De Oostenrijkse minister van Defensie heeft gewaarschuwd dat de Europese burgers dagenlang met stroomuitval kunnen worden geconfronteerd, waardoor een derde van hen niet in staat is zichzelf te bevoorraden.

Klaudia Tanner maakte deze opmerkingen tijdens een interview met het Duitse persbureau Die Welt.

Ze zei toen: “De vraag is niet of het (de stroomstoring) komt, maar wanneer het komt”.

Daarna ging ze verder: We moeten voorbereid zijn op blackouts in Oostenrijk en Europa”.

Tanner gaf aan hoe onvoorbereid de Europeanen zijn op verlammende langdurige black-outs door te waarschuwen: “een derde van de burgers zou op zijn laatst op de vierde dag van een black-out niet in staat zijn zichzelf te bevoorraden.”

400 doden in 96 uur: Eerste Duitse district simuleert stroomstoring

Terwijl Vladimir Poetin de uitverkoren zondebok blijft, heeft Europa vrijwillig al zijn betrouwbare energievoorziening afgebroken. Kolen- en gas-centrales zijn gesloten net als kerncentrales en ze zijn vervangen door vogel-haksel-machines en giftige onrendabele zonnepanelen.

Duitsers kopen massaal elektrische kachels in afwachting van het wegvallen van de gastoevoer, die enorme pieken in de vraag te veroorzaken die kunnen leiden tot grootschalige black-outs.

“Als iedereen thuis een luchtverhitter zou inschakelen, zou dat betekenen dat we de bestaande netwerkstructuur in elke straat bijna zouden moeten verdubbelen,” zei Peter Lautz, de baas van het nutsbedrijf Stadtwerke Wiesbaden Netz.

Duitse woningbouwverenigingen zijn overgegaan tot het afsluiten van warm water en de verwarming, terwijl Frankrijk warm water afsluit voor miljoenen mensen.

Europa is op weg naar een verwarmingsdictatuur met Italië dat boetes van duizenden euro’s uitdeelt aan mensen die hun verwarming een graad te hoog zetten, terwijl Zwitserland dreigt met gevangenisstraffen van drie jaar als je weigert dood te vriezen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


In  plaats van de verwarming weer aan te zetten, slaan de Europese marionettenregeringen liever hun bevolking dood.

Angst voor volksopstanden: Duitsland en Oostenrijk bereiden repressie voor

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

9 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ohje
ohje
3 maanden geleden

Laat de ezeltjes a.u.b. slapen.

John
John
3 maanden geleden

Ik heb ca 30 campingaz-flessen (die blauwe), ca 6 grote gaslampen voor licht, 3 gasheaters, kooktoestellen op gas, en een klein aggregaat op gas.
verder 8 grijze propaanflessen.
Ik heb die al 15 jaar, en iedereen verklaarde me voor gek.
Maar ik kreeg gelijk.
Kijk nu eens op marktplaats en zoek op “campingaz”.
Moet je kijken hoeveel mensen hun kooktoestellen en gasverwarming wegdoen.

Qvic
Qvic
3 maanden geleden
Antwoord aan  John

Vele mensen begrijpen niet dat afhankelijkheid van de staat, je altijd de hoofdprijs zult betalen in de vorm van hun afpers belastingen (zoals de zelf verzonnen energie belastingen om zo de peper dure en onrendabele windmolens en zonneparken mee te bekostigen). Nu bijna iedereen smartmeters in huis hebben, kunnen zij bijna iedereen daarmee afpersen en jouw gedrag ermee manipuleren en controleren. De mensheid wordt al decennia bewust dom gehouden, om hen zo afhankelijk mogelijk te kunnen houden voor hun criminele werkwijzes wat we regeringen noemen. Met de uitrol van die experimentele vaccins, zijn ze nog dommer van geworden, alleen dat beseffen ze zelf niet eens meer.

John
John
3 maanden geleden
Antwoord aan  Qvic

Veel mensen zijn door alleenstaande moeders opgevoed, in een tijd dat je vent uit huis schoppen gepromoot werd, en die moeders leven van ‘gratis’ geld van de overheid.
Waarom zouden de kinderen dan anders gaan geloven?
Ook kon de overheid op die manier de kinderen op vroege leeftijd beginnen te indoctrineren.

‘Geef mij een kind tot het zeven is, en ik zal je de volwassene laten zien.’ — Aristoteles.

