Wie zijn deze mensen dat ze soevereine landen denken te kunnen vertellen dat ze een zeer specifieke en zeer moderne morele orde moeten invoeren?

De Taliban bedreigt het Westen niet, heeft hier nooit terreuraanslagen uitgevoerd. Het Westen heeft wel 80 landen aangevallen de afgelopen decennia en miljoenen doden veroorzaakt.

Het Westen heeft het recht niet om tegen iedereen met een vinger te zwaaien die geen gay-parades houdt, kinderen hormoonblokkers geeft om ze onvruchtbaar te maken en beweert dat mannen vrouwen kunnen zijn.

Het is aanmatigend, het is het Westen dat gek geworden is.

Al-Jazeera:

De speciale gezant van de Verenigde Naties voor wereldwijd onderwijs heeft de islamitische landen opgeroepen een maatregel van de Taliban te veroordelen die vrouwelijke studenten de toegang tot universiteiten ontzegt.

“Dit is een van de meest trieste dagen voor degenen die zich bezighouden met de rechten van vrouwen en meisjes”, zei Gordon Brown over het besluit van deze week van het door de Taliban geleide ministerie van Hoger Onderwijs.

In een vrijdag uitgezonden interview met Al Jazeera zei Brown dat de Afghaanse economie op lange termijn zou worden geschaad als vrouwen niet mogen worden opgeleid tot arts, leraar, onderzoeker, wetenschapper en voor andere beroepen.

Op de korte termijn zou het besluit ertoe kunnen leiden dat vrouwen die gewend zijn “onafhankelijke denkers” te zijn, het land proberen te verlaten of zich aan deze regels onderwerpen, zei hij.

Bla bla bla, het gaat nog verder.

Laten we eens kijken wat universiteitsonderwijs voor vrouwen ons gebracht heeft, en of dat een positief effect op onze samenleving heeft gehad.

Ik kan zonder moeite nog tientallen van dat soort tweets produceren, maar dat is nog niet het ergste. Het ergste is dat universiteitsonderwijs voor vrouwen maakt dat we uitsterven.

De meest vruchtbare leeftijd voor vrouwen is tussen hun 16e en 26e zo ongeveer, daarna takelen ze snel af. Op die leeftijd zetten we ze op universiteiten te midden van testosteron hondsdolle jongemannen, waar ze niet mee trouwen, kinderen maken en een stabiel gezin vormen, maar waar ze leren zich als hoeren te gedragen die elk weekend met een andere man naar bed gaan.

Van kinderen komt het niet, want ze moeten daarna ook nog een carrière nastreven. Tegen de tijd dat ze eindelijk klaar zijn om te ‘settelen’, hebben ze letterlijk een lege eierdoos.

Dat is wat seksuele ‘bevrijding’, feminisme, abortus, de pil etc. ons gebracht heeft.

Bekijk deze trieste cijfers (klik voor groter):

In Nederland wil niemand meer kinderen maken. 3.1% is niks.

En nu eisen ‘we’ dat Afghanistan ook zelfmoord pleegt. De Taliban hebben groot gelijk dat ze het Westen een dikke vinger geven.

De Taliban is onironisch “een licht voor de naties.”

Laten we tenslotte niet vergeten dat de Taliban het Rijk van het Kwaad en de Leugens met niet meer dan AK-47’s, op sandalen en in goedkope djellaba’s verslagen hebben om hun vrijheid te herwinnen. Ze zouden een inspiratiebron, voor ons die zuchten onder het Amerikaans juk, moeten zijn.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Taliban niet van plan Afghanistan te laten verwoesten door feminisme – Vrouwendemonstratie Kabul uiteengeslagen

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

10 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
3 maanden geleden

De enigen die nog veel kinderen krijgen in Nederland zijn de import Mislims.

Dus uitkeringstrekkers die nog meer uitkeringstrekkers produceren.

Het laat zich raden hoe dat zal aflopen.

James
James
3 maanden geleden

Mooi artikel, moedig om je uit te spreken en er is geen speld tussen te krijgen. De natuur speelt geen spelletjes.

julia
julia
3 maanden geleden

Afganistan zou moeten een internationale recht procedure beginnen tegen Amerika voor de schade van deze bandieten tegen zijn eigen bevolking geïntroduceerd zelfs door Amerika. En later ook voor Iran, Irak, Syrië, Jemen en enz gezamenlijk om de meest terroristische land Amerika en NAVO aan te pakken.

Djano
Djano
3 maanden geleden

Wie heeft dit geschreven? Ben je ontsnapt uit een inrichting of zo? Halve gare idioot die je bent !!!!

Eddy
Eddy
3 maanden geleden
Antwoord aan  Djano

typische reactie van een linkse psychopaat. Totaal geen kennis van zaken en meteen schreeuwen en schelden. Dankzij mensen als jij zijn we met zijn allen in deze schijtwereld beland. Probeer eens wat te leren over de wereld alvorens je gaat schreeuwen. We mogen hier toch zeker onze mening in alle vrijheid geven

blokken
blokken
3 maanden geleden

Allemachtig, dissident.one is een totaal idioot !!!!

Dee
Dee
3 maanden geleden
Antwoord aan  blokken

Je bent op de verkeerde webstek beland.
Dit is niet het AD.

Eddy
Eddy
3 maanden geleden
Antwoord aan  blokken

typische reactie van een linkse psychopaat. Totaal geen kennis van zaken en meteen schreeuwen en schelden. Dankzij mensen als jij zijn we met zijn allen in deze schijtwereld beland. Probeer eens wat te leren over de wereld alvorens je gaat schreeuwen. We mogen hier toch zeker onze mening in alle vrijheid geven

Qvic
Qvic
3 maanden geleden

Dat was ik al langer van op de hoogte, vrouwen slopen met gemak een compleet land of bedrijf. Door te wedijveren dat vrouwen beter zijn dan mannen. Zo worden al die gescheiden moeders met zonen, voeden die zonen op alsof ze dochters zijn. Als de zonen volwassen zijn zijn het 98% verwijfde mannen al dan niet al omgebouwd lichamelijk. Vrouwen zijn volgers, geen leiders. In de westerse instelling worden de vrouwen aangemoedigd om de rol van de man over te nemen en de blanke man op alle vlakken in de samenleving te demoniseren en te discrimineren. Gevolg een uitstervende eigen bevolking. Vanuit de overheid is er nu een vrouwen quota, en wordt er niet meer gekeken of ze wel competentie, kennis en kunde hebben voor die functie. Enkel het uiterlijk telt nog. Dus heb jij niet de juiste huidskleur en/of niet het juiste geslacht en/of niet het juiste seksuele voorkeur ben je bij voorkeur al afgewezen voor die functie. Met het huidige onderwijs verander je al in 1 generatie al een gehele samenleving. In een steeds meer degraderende kennis en kunde maatschappij. Dat iedereen moet wedijveren tegen elkaar i.p.v met elkaar. Zodat de westerse regeringen steeds meer macht over de bevolkingen konden krijgen.

Eddy
Eddy
3 maanden geleden

Vrouw of man, jongen of meisje? Wat leren ze op school vandaag de dag? hoe je slaafs en willoos jezelf moet onderwerpen !!! We zijn onderdeel van de natuur maar de mens is zo arrogant dat niet te willen toegeven. Mannen en vrouwen gelijkwaardig en waardevol maar zeker niet gelijk. We hebben elk onze taken om het menselijk ras te laten voortbestaan. Hierin is de Talliban zeker niet perfect maar zeker beter als wij