Zoals bekend was en is een element in de strijd tegen wat een pandemie wordt genoemd, het toezicht op burgers en de censuur van wetenschappelijke kennis. Dit is onder meer gepland en besproken op Event 201 in oktober, waar de Corona Pandemie en de uitvoering daarvan zijn voorbereid en besproken, schrijft dr. Peter F. Mayer.

Zoals TKP in mei 2020 meldde, waarschuwde de voormalige CIA- en National Security Agency-functionaris en huidige klokkenluider Edward Snowden aan het begin van de aankondiging van de Corona-maatregelen voor de opkomst van een “architectuur van onderdrukking”:

Het griepachtige coronavirus dient als een kans of voorwendsel voor de introductie van strategische maatregelen voor uitgebreide controle van een steeds onrustiger wordende bevolking. De belangrijkste instrumenten die momenteel in dit kader ter discussie staan, zijn:

  1. De introductie van toepassingen voor het opsporen van sociale contacten
  2. De oprichting van eenheden om de vervolging en isolatie van burgers af te dwingen
  3. De introductie van digitale biometrische ID-kaarten die kunnen worden gebruikt om deelname aan sociale en professionele activiteiten te controleren en te reguleren.
  4. De uitgebreide controle op reis- en betalingsverkeer (afschaffing van contant geld).
  5. Het creëren van een wettelijke basis voor overheden of bedrijven om toegang te krijgen tot en in te grijpen in de biologische systemen van burgers (door zogenaamde “verplichte vaccinaties”).

Sowden voelt zich nu bevestigd nadat een mediabericht onthulde hoe bewakingsinstrumenten die werden gebruikt om de verspreiding van Covid-19 tegen te gaan, nu worden misbruikt door wetshandhavers en andere instanties – precies zoals hij meer dan twee jaar geleden voorspelde.

“Ik sprak hier begin 2020 over en werd afgedaan als paranoïde, zoals onze gewoonte is wanneer iemand wijst op de voorspelbare uitkomst van een gevaarlijke maar populaire nieuwe trend”, zei Snowden vrijdag in een Twitter-bericht. De voormalige Amerikaanse inlichtingenfunctionaris haalde deze week een artikel van Associated Press aan over hoe Covid-19 het gebruik van overheidssurveillance- en trackingtools tegen gewone burgers en activisten heeft “versneld en genormaliseerd”.

Snowden verwees naar een interview uit april 2020 met Vice-oprichter Shane Smith, waarin hij voorspelde dat de noodmaatregelen die werden genomen om de Covid-19-crisis het hoofd te bieden, een permanente maatregel zouden worden en zouden worden gebruikt om burgerlijke vrijheden in te perken. Destijds was de angst voor een pandemie op zijn hoogtepunt, en veel regeringen over de hele wereld werden geprezen omdat ze geavanceerde bewakingstoepassingen gebruikten om infecties op te sporen en mensen in quarantaine te plaatsen die mogelijk aan het virus waren blootgesteld.

Hij zei: ” Naarmate het autoritarisme zich verspreidt, naarmate de noodwetgeving toeneemt, terwijl we onze rechten opofferen, offeren we ook ons ​​vermogen op om deze afglijden naar een minder liberale, minder vrije wereld te stoppen.”

Het belangrijkste onderdeel van surveillance is het consistent en uniek kunnen identificeren van mensen over de hele wereld. Hiervoor wordt de digitale identiteit gebruikt, die onder het mom van de vaccinatiekaart is ingevoerd. En waar pas onlangs door de G20 om werd gevraagd als een permanente voorziening voor de vermeende bescherming van de gezondheid.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


De bazen van deze wereld hebben een digitaal concentratiekamp voor ons gebouwd

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Dee
Dee
3 maanden geleden

Ik plemp dit hier nogmaals neer omdat ik op deze manier zoveel mogelijk mensen een beetje wijzer wil maken.

