Mensen die volledig zijn ingeënt tegen de coronagriep worden nu blind. Uit de laatste gegevens van het Yellow Card-systeem van het Verenigd Koninkrijk, de tegenhanger van het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) in de VS, blijkt dat steeds meer volledig gevaccineerde mensen hun gezichtsvermogen verliezen, schrijft Kevin Hughes.

In totaal 163 mensen meldden totale blindheid na injectie met het Pfizer mRNA-vaccin, naast zes gevallen van centraal gezichtsverlies en vier gevallen van plotseling gezichtsverlies. Ondertussen meldden 21 mensen “voorbijgaande blindheid” – visuele stoornissen of verlies van zicht in één oog gedurende enkele seconden of zelfs minuten per keer – na hun vaccinatie.

“In totaal zijn er 8.016 oogaandoeningen gemeld als bijwerkingen van de Pfizer- injectie”, aldus de Daily Expose in een rapport.

Een ander mRNA-vaccin, dat van Moderna, werd in verband gebracht met 1.519 problemen met het gezichtsvermogen. Vierendertig meldingen van blindheid en 56 meldingen van visuele beperking werden in verband gebracht met de mRNA-prik, die werd toegeschreven aan het lagere aantal doses dat in de armen van de Britten werd geïnjecteerd.

Het AstraZeneca COVID-19 vaccin werd ook in verband gebracht met 14.895 gezichtsstoornissen. In totaal werden 324 meldingen van blindheid, drie meldingen van centraal gezichtsverlies, vijf meldingen van plotseling gezichtsverlies en 29 meldingen van voorbijgaande blindheid in verband gebracht met het adenovirale vector vaccin.

“In totaal zijn er, wanneer de bijwerkingen worden meegerekend waarbij het merk van het vaccin niet werd gespecificeerd, 24.516 oogaandoeningen gemeld als bijwerkingen van de COVID-19-injecties, waarbij 525 van deze reacties volledige blindheid betroffen”, meldde de Expose.

De vraag is nu of het de moeite waard is om “beschermd” te worden tegen COVID-19 en vervolgens blind te worden.

Doof, blind, hersendood: WHO-vaccindatabank bevat 5.640 doden en 780.000 bijwerkingen

Studie toont aan dat COVID-19 vaccins de ogen beschadigen

Hoewel het mechanisme van hoe de COVID-19 injecties de ogen beschadigen niet volledig wordt begrepen, heeft één studie oogproblemen in verband gebracht met de injecties.

In september werd een studie gepubliceerd in Vaccines waarin gevallen van optische neuropathie na COVID-19 vaccinatie werden onderzocht. De auteurs van de studie bekeken 45 gevallen van patiënten die oogproblemen ontwikkelden in verband met de vaccins. “Patiënten bij wie [optische neuropathie] werd vastgesteld waren vaker jonger”, aldus de auteurs, die eraan toevoegden dat “COVID-19 vaccinatie in verband kan worden gebracht met verschillende vormen van optische neuropathie.”

Zij concludeerden uiteindelijk dat “alle subtypes van COVID-19 vaccins – inclusief mRNA, virale vector en geïnactiveerde virale vaccins – in verband werden gebracht met optische neuropathie. Het tijdelijke verband tussen de toediening van het vaccin en de ontwikkeling van optische neuropathieën in deze gevallen maakt een causaal verband aannemelijk.”

Dr. Lynell Lowry, oogarts uit San Antonio, vertelde aan de Epoch Times dat zij meer ongewone oogproblemen heeft gezien sinds de COVID-19 injecties zijn uitgerold.

“Veel mensen komen binnen met een visuele storing die we niet kunnen verklaren,” zei ze. “Eén patiënt bleef lichtkringen zien in haar zicht. Ze was ongeveer zes weken na de vaccinatie toen ze eindelijk bij me kwam.” Lowry vertelde ook dat een andere patiënte binnen 24 uur na haar eerste dosis COVID-19 vaccin dubbel zag.

“Ik heb er nooit in mijn leven aan gedacht om naar de vaccinatiestatus te vragen. Nu is het een standaard vraag.”


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Veel mensen die volledig tegen de Coronagriep zijn ingeënt, worden nu blind

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ohje
Ohje
3 maanden geleden

Goed nieuws ,laat ze maar opbergen.

Hagar
Hagar
3 maanden geleden

De artsen zullen zeggen: “Nee nee, dit ligt niet aan de vaccinatie, dit kon iedereen overkomen.”

Max_Q
Max_Q
3 maanden geleden

Tja, degenen die zich vrijwillig lieten prikken waren toch al blind; ziende blind om precies te zijn.

Eddy
Eddy
3 maanden geleden

Oog om oog, tand om tand. Iedereen die meegewerkt heeft aan deze prikken …………. Ja je kan het zelf wel bedenken he?