Het is eigenlijk een beetje zielig voor de Yanks. Hun dure paradepaardje zal volkomen nutteloos blijken.

In de Irak oorlog hielden de Patriots al geen Scuds van Saddam tegen, en een paar jaar geleden legden de Houthi zandnegers de helft van de Saoedi-Barbarijse olieproductie stil toen ze wat ‘Iraanse’ drones op door Patriots bewaakte olie-installaties afvuurden.

Sindsdien vertrouwt Saoedie-Barbarije de Yanks niet meer.

De beloofde militaire bescherming in ruil voor de Petrodollar beschermt niks, omdat Amerikaanse wapensystemen inferieur zijn.

Militair expert Andrei Martyanov:

Zoals ik al vaak gezegd heb–Patriot’s, inclusief de PAC3 versie, hebben een slechte staat van dienst, net als alle andere soorten NAVO-wapensystemen die aan het Kievse regime ter beschikking zijn gesteld, en de enige manier waarop de NAVO kan voorkomen dat een enkele batterij Patriot PAC3 onmiddellijk wordt vernietigd, is door deze in te zetten te midden van civiele infrastructuur–zoals flatgebouwen, kleuterscholen en andere gebouwen van dergelijke aard. Zoals gemeld:

De beslissing om de Patriot batterij te sturen komt ondanks dreigementen van het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken dat de levering van het geavanceerde grond-lucht raketsysteem als een provocatieve stap zou worden beschouwd en dat de Patriot en de bemanningen die het begeleiden een legitiem doelwit zouden zijn voor het Moskouse leger. Maar het Witte Huis verzet zich tegen het idee dat de levering van de Patriot neerkomt op een escalatie van de Amerikaanse betrokkenheid namens Oekraïne. Een hoge regeringsfunctionaris, die verslaggevers op voorwaarde van anonimiteit informeerde, zei dat Biden duidelijk is geweest dat zijn regering “naar voren zal leunen” om Oekraïne te steunen, maar “niet streeft naar een directe oorlog met Rusland”.

Zoals ik ook gezegd heb – de enige oorlog die de VS tegen Rusland kan voeren is een nucleaire, maar we weten allemaal wat dat betekent, dus het semantische spel en de gebruikelijke media-spin uit Washington zijn al aan de gang. Rusland maakt zich echter geen illusies over de bedoelingen van het Westen. In een groter geheel is dit alles dus niet belangrijk in verhouding tot de algemene situatie aan het front in het voormalige Oekraïne of tot de economische ineenstorting die in de EU en, tot op zekere hoogte, in de VS aan de gang is.

Brian Berletic geeft hier een goede uitleg over hoe de westerse media een nijpende situatie voor de VSU in Bakhmut verdoezelen, een eufemisme voor regelrechte leugens.

Ik zeg je: je kunt letterlijk een broodwinning maken van het ontkrachten van westerse media en daarmee je brood verdienen. Maar we moeten voortdurend onze ogen gericht houden op een grotere prijs. Zou de grootste daarvan de vernietiging van de NAVO als zodanig kunnen zijn, en niet alleen het terugbrengen tot de grenzen van 1997? Mogelijk. Sommige Europese clowns beginnen het idee te krijgen.

Warnews:

De Kinzhal is speciaal ontworpen om alle bekende NAVO-luchtraketafweersystemen te overwinnen, inclusief de MIM-104 Patriot, Terminal High Altitude Area Defense en Aegis.

Meer details over de Khinzal bij Warnews, maar dat is allemaal helemaal niet nodig. Een simpele Iraanse Shaheed, of grasmaaier zoals die bekend staat vanwege zijn 2-takt geluid, van nog geen 10.000 euro kan ook de miljoenen kostende Patriot uitschakelen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Het is over voor de Yanks. Nog niet helemaal, maar dat is een kwestie van tijd. Het is onvermijdelijk. En met de Yanks het cultuur-marxisme, ZOG, en zijn kwaadaardige uitzaaiingen, de EU en de NAVO. Het gaat niet vanzelf, we moeten allemaal helpen door elke dag een klein beetje aan de stoelpoten te zagen. Uiteindelijk zullen we de Hegemoon neerbrengen.

De regering van de VS heeft net toegegeven dat dit een oorlog is die zal bepalen wie de nieuwe wereldorde zal regeren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
3 maanden geleden

De NATO en de EU zijn twee dodelijke kankers die Europa levend opvreten.

Hopelijk kan Dokter Putin ons redden.

Pjotr
Pjotr
3 maanden geleden

Zalig kerstfeest iedereen:

Kremlin.jpg
Ohje
Ohje
3 maanden geleden

Ruttes kerstgedachte ,wapens ,wapens ,wapens.
Fijne kerst

Johan P
Johan P
3 maanden geleden

Het grote verschil tussen de Amerikaanse en Russische systemen is de mate van speciisatie.
De VS met hun patriot systeem hebben ingezet op 1 systeem, 1 raket. Die raket kan worden geprogrammeerd voor een heel scala aan diverse taken.
De Russen hebben ingezet op 1 systeem dat meerdere raketten kan afvuren, die ieder speciaal zijn ontworpen voor 1 specifieke taak.
Het is een beetje als een set van 4 wagens, aan de ene kant 4 pick-up trucks, die voor alles bruikbaar zijn vs een set van een racewagen, een vrachtwagen een sedan en een tractor. De laatste set zal in alle competities winnen, omdat de 4 pick-ups in alles ok zijn, maar niet geweldig. Of het nu laadvermogen, snelheid, stadsrijden of boerderijwerk is.
Je zag hetzelfde met de F35 die zonodig tig taken moest kunnen doen en op zn best matig is in alle taken en mede daardoor een onhandelbaar ding is geworden.

John
John
3 maanden geleden
Antwoord aan  Johan P

Je zou denken dat ze nu die F-35 wel in gaan zetten.
Maar ik hoor er weinig meer van.