Daarom wijs ik iedereen er al jaren op zo weinig mogelijk digitale sporen achter te laten omdat al die data eens tegen ons gebruikt gaat worden. Maar ja, het gros van de mensen had/heeft geen interesse. Gemak dient immers de mens toch? Nu dreigt dat gemak heel ongemakkelijk te worden en in potentie zelfs dodelijk.
Koop zoveel als mogelijk fysiek en niet online. Betaal zoveel mogelijk cash. Verplaats jezelf zo lang het nog kan in een auto op brandstof. Ik zet altijd een pet op en doe de zonneklep omlaag als ik ga rijden. Ook op plekken waar zich camera’s bevinden draag ik een pet met grote klep of een hoed. Bescherm jezelf online. Verander het default wachtwoord in je router en zet WEP uit want die is gemakkelijk te kraken. Gebruik een vpn en nog liever Tor in combinatie met een vpn. Installeer HTTPS everywhere in je browser, dan gaat al jou internet verkeer over HTTPS en is dan nogmaals versleuteld. Installeer Privacy Badger in jou browser zodat bedrijven en instellingen je niet kunnen tracken. Installeer WebRTC in je browser zodat via deze methode jou ip adres niet te achterhalen is. Schakel WebGL uit in je browser. In Firefox doe je dat door about:config te typen in de zoekbalk. Accepteer het risico, klik enter, en dan type je WebGL in de zoekbalk. Scroll naar beneden tot je WebGL vind en zet die dan op False. WebRTC kun je op deze pagina ook uitzetten door WebRTC in de zoekbalk te typen en WebRTC op False te zetten. Dan, in instellingen, General, scroll naar beneden naar Network Settings, klik op Settings. Dan helemaal onderaan vink je Enable DNS over HTTPS aan. De provider kun je op Cloudflare houden. Dan, in instellingen, Privacy & Security zet je de bescherming op Strict. Iets daaronder kun je ‘Send web sites a “Do Not Track” signal op Always zetten. En nog iets daaronder kun je ‘Always use private browsing mode’ aanvinken. Helemaal beneden vink je ‘Enable HTTPS-Only Mode in all windows’ aan. En mocht jij je browser je wachtwoorden laten opslaan, gebruik dan een Primary Password om jouw wachtwoorden te beveiligen. Dat doe je in Firefox, instellingen (Settings), Privacy & Security, dan scrol naar Logins and Passwords en vink “Use a primary password” aaan. Vergeet niet dat wachtwoord ergens te noteren want vergeet je dat wachtwoord dan kun je niet meer bij jou andere wachtwoorden. Maar beter is het om een password manager te gebruiken.
Verder, ga weg van Google Search en sowieso van alle google en microsoft producten zover dat kan. De beste zoekmachine vind ik op dit moment Brave Search. Je kunt die vinden en instellen in Instellingen, Search, klik op ‘Find more search engines’ en type daar Brave Search in. Die kun je daar dan toevoegen. Verder is het verstandig om te wennen een Private Window te kiezen in plaats van gewoon je browser aan te zetten. Dat doe je door rechts op het icoontje te klikken en dan ‘Open a private window’ te kiezen.
Installeer een vpn op je mobiel. Nog beter is het te kiezen voor een Linux telefoon. Pine phone is goed en heel betaalbaar en respecteerd jouw privacy. Maar ook daar moet een vpn op. Op Android telefoons kun je Bitmask installeren en daar een gratis vpn installeren. Maar ik vind Protonvpn erg goed. Proton bied ook een mailservice die versleuteld is. Met een Proton mail account kun je dan inloggen op jou Protonvpn. Verder vind ik Tutanota en Mailfence goede mail services die ook versleuteling bieden tegen ongewenste meekijkers.
En laat je mobiel zoveel mogelijk thuis als je die niet nodig hebt. Blijf weg van social media. (ik heb alleen Telegram en Signal en een klein zelf gemaakt Python chat progammaatje voor mijn prive groepje waarmee ik via de terminal chat).
Wees zo onzichtbaar mogelijk. Voedt hun datahonger niet. Maak het hen zo moelijk als mogelijk.
Het kost Big Tech en veiligheidsdiensten ongeveer 20 cent om een normaal persoon die zich niet beschermt te volgen en af te luisteren. Bescherm jij jezelf, dan lopen de kosten al snel op tot $100.000 per persoon.
Ik hoop dat jullie hier iets aan hebben. Doe mee met het verzet en jaag hen op kosten. Want daar doet het hen het meeste pijn!

Maria
Maria
3 maanden geleden
Antwoord aan  Dee

Bedankt voor je bericht.
Alleen voor iemand zoals ik is dit schrijven best wel moeilijk. Ik ben net als jij ook tegen dat constante Big BROTHER controle in Nederland.