Rebel&Girl
Rebel&Girl
2 maanden geleden
Antwoord aan  Qvic

@Qvic ; Sorry ben het niet helemaal met je stelling eens ;”De mensheid wordt al decennia bewust dom gehouden, om hen zo afhankelijk mogelijk te kunnen houden voor hun criminele werkwijzes wat we regeringen noemen”.

De meeste mensen laten het zich wel heel makkelijk aanleunen er is nog nooit eerder in de geschiedenis van de mensheid zo’n grote mogelijkheid geweest om kennis te vergaren.
Vroeger moest je het van boeken kopen of lenen(bieb) hebben hetgeen niet bepaald gratis was , toch wist de gemiddelde persoon meer, veel meer, dan de huidige.
Ik ken ouders, diverse, die denken hun kinderen te kunnen helpen door ze hele scripties voor te kauwen, alle schoolopdrachten voor hen te maken en die kids die weten en leren zo geen reet.

Ik heb laatst het toppunt van opvoedingsellende meegemaakt, toen me gevraagd werd een 4e klas gymnasiast met een opdracht te helpen. Het was de 2e keer en de 1e keer had ze er ook nog geen bal aan gedaan ze was wel slim genoeg om je het allerlaatste moment te vragen, waardoor je door gebrek aan tijd maar de opdracht grotendeels voor haar maakte. Later bleek dat ze nog geen coherente zin op papier of compu kon krijgen, ze hielden gewoon ergens middenin op.
Ze moest laatst een heel simpel briefje schrijven aan haar werkgever, waarom ze door ziekte niet kon komen, heeft daar dagen over gedaan(weekend) en uiteindelijk, moest moe het volledig dicteren krijgt ook op alle vakken bijles maar de ouders zijn zo trots op haar , ongelooflijk.
Boodschappen doen, belt 50 keer voor een lijst met 12 artikelen maar het ergste komt nog, wil arts worden oh man, de wereld gaat compleet naar de kloten en de jonge generaties die normaal een revolutie op gang moeten brengen, hebben nog instructies nodig om te poepen

Anoniem
Anoniem
3 maanden geleden
Antwoord aan  John

Heel goed. Maar heeft u ook gedacht aan een water voorraad? Geen elec is niet alleen geen elec en geen gas en geen verwarming maar er gaat ook geen water meer uit de kraan komen. En dan kunt u nog zoveel gas en eten in huis hebben zonder water kunt u niks koken niks afwassen uzelf niet wassen en oa de wc niet doorspoelen om maar ff wat te noemen.

Pjotr
Pjotr
3 maanden geleden

Zelf doorleefde ik reeds drie volledige winters zonder elektriciteit, en de meeste Europeanen zouden doodvriezen of verhongeren door enkele dagen of weken black-out? Dacht het niet. Wel: omdat al die verwende nieuwe middenklassers nooit op natuurlijke wijze geleefd hebben zal de brandweer overwerkt zijn door op onverantwoordelijke wijze vuurtjes stoken.

Petra
3 maanden geleden

Wie niet horen wil moet voelen is wat de Groenslinkse Europeanen zullen krijgen.

Als Europa in 2030 nog het niveau van wat we nu 3e wereld noemen wil halen dan zullen ze nu snel een koerswijziging in moeten zetten.

Gaan ze zo door dan zal het in 2030 veel erger zijn dan 3e wereld niveau.

Dee
Dee
3 maanden geleden

Blij dat ik in Portugal woon. Hier stook ik in de ‘winter’ voor zo’n 65 euro per zes weken. en koken doe ik voor 27 euro per zes weken. In de super koop ik wasmiddelen, chips en cola, en soms bier. Maar voor levensmiddelen ga ik naar de mercado waar, vooral zaterdag, lokale boeren hun waren slijten. Groente, fruit, vlees en vis, eieren, en zout in allerlei kleuren en natuurlijk specerijen.
En in het dorp word er veel gedeeld. Andre brengt mij regelmatig een karafje wijn als hij weer eens iets nieuws of lekkers heeft. Bij Alda kan ik altijd terecht voor de lekkerste tomaten en kruiden uit eigen tuin. Xannu is een jager en tracteerd mij om om de zoveel tijd op een heerlijk stuk wild zwijn en regelmatig konijn. Fruit pluk ik regelmatig uit de bomen want alles wat buiten het hek groeit is publiek.
Heerlijk, dat hier de oude wereld nog naast de nieuwe bestaat. Zo kun je nog ergens op terugvallen als de andere faalt.
Obrigado!

Laatst bewerkt op 3 maanden geleden door Dee