Terwijl de EU alles op alles zet om Blanke vrouwen te verhinderen zich voort te planten, financiert het bevolkingsexplosie-programma’s in Turkije en Afrika.

Blanke vrouwen worden met een continue stroom aan klimaathysterie aangemoedigd om geen kinderen te maken om de wereld te redden en degenen die toch kinderen willen, worden in elke reclame op de TV aangeraden dat te doen met een neger.

Het Blanke genocide-project van de illegale EU-dictatuur kent vele facetten. We worden uitgeroeid met ons eigen belastinggeld.

REMIX:

Franse conservatieve politici hebben met verontwaardiging gereageerd op de recente aankondiging van de Europese Unie dat een demografisch, gezinsbevorderend project van 23,5 miljoen euro in Turkije een succes is geworden.

Het programma, dat voorziet in financiële steun van de EU voor de werkgelegenheid van vrouwen via kinderopvang aan huis, werd afgesloten met een conferentie in Ankara. Volgens de EU heeft het project 12.000 vrouwen aan het werk gehouden en meer dan 5.300 kinderen onder de drie jaar thuis opgevangen.

Het Franse conservatieve parlementslid Nicolas Bay twitterde: “Terwijl de Europese Unie weigert deel te nemen aan een natalistisch beleid voor Europeanen, steunt zij geboortes in Turkije!”.

Een andere Franse Europarlementariër, Jean-Paul Garraud, medeoprichter van de Franse beweging Populair Rechts binnen de National Rally, tweette dat “een dergelijk initiatief waanzinnig is als je rekening houdt met de zorgwekkende demografische ontwikkeling op ons eigen continent waar de geboortecijfers blijven dalen en waar gezinnen meer steun dan ooit nodig zouden hebben.”

Hij voegde eraan toe dat “het geld van de Europese belastingbetalers niet mag worden gebruikt om de immigratie-ideologieën van Brussel te financieren.”

Franse conservatieven wijzen erop dat de kinderopvang in hun eigen land enorm overbelast is, met Franse ouders die een jaar of langer wachten op een plekje in een crèche. Een groot deel van het systeem staat onder druk door de komst van jonge migrantenkinderen en het hogere geboortecijfer van de Franse moslimbevolking. Uit gegevens blijkt dat er in Frankrijk momenteel een tekort is van 230.000 kinderopvangplaatsen.

Het project in Turkije, dat voor 25.472.000 euro door de EU-belastingbetalers is gefinancierd, bood steun aan geselecteerde vrouwen om aan het werk te blijven door opgeleide babysitters te betalen om voor hun kinderen te zorgen. Het werd medegefinancierd door de Republiek Turkije en de Europese Unie en uitgevoerd door de instelling voor sociale zekerheid. Het project liep in Ankara, Istanbul en Izmir.

De Duitsers zijn bijna uitgeroeid: 25% van de inwoners is niet-Duits en 50% van de jeugd

Turkije heeft al 85 miljoen inwoners en de Wereldbank schat dat de bevolking van het land tegen 2050 109 miljoen zal bedragen. In tegenstelling tot Europese landen blijft de Turkse bevolking op vervangingsniveau, met ongeveer 2,05 kinderen per gezin.

De leider van Turkije, Recep Tayyip Erdoğan, heeft ook een pro-natalistisch standpunt gepropageerd, niet alleen voor Turken in zijn eigen land maar ook voor Turken die in Europa wonen, door hen in 2017 te vertellen dat ze “in betere buurten moeten gaan wonen. Rij in de beste auto’s. Woon in de beste huizen. Maak geen drie, maar vijf kinderen. Want jullie zijn de toekomst van Europa. Dat zal het beste antwoord zijn op het onrecht dat jullie wordt aangedaan.”


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Het Coudenhove-Kalergi plan – De genocide op de volkeren van Europa

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Eddy
Eddy
3 maanden geleden

100 keer liever Hitler terug. verbetering van het blanke ras. zwarten hebben nog nooit iets bijgedragen aan de maatschappij of ook maar iets uitgevonden wat nut heeft. een blanke met een neger heeft altijd een bastaard als resultaat.

Johan
Johan
3 maanden geleden
Antwoord aan  Eddy

Eddy, aangaande verbeteren van het Blanke ras heeft Dissident al het nodige vermeld (zie bijvoorbeeld het bericht over Meloni die achteraf ook een nepper bleek te zijn), hierover heb ik ook vermeld op mijn forum. Hierbij de reactie van een lid die daarop ingaat betreffende kinderen krijgen en het stimuleren daarvan.

https://afnv.forumeiros.com/t87-blonde-lombardijnse-fascistische-mammie-giorgia-meloni-voor-president#435

Groet Johan (Hannes)

John
John
3 maanden geleden

De vooruitgang kwam voor 99% vanuit de blanken.
Afrika had vroeger bijvoorbeeld goedwerkende spoorwegen, dankzij de blanken.
Toen dacht de “donkergekleurde mens” dat zij het uitstekend zonder ons zouden kunnen. Alles was immers al gebouwd.
Nu staan de roestende locomotieven op roestende rails weg te roesten.

Het schijnt dat ze willen dat we teruggaan naar de steentijd met onze maatschappij.
Als kennis niet van de ene op de andere generatie over wordt gebracht, is die na 2 generaties gewoon verloren.
Kijk wat voor vakmensen scholen van nu opleiden.
Je kunt blij zijn als ze hun eigen naam kunnen schrijven.
Kennis hebben ze niet meer.

KravWarrior
KravWarrior
2 maanden geleden

Stel übermenschen aan het woord hier