De Israëlische onderzoeker David Shuldman heeft onvermoeibaar gewerkt om gegevens uit de klauwen van overheidsinstanties te krijgen. Onlangs verkreeg hij via een FOIA-verzoek gegevens over neonatale sterfgevallen van het Israëlische ziekenfonds Maccabi, dat ongeveer 25% van de Israëli’s dekt, schrijft Dr. Josh Guetzkow.

Neonatale sterfgevallen worden gedefinieerd als sterfgevallen in de eerste vier weken van het leven, vanaf het moment na de geboorte tot 28 dagen later. Onlangs verkreeg hij gegevens over het kwartaalaantal neonatale sterfgevallen vanaf het eerste kwartaal van 2019. Hier ziet u hoe dat eruit ziet:

Het aantal neonatale sterfgevallen per kwartaal is zeer laag en schommelt tussen 4 en 8 voor 2019 en 2020. Dan, in het tweede kwartaal van 2021, maakt het plotseling een verdrievoudiging tot 17, daalt weer in het derde kwartaal en springt dan weer tot 18 in het laatste kwartaal van het jaar.

Aangezien het totale aantal geboorten van maand tot maand weinig verandert, zijn deze pieken ongeveer drie keer zo hoog als het gebruikelijke percentage neonatale sterfgevallen. (Ik heb dit bevestigd met behulp van gegevens uit een afzonderlijke FOIA die hij heeft ingediend met maandelijkse gegevens over levendgeborenen vanaf april 2019).

In februari 2021 begon het Israëlische ministerie van Volksgezondheid officieel COVID-19-vaccins aan te bevelen voor zwangere vrouwen in hun tweede en derde trimester, dus de timing van de piek in het tweede kwartaal zou samenvallen met vrouwen die twee tot vier maanden eerder in hun zwangerschap werden geïnjecteerd.

De piek in het vierde kwartaal valt samen met de boostervaccinatiecampagne in Israël in augustus en vooral september – een campagne die agressief gericht was op zwangere vrouwen. Helaas beweerde de zorgverzekeraar geen informatie te hebben over de vaccinatiestatus van zwangere vrouwen, zodat wij niet kunnen differentiëren naar vaccinatiestatus.

De piek in het tweede kwartaal en opnieuw in het vierde kwartaal van 2021 is echter vergelijkbaar met wat ik eerder dit jaar vond in een analyse van gegevens van een groot Israëlisch ziekenhuis (ook FOIA’d door David), waar we een grote sprong zagen in het percentage doodgeboorten, miskramen en abortussen (SBMA’s) onder gevaccineerde vrouwen in het tweede kwartaal (april-juni):

Het is dus wel heel toevallig dat we een piek zien in het aantal neonatale sterfgevallen in hetzelfde kwartaal als waarin we een piek zien in het aantal doodgeborenen, miskramen en abortussen onder de gevaccineerden. (We hebben geen gegevens over november-december, dus we kunnen doodgeboorten, miskramen en abortussen in het vierde kwartaal niet vergelijken met neonatale sterfgevallen).

Wat zijn de kansen dat deze pieken slechts een toevalstreffer zijn? Een statistische test genaamd Chi-kwadraat kan ons helpen een gemiddeld kwartaal te vergelijken met een van de kwartalen met een grote piek. Als we kijken naar het gemiddelde aantal neonatale sterfgevallen per kwartaal in 2019-2020 (dat is 6) en het gemiddelde aantal geboorten (dat is 10.882) en dat vergelijken met het tweede kwartaal of het vierde kwartaal van 2021, is het resultaat statistisch significant: voor het tweede kwartaal zou je dat aantal neonatale sterfgevallen of meer ongeveer 2,5 keer op de honderd verwachten; voor het vierde kwartaal zou je dat aantal 1,8 keer op de honderd verwachten. (Alles minder dan 5 op de 100 keer wordt volgens conventionele normen als statistisch significant beschouwd).

De significantie neemt iets toe als we een jaarlijkse vergelijking maken:

Omdat we geen geboortegegevens hebben voor het eerste kwartaal van 2019, vergelijk ik 2020 met 2021. In 2021 waren er 47 neonatale sterfgevallen op 45.449 levendgeborenen. In 2020 waren er 24 neonatale sterfgevallen op 42.962 levendgeborenen. Zo’n groot verschil verwachten we minder dan 1,2 keer op 100. Met andere woorden, dit is een eens in de honderd jaar anomalie. Als dit het gevolg was van Covid, zouden we in 2020 een stijging ten opzichte van 2019 hebben verwacht – maar het aantal neonatale sterfgevallen en het totale aantal levendgeborenen bleef vrijwel constant.

Hier zijn de volledige gegevens, inclusief het aantal geboorten en het neonatale sterftecijfer.

Zie voor meer over dit onderwerp dit bericht over doodgeboorten en vruchtbaarheidsstatistieken uit de hele wereld, dat ik af en toe bijwerk.

Dr. Josh Guetzkow is hoogleraar rechten aan de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem. Dit artikel verscheen eerst op zijn Substack pagina Jackanapes Junction.

Stop de persen: Kijk hoe de voormalige Israëlische premier Benjamin Netanyahu verklaart: “Israel became the lab for Pfizer.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Uw regering probeert u te vermoorden: Vertrouwelijke Pfizer documenten onthullen dat COVID vaccinatie gaat leiden tot massale ontvolking

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over:

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Eddy
Eddy
3 maanden geleden

minder jong in het Land van de Palestijnen wat Israel wordt genoemd is een goed teken.