In het Verenigd Koninkrijk lijkt geridderd worden tegenwoordig te betekenen dat je iemand bent die de Britse staat wil beschermen tegen vervolging wegens misdaden tegen het Britse volk. We hoeven niet te wijzen op Sir Tony Blair, Klaus Schwab KBE, of zelfs maar op Sir Jimmy Saville om deze theorie te bevestigen, schrijft Simon Elmer.

Vorige week werd Pascal Soriot, de in Frankrijk geboren Australiër en Chief Executive Officer van het Brits-Zwitserse farmaceutische bedrijf AstraZeneca plc. wiens “vaccin” voor COVID-19 heeft geleid tot meldingen van 875.000 bijwerkingen bij het Britse publiek, waaronder 1.334 doden, geridderd “voor diensten aan de Britse wetenschappen en leiderschap in de wereldwijde reactie op de COVID-19 pandemie”.

Andere Britse onderdanen die tot ridder of dame zijn geslagen voor hun aandeel in het Britse “vaccinatie”-programma zijn Sir Andrew Pollard, directeur van de Oxford Vaccine Group die in april 2020 een partnerschap is aangegaan met AstraZeneca voor de ontwikkeling van haar virale-vector “vaccin”; Dame Sarah Gilbert, de Oxford Project Leader; Sir Adrian Hill, Sir Peter Horby en Sir Martin Landray, die ook verantwoordelijk waren voor de ontwikkeling en de proeven van het Oxford-“vaccin”; en Sir Aziz Sheikh, die verantwoordelijk was voor het aantonen van de doeltreffendheid van zowel de Oxford/AstraZeneca als de BioNTech/Pfizer-injecties.

Naast degenen die rechtstreeks betrokken waren bij het AstraZeneca “vaccin”, zijn andere hooggeplaatste personen in het Britse “vaccinatie”-programma die met een ridderorde zijn beloond Sir Chris Whitty, Chief Medical Office van Engeland; Sir Jonathan Van-Tam, Deputy CMO; Sir Gregor Smith, CMO van Schotland; Sir Frank Atherton, CMO van Wales; en Sir Patrick Vallance, Chief Government Scientific Adviser.

Dit waren allemaal hoge leden van de Wetenschappelijke Adviesgroep voor Noodgevallen (SAGE), en daarom verantwoordelijk voor de tienduizenden doden die zijn veroorzaakt door het wegnemen van medische diagnose, zorg en behandeling voor 68,8 miljoen Britten tijdens twee jaar lockdown, waardoor het sterftecijfer in het Verenigd Koninkrijk dat niet aan COVID-19 wordt toegeschreven, in 2022 ver boven het gemiddelde lag.

Zij gaven ook persoonlijk toestemming voor het inspuiten van de niet-gelicentieerde, experimentele en gevaarlijke “vaccins” bij het Britse publiek – een andere, maar nog steeds niet erkende, bijdragende factor.

Hogere vrouwelijke figuren in het ‘vaccinatie’-programma van het VK om damehoods te ontvangen, zijn onder meer Dame Emily Lawson, Chief Commercial Officer bij NHS England die toezicht hield op de injectie van de AstraZeneca-, Pfizer- en Moderna-‘vaccins’ in miljoenen Britten; Dame Jenny Harries, de Chief Executive Officer van de sinistere naam UK Health Security Agency, de fusie van Public Health England, NHS Track and Trace en het Joint Biosecurity Centre, verantwoordelijk voor het toezicht op en handhaving van censuur en beperkingen in de UK Biosecurity State; en tot slot Dame June Raine, Chief Executive Officer van de Medicines and Healthcare products Regulatory Agency (MHRA), die op 30 december 2020 tijdelijke toestemming verleende aan het AstraZeneca/Oxford virale vector ‘vaccin’ voor COVID-19, hoewel de klinische proeven pas in februari 2023 zullen worden afgerond.

In maart 2021, minder dan drie maanden nadat het begon te worden geïnjecteerd in een geterroriseerd publiek, niet alleen in het Verenigd Koninkrijk maar in heel Europa en de wereld, waren de incidenten van bloedstolsels met lage bloedplaatjes en sterfgevallen na injectie met het Oxford/AstraZeneca “vaccin” zo talrijk dat het gebruik ervan werd opgeschort of verboden in Oostenrijk, Bulgarije, Canada, Congo, Cyprus, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, IJsland, Indonesië, Ierland, Italië, Letland, Luxemburg, Maleisië, Nederland, Noorwegen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Zuid-Afrika, Spanje, Zweden en Thailand.

