Russ-Warrior heeft een mooie twitterdraad geschreven waarin hij de ondergang van Europa beschrijft. Hij legt uit hoe het financiële Ponzi systeem onhoudbaar wordt met e exponentieel stijgende energieprijzen en hoe de bevolking dit beleid van de corrupte EU-kliek niet langer zal accepteren:

De energiekosten worden steeds hoger, ze zijn exponentieel gegroeid, 300%-500% in Europa in een jaar tijd, dit is duidelijk onhoudbaar en in feite betekent het dat de Europese industrie vernietigd is door gebrek aan concurrentievermogen.

Om hun economieën tijdens deze economische crisis overeind te houden, breiden de Europese landen hun schulden uit met tientallen miljarden euro’s aan steunpakketten die zullen worden stopgezet omdat ze uiteindelijk te duur zijn.

Stijgende energieprijzen kosten EU 1 biljoen dollar - Dit is nog maar het begin

Terugkomend op energie is het zeer waarschijnlijk dat de Europese landen, ondanks hier en daar getekende overeenkomsten met nieuwe leveranciers, samen nog steeds 50 miljard kubieke meter gas moeten vinden en het ziet ernaar uit dat er geen beschikbare bron is.

Aangezien het liberale systeem steeds autoritairder wordt, zoals de Covid regels duidelijk maakten, zal de verwerping van haar model zich zowel in Europa als in de VS uitbreiden, want wat uiteindelijk de ineenstorting ervan heeft voorkomen zijn alleen de hersenspoeling door de media en de rijkdom die op zijn retour is.

De liberalen hebben een zeer zwakke samenleving gecreëerd omdat zij de pijlers ervan, het traditionele gezin en de culturele wortels, hebben vernietigd. Zonder deze pijlers, die een samenleving cementeren in geval van een diepe crisis, is de soja/LGBT-generatie nu totaal niet in staat om enig lijden te verdragen.

Het gebrek aan concurrentievermogen van de Europese industrie zal leiden tot economische woestijnvorming op het continent; de meeste productie wordt verplaatst naar de VS, Azië en energierijke landen.

Massale uittocht van bedrijven dreigt uit Duitsland - Schuld van Ursula von der Leyen

De schulden van de EU worden steeds hoger, ze kunnen natuurlijk niet worden terugbetaald, het Ponzi plan van de ECB om staatsschulden op te kopen staat op het punt te eindigen, dit zal veel druk zetten op de Europese financiële markten, vooral banken die zwaar zijn blootgesteld aan schulden van landen zouden failliet kunnen gaan.

Met een totaal gebrek aan eenheid in de samenleving, zowel op nationaal niveau door het giftige liberalisme als op EU-niveau omdat landen op eigen houtje maatregelen nemen zonder de andere leden te raadplegen, brokkelt het kaartenhuis snel af.

Groeiende verdeeldheid in het Westen door polarisatie tussen liberalen aan de ene kant en voelende mensen aan de andere kant, groeiende werkloosheid, wijdverspreide armoede zouden kunnen leiden tot opstanden, zelfs gewelddadig.

Angst voor volksopstanden: Duitsland en Oostenrijk bereiden repressie voor

Als gevolg van jarenlange mislukkingen zijn westerse leiders zeer impopulair, met een goedkeuringspercentage van 20-30%, wat ongelooflijk laag is, vooral in de huidige omstandigheden waarin een staatsman nodig is die door het grootste deel van de bevolking wordt gesteund; Poetin bijvoorbeeld wordt nog steeds voor 80% goedgekeurd.

Nu de Europese Commissie haar eigen digitale ID/Sociaal Krediet Systeem heeft aangekondigd is het onduidelijk of de Europeanen dit passief zullen accepteren, vooral gezien alle andere problemen, het is moeilijk om dit mechanisme in te voeren als je diep impopulair en in diskrediet bent.

Het schandaal rond Qatar is nog maar het topje van de ijsberg, het corruptieniveau op EU-niveau is onthutsend, wat is er gebeurd met de boodschappen van Von Der Leyen aan de CEO van Pfizer?

De Europeanen zijn dit gedrag steeds meer beu.

Op nationaal niveau maakt het gebrek aan soevereiniteit, waardoor men zich in feite moet houden aan de dictaten van de VS/EU/Big Pharma/Financiële Speculanten, het onmogelijk om geldige beslissingen te nemen in het belang van de bevolking, wat essentieel zou zijn in periodes van diepe crisis.

De Russische overwinning in de oorlog in Oekraïne zal de laatste nagel aan de doodskist zijn, omdat de Europeanen zich uiteindelijk zullen afvragen: was het de moeite waard om onze hele wapenvoorraad uit te putten en goedkope energie op te geven voor een zinloze kruistocht tegen Moskou die altijd al gedoemd was te mislukken?

De dominante positie van de dollar wordt gestaag uitgehold nu steeds meer landen besluiten de dollar in de handel op te geven ten gunste van nationale valuta’s, nu de Chinese economie de grootste ter wereld is geworden. De BRICS-landen worden steeds machtiger en leiden de nieuwe multipolaire wereld.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Duitsland en de EU hebben een oorlogsverklaring overhandigd gekregen

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Johan P
Johan P
3 maanden geleden

Het westen is verrot; monetair, economisch maar ook qua moraliteit.
In feite is het net als een gebit dat te lang niet is verzorgd en wat werd verborgen door een flinke baard, mintjes en alcohol/pijnstillers. Op een gegeven moment is het niet meer te redden en zal alles getrokken moeten worden om een nieuw (kunstgebit) aan te laten meten.
Zo ook hier in het westen; leugens en bedrog vanuit de politiek en de politiek zaait verdeeldheid en sloopt de samenhang om de druk op henzelf te verminderen.
Pas als het klapt en alle rotte stukken zijn getrokken is er een kans dat er wat nieuws kan worden opgebouwd.

John
John
3 maanden geleden

Daarom willen ze nou juist die CBDC en sociale credietsysteem.

Dee
Dee
3 maanden geleden

Opstand!
Liever gisteren dan vandaag.
Arresteren dat corrupte tuig en dan tribunalen waar zij ter dood veroordeeld zullen worden voor hun verraad.