De ex-Bondsdag en Wagenknecht-vertrouweling Dieter Dehm eiste woensdag op Twitter dat de “leugens” van Drosten en Lauterbach gevolgd moeten worden door een proces. Een links-liberale shitstorm volgde, schrijft Thomas Oysmuller.

Dieter Dehm was een mede-oprichter van de Linkse Partij, Die Linke. Tegen hem loopt momenteel (opnieuw) een partijuitsluitingsprocedure. Hij wordt beschouwd als een naaste vertrouweling van Sahra Wagenknecht en benadrukt altijd zijn anti-imperialistische standpunten. Nadat Corona-profeet Christian Drosten de zogenaamde “pandemie” voorbij had verklaard, zei Dehm woensdag op Twitter wat velen dachten.

Leugens hebben consequenties nodig

De “leugens” van Drosten en Lauterbach waren “niet toevallig”. Hetzelfde gold voor de “conforme uitvoerders in de media”. Nu “de mist stilaan opklaart”, zijn er consequenties nodig: “Drosten en Lauterbach moeten berecht worden.”

De links-liberale bubbel reageerde boos op de eis van Dehm. Hij is een “vreemde idioot” en vernietigt “Die Linke”, klinkt het. Of, hij zegt “AFD-dingen”. Nog een populaire beschuldiging: hij is een Poetin-trol. Dehm liet zich vaccineren met Spoetnik en neemt ook een duidelijk standpunt in over het Oekraïne-conflict. Voor hem is de belangrijkste oorlogsstoker het Amerikaanse imperium, gemanifesteerd door de NAVO.

Hoezeer deze oud-linkse standpunten nieuw-links verontrusten, blijkt bijvoorbeeld uit het commentaar van de journalist Claas Gefroi, die onder meer voor “Zeit”, “TAZ” of “Jacobin” heeft geschreven: “Deze walgelijke persoon is trouwens nog steeds lid van Die Linke. En ik begrijp niet waarom deze laterale denker en dwarsligger er niet allang uitgegooid is. Er waren en zijn genoeg gelegenheden.” Gefoi legt zijn volgelingen uit dat iedereen die pleit voor volksrechtbanken altijd een “vijand van de democratie” is.

Invloedrijke stemmen hebben tot nu toe de serieuze eis van Dehm genegeerd. Misschien omdat ze weten hoe explosief de vraag is.

De singer-songwriter – die de hit “1000 und 1 Nacht (Zoom!)” schreef – was meer dan 15 jaar lid van de Bondsdag, de mainstream beschuldigt hem graag van een Stasi-verleden, wat echter niet klopt. Mocht Sahra Wagenknecht in 2023 een nieuwe partij starten, dan staat vast dat Dehm haar zal volgen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


De pandemie is voorbij – nu moeten er koppen rollen!

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties