving waarin staatshoofden en ministers van verschillende landen konden overleggen met internationale figuren, een soort AirBnB die de kamers reserveert voor de overnachtingen.

Nu is de aanwezigheid bij dat praatclubje kennelijk verplicht en stelt Wopke Hoekstra dat dat belangrijker is dan zijn aanwezigheid in het Nederlandse parlement, het belangrijkste orgaan in onze ‘democratie’.

“Bizar dat een minister een debat met de Kamer niet bijwoont vanwege het WEF”, laat Caroline van der Plas van BBB weten, “Een middelvinger naar de burgers in Nederland”.

Het FvD waarschuwt al jaren voor het WEF, maar de PVV komt eindelijk ook uit zijn comfortabele winterslaap.

Ministers die geacht worden voor Nederland te werken, werken voor een buitenlandse organisatie waar ze in het geheim overleggen hoe ze Nederland verder gaan slopen.

“Reden om deze minister af te zetten wegens minachting voor de Nederlandse democratie”, meldt journalist Joost Niemöller, die wijst op de verplichtingen die Nederlandse ministers hebben.

“Ministers zijn gezamenlijk en apart verantwoording aan het parlement schuldig voor het doen en laten bij de vervulling van hun taken.”


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Sigrid Kaag laat weten dat het Build Back Better marionettenkabinet in dienst is van het WEF

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Matt
2 maanden geleden

Swabb gaat er prat op dat hij zijn ‘global leaders’ in zowat 150 landen heeft zitten en gezien hoe het beleid van de afgelopen jaren zich uitrolt blijkt overduidelijk dat het wef veel meer is dan een gezellig praatclubje. Ze maken tegenwoordig grote sier met hun agenda, die niet bepaald goed uitpakt voor het gewone volk, als je tussen de regels doorleest en niet in hun mooie verkooppraatjes trapt.
Trouwens, deelname is niet bepaald goedkoop. Wie betaald dat eigenlijk? Doen ze dat uit eigen zak (zoals iets dergelijks wel hoort te zijn, want ze laten doorschemeren dat een ‘privé feestje’ is) of mag de belastingbetaler mee betalen aan zijn eigen ondergang?
Die zogenaamde leaders hun bedjes zullen wel al gespreid zijn gezien de heftigheid waarmee ze aan de slag gaan om onze ondergang te bewerkstelligen.
Dus bovenstaand even op een rijtje zetten: volgens mij is deelname gelijk aan hoogverraad aan het land en zijn volk ter eer en glorie van het wef dat werelddominantie nastreeft.

Marco
Marco
2 maanden geleden

Ik ben bang dat het kabinet en een groot deel van de kamer zich schuldig maakt aan landverraad. Staat daar niet 30 jaar voor? Spelen met vuur hoor, die lui.

its me
its me
2 maanden geleden
Antwoord aan  Marco

In een democratie staat daar idd straffen van 30 jaar op maar laten we eerlijk zijn in een democratie leven we allang niet meer.

Qvic
Qvic
2 maanden geleden

Wat hier in het grondgebied Nederland aan de hand is, daar is bijna geen touw meer aan vast te knopen. Want in postzone Nederland heeft het handelsbedrijf Staat der Nederlanden geen jurisdictie meer al sinds 2-12-2020, waar koning Alexander de enige aandeelhouder van is. Waar het gehele financiën zoal de belastingen onder vallen en de justitie, politie en het leger, de Gasunie e.v.a. Op 19-07-2021 is het lease contract over de postzone Nederland verlopen en niet verlengd van het handelsbedrijf STAAT DER NEDERLANDEN waar Rutte het enige directielid van is en zich uitgeeft als minister president met zijn kabinet. (vandaar dat Rutte niet vervangen kan worden, omdat niemand er meer voor bevoegd voor is) Al hun filialen van beide handelsbedrijven, wat we de overheid noemen hebben geen bevoegdheden meer in de postzone Nederland. Daar beide bedrijven met hun filialen ingeschreven staan bij het moederbedrijf State of the Nederlands die ingeschreven staan bij private bedrijf DUN & Bradstreet gelegen in Washington D.C. inc. Maar die heeft in 2015 zijn faillissement aangevraagd, die in 02-12-2020 afgewikkeld is. Dus wat nu allemaal op het grondgebied Nederland gebeurt is allemaal illegaal, de zogenaamde regerende ministers en staatssecretarissen en alle ambtenaren en overheidsdiensten in binnen en buitenland zijn niet meer bevoegd. Zo ook het gehele WEF gebeuren in de postzone Nederland is illegaal. Het enige wat nog moet gebeuren is de ontmanteling van de postzone Nederland.

https://docplayer.nl/204894944-Hoe-de-staat-der-nederlanden-wordt-ontmanteld.html?fbclid=IwAR1-4r-jc11aDnHDO2jocFvwL4mN_dFAxRDmfOjefIIWe9Gr6XOKOKw4QpE

Atom
Atom
2 maanden geleden
Antwoord aan  Qvic

Bedankt Qvic, zeer interessant en geloofwaardig.
We zitten in vreemde tijden en gaan nog veel rariteiten meemaken.

Edwin Vissers
Edwin Vissers
2 maanden geleden

Wopke Hoekstra in English Gematria equals 1002:

Phoenix Rising in English Gematria equals 1002

Eddy
Eddy
2 maanden geleden

Het word de hoogste tijd dat wij als volk eendrachtig optreden tegen deze land en volksverraders. Zij geloven boven de wet te staan en dat mogen we niet toestaan. De misdaden van deze figuren zijn zo inmens groot dat ze met de dood moeten worden bestraft.