Moderna CEO en AstraZeneca Official onthullen schokkende geheimen van COVID-vaccins nadat Roemeens EP-lid Cristian Terheș ze grilt

In het Verenigd Koninkrijk bleef het echter geïnjecteerd worden bij mensen wier geïnformeerde toestemming over de risico’s, gevaren en gevolgen daarvan was gecensureerd door de regering, de media en de National Health Service.

Drie maanden voordat het werd toegelaten, in september 2020, werden de proeven in Oxford voor het AstraZeneca “vaccin” gepauzeerd nadat een Britse deelnemer een ruggenmergontsteking had opgelopen; toch duurde het een maand om de veiligheidsgegevens van het “vaccin” naar de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) te sturen.

In november 2020 werd onthuld dat de bewering van AstraZeneca dat haar vaccin een werkzaamheid van 90% heeft, gebaseerd was op een proef die alleen werd toegediend aan personen tot 55 jaar, een bevolkingsgroep met een veel kleinere kans om de symptomen van COVID-19 te ontwikkelen.

In april 2021 schatte The Lancet, een van de oudste medische tijdschriften ter wereld, dat, hoewel het AstraZeneca “vaccin” een relatieve risicovermindering van 67% heeft, de absolute risicovermindering slechts 1,9% is. Geen van beide komt in de buurt van de beweringen van 90% werkzaamheid die AstraZeneca of de medische professionals van de NHS die het aan het Britse publiek toedienen, doen.

De maand daarop, mei 2021, beschuldigde Transparency International Global Health AstraZeneca van een gebrek aan transparantie over haar “vaccin”-proeven, geheime contracten met regeringen en het bedrijven van “wetenschap via persberichten”.

Deze vragen over de eerlijkheid van AstraZeneca waren niet het gevolg van de druk om in recordtijd een “vaccin” te produceren, maar kwamen overeen met de staat van dienst van het bedrijf op het gebied van wanpraktijken en omkoping.

In 2010 betaalde AstraZeneca 520 miljoen dollar aan boetes om de aanklacht van de Amerikaanse federale overheid te schikken dat het anti-psychotische geneesmiddel Seroquel illegaal aan kinderen en oudere patiënten werd verkocht voor gebruik dat niet was goedgekeurd door de Food and Drug Administration (FDA).

In 2013 werd bekend dat farmaceutische bedrijven jaarlijks 40 miljoen pond betalen aan Britse artsen om hun geneesmiddelen te promoten. Het Britse kantoor van AstraZeneca betaalde 671.400 pond aan honoraria aan 903 artsen, plus 30.200 pond voor hun reis- en hotelrekeningen.

In 2016 stemde AstraZeneca ermee in 5,5 miljoen dollar te betalen om de beschuldigingen te schikken dat het de Foreign Corrupt Practices Act had geschonden door artsen in China en Rusland om te kopen om de verkoop van hun farmaceutische producten te stimuleren.

En in april 2018 werd onthuld dat AstraZeneca 17,9 miljoen euro had betaald aan geheime betalingen aan ‘onafhankelijke’ gezondheidswerkers om hun producten te onderschrijven, waaronder het gebruik van vaccins. Niets wijst erop dat deze systemische omkoping is gestopt.

Sinds 2000 heeft AstraZeneca namelijk 1,381 miljard dollar aan boetes betaald: 594 miljoen dollar voor overtredingen in verband met de gezondheidszorg; 556,2 miljoen dollar voor overtredingen door de overheid in het kader van de False Claims Act; 198 miljoen dollar voor overtredingen in verband met de veiligheid; 21 miljoen dollar in het kader van de Foreign Corrupt Practices Act; en 5,52 miljoen dollar voor “smeergeld en omkoping”.

Hugo de Jonge staat voor paal - Moet nu toch stoppen met AstraZeneca om bijwerkingen

Medio 2021 echter, toen de volkeren van de wereld wakker begonnen te worden van de gevaren van het injecteren van zijn product in hun lichaam, had AstraZeneca de winst binnengehaald van zijn geheime contracten met de regeringen van die volkeren, nadat het deals had gesloten om 100 miljoen doses van zijn “vaccin” aan het Verenigd Koninkrijk te verkopen, 400 miljoen doses aan Europa, 700 miljoen doses aan de VS en de GAVI Vaccine Alliance, en 1 miljard doses aan India. Als gevolg van deze contracten steeg de nettowinst van AstraZeneca in het tweede kwartaal van 2020 tot 581,18 miljoen pond, tegenover slechts 99,94 miljoen pond in hetzelfde kwartaal van het voorgaande jaar.