Edwin Vissers
Edwin Vissers
3 maanden geleden

World Economic Forum = WEF

“W E F” = 911 (Jewish)
“Global Currency” = 911 (Jewish)
“Microchipped Population” = 911 (Jewish)
“Mind control operations” = 911 (Jewish)
“Bill Gates depopulation agenda” = 911 (Jewish)
“holographic reality” = 911 (Jewish)
“anti vaccine” = 911 (Jewish)
“locust from the pit” = 911 (Jewish)
“A Great Deutsche Bank Collapse” = 911 (Jewish)

“United Nations Sustainable Development Goals” = 607 (Reverse Ordinal) 111th prime number
“Melissa” = 111 (Reverse Ordinal)
“vaccination” = 111 (English Ordinal)
“Mark of Beast” = 111 (English Ordinal)
“Mark of Beast” = 666 (English Sumerian)
“watcher” = 111 (Reverse Ordinal)

“Global Digital ID” = 263 (Jewish) 56th prime
“Global Digital Citizenship” = 1089 (Satanic) 33*33
“Coronavirus Panic of 2020” = 223 (English Ordinal)
“Coronavirus Panic 2020” = 202 (English Ordinal)
“Society 5.0 Sustainable Development Goals” = 519 (Reverse Ordinal)
“Society Five Point Zero Sustainable Development Goals” = 215 (Full Reduction) (5/12 is the 33rd day of the omer)

“Internet of Smart Things” = 122 (Reverse Full Reduction)
“Internet of Smart Things” = 103 (Full Reduction)

“Artificial Intelligence” = 113 (Full Reduction)
“Artificial Intelligence” = 139 (Reverse Full Reduction)
“Society 5.0 Sustainable Development Goals” = 139 (Full Reduction)

“United Nations Agenda Twenty Thirty” = 404 (English Ordinal)
“United Nations Agenda Twenty Thirty” = 2424 (English Sumerian)

Mark Rutte – Agenda Contributor | World Economic Forum
Feike Sybesma – Agenda Contributor | World Economic Forum
Sigrid Kaag – Agenda Contributor | World Econom
Barbara Baarsma – Agenda Contributor | World Economic Forum (Rabo bank)
Edith Ingeborg Schippers – Steward | World Economic Forum
Ursula von der Leyen – Agenda Contributor | World Economic Forum
Christine Lagarde – Agenda Contributor | World Economic Forum
Laurence D. Fink – Agenda Contributor | World Economic Forum **)
George Soros Agenda Contributor | World Economic Forum
Dan Andrews – Agenda Contributor | World Economic (Australia)
Bill Gates – Agenda Contributor | World Economic Forum
Sheila Warren – Agenda Contributor | World Economic Forum
Justin Trudeau | World Economic Forum
Børge Brende | World Economic Forum
DAVID ROCKEFELLER FELLOW
Rob Jetten, Parliamentary Leader, D66 (Democrats 66); Member of Parliament, The Hague
Sharon Dijksma | World Economic Forum
Robbert Dijkgraaf | World Economic Forum
Maxima | World Economic Forum
Hugo de Jonge | World Economic Forum
Bruno Bruins | World Economic Forum
Cora van Nieuwenhuizen | WEF bezoekster
Dirk-Jan Omtzigt | World Economic Forum (broer van Pieter Omtzigt)
Wopke Hoekstra | World Economic Forum
Lilianne Ploumen | World Economic Forum
Carola Schouten | World Economic Forum <——-Christen Unie
Ingrid Van Engelshoven | WEF | Women Economic Forum
Femke Halsema | World Economic Forum
Ferdinand Grapperhaus | World Economic Forum *)
Mark Zuckerberg | World Economic Forum
Emmanuel Macron | World Economic Forum
Angela Merkel | World Economic Forum
Jacinda Ardern | World Economic Forum (Nieuw Zeeland)
Danny Rothschild | World Economic Forum
Nederland Global Shapers, WEF:
Hanna Verboom getitdone.org
Aart van Veller Wij zijn Koel
Erik Staijen Blue4Green
Lyda den Hartog Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie
Katrin Ley Adidas Group
H.R.M Jaime de Bourbon Parma Speciaal Gezant Ministerie van Buitenlandse Zaken Nederland
Karien van Gennip ING Groep en voormalig staatssecretaris Ministerie van Economische Zaken
Coen van Oostrom Oprichter en Ceo OVG Real Estate
Lucas Simons Oprichter en Ceo NewForesight & SCOPEinsight, voormalig directeur Utz Certified
Dennis Karpes NagaFoundation en voormalig oprichter van Dance4Life
Ronald de Jong Philips
Sympathisanten depopulatieagenda:
+Corinne Ellemeet (speciaal ouderen en abortuspil)
+Jesse Klaver (klimaathype en voorstander van meer homo’s in de politiek)
+Kathaleine Buitenweg (Davosbezoekster)
Nikki Sterkenburg (in onderzoek door psychologen occam; houdt nepvaccin in stand)
Steven van Weyenberg (https://www.wcef2021.com › speaker › steven-van-weyenberg)
http://www.weforum.org/agenda/authors/ursula-von-der-leyen