Maar het spel van cash voor levens was op. In november 2021 kondigde AstraZeneca, dat in de eerste 9 maanden van 2021 £1,64 miljard van zijn ‘vaccin’ verkocht, aan dat het zijn belofte om tegen kostprijs te verkopen ‘voor de duur van de pandemie’, die het nu in de ‘endemische fase’ verklaarde, niet nakwam. Een jaar later liet AstraZeneca zijn indiening voor goedkeuring van zijn “vaccin” door Amerikaanse regelgevers vallen.

In het Verenigd Koninkrijk waren de bijwerkingen van het Oxford/AstraZeneca “vaccin” echter zo talrijk dat zelfs het DHSC, de SAGE, de MHRA en de NHS ze niet volledig konden ontkennen, en er zijn slechts 59.700 doses toegediend als onderdeel van de derde en “booster” campagnes van het Britse vaccinatieprogramma.

Maar het aantal verwondingen en sterfgevallen na injectie bleef stijgen. Volgens de ‘Yellow Card’-rapporten van bijwerkingen en sterfgevallen die naar het Medicines and Healthcare products Regulatory Agency zijn gestuurd, hebben de 259.700 doses van het AstraZeneca ‘vaccin’ die bij het Britse publiek zijn geïnjecteerd, tussen 28 juli 2021 en 23 november 2022 nog eens 54.000 bijwerkingen en 270 sterfgevallen veroorzaakt.

En toch, met uitzondering van een handvol van de 81 sterfgevallen door trombo-embolische voorvallen (bloedstolling), blijft de MHRA, die verantwoordelijk is voor het toestaan van het gebruik en het garanderen van de veiligheid van de experimentele biotechnologie die in het Britse publiek wordt geïnjecteerd als COVID-19 “vaccins”, volhouden dat al deze verwondingen en sterfgevallen “natuurlijk”, “toevallig” en “verwacht” zijn.

{…}

Op 16 oktober wijzigden de Human Medicines Regulations 2020 de Human Medicines Regulations 2012 om de tijdelijke toelating van de COVID-19-vaccins waarvoor geen vergunning is verleend, mogelijk te maken. Maar het breidde ook de volledige immuniteit van wettelijke aansprakelijkheid uit tot de wetenschappers, farmaceutische bedrijven en medische professionals die verantwoordelijk zijn voor de productie, distributie en toediening ervan aan het Britse publiek. Pascal Soriot, KBE, en zijn collega’s hebben dus niets te vrezen van de Britse rechtbanken.

Het is dus niet om immuniteit te verlenen voor strafrechtelijke vervolging dat degenen die verantwoordelijk zijn voor deze catalogus van verwondingen en sterfgevallen geridderd zijn, maar eerder voor onderzoek naar de processen en aansporingen waardoor zij boven de wet zijn geplaatst.

Sir Jonathan Van Tam, de Deputy Chief Medical Officer voor Engeland, miste zijn eigen inauguratieceremonie omdat hij positief testte op het nieuwe coronavirus waarvoor het vaccin waarvoor hij geridderd werd zogenaamd immuniteit verleende. In werkelijkheid is de enige vorm van immuniteit die deze ridders en dames hebben ontwikkeld hun eigen immuniteit voor vervolging voor misdaden tegen het Britse volk.

{…}


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Frankrijk: 50-70% van de met AstraZeneca gevaccineerde verpleegkundigen ondervindt ernstige bijwerkingen

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
2 maanden geleden

En nu snel op je paard, Ridder Pascal, naar Afrika, want daar is om één of andere mysterieuze reden nog bijna niemand ingespoten.

Laatst bewerkt op 2 maanden geleden door Hagar
Marco"
Marco"
2 maanden geleden

Nog niemand van Moderna geridderd ? / Hebben in the UK , Canada en Australie langlopend contracten gesloten !

Schermafbeelding 2022-12-25 om 18.57.43.png
Marco"
Marco"
2 maanden geleden
Antwoord aan  Marco"

Meer over Moderna UK :

its me
its me
2 maanden geleden

Dit was ook zo tijdens het feudal system van de middeleeuwen. Niets is veranderd.

Dee
Dee
2 maanden geleden

De grootste criminelen worden als helden vereerd.
Lees de geschiedenisboeken er maar op na.

Edwin Vissers
Edwin Vissers
2 maanden geleden

CEO’s van de big pharma gifmengers:
Johnson & Johnson: Alex Gorsky (Ashkenazi joods)
AstraZeneca : Leif Johansson (Ashkenazi joods)
Pfizer: Alber Bourla (Ashkenazi joods)
Moderna: Stephane Bancel (Ashkenazi joods)
Sputnik V: Gincburg (Ashkenazi joods)

666 in AstraZeneca logo

comment image