Dit is mijn update over verminderde geboortecijfers en toegenomen sterfte, meldt Igor Chudov. Dergelijke dalingen in geboortecijfers en stijgingen in sterfte worden ontvolking genoemd, die we vandaag zullen bespreken. Ik zal ook mijn fout toegeven met betrekking tot mijn vroegere hoop dat de daling van de geboortecijfers tijdelijk zou zijn. Een vraag rijst: is de huidige ontvolking een ongeluk, of was ze opzettelijk en gepland?

Laatste nieuws over geboorten

De Zweedse geboortecijfers van oktober zijn bekendgemaakt: In oktober 2022 waren er 8.138 geboorten, en in oktober 2021 9.316. Het aantal levendgeborenen is dit jaar in oktober met 13% gedaald. Dit is de ergste maand daling voor Zweden tot nu toe.

El Gato publiceerde een goede bespreking van de daling van Zweden in oktober. Ik heb ook een stuk over Zweden geschreven, die ik een tijdje geleden heb gepubliceerd.

Het VK is gestopt met het bijwerken van levendgeboorte statistieken in haar UKHSA Vaccin rapporten – de laatste update stopte in juni 2022 met een 15,3% daling in levendgeborenen op jaarbasis.

Californië is onlangs gestopt met het verstrekken van maandelijkse gegevens voor 2021 – dus we kunnen de cijfers van 2022 niet meer vergelijken met die van 2021. Gelukkig heb ik een opgeslagen CSV-bestand van oktober, toen de geboortecijfers van 2021 nog werden verstrekt. Het aantal levendgeborenen in november 2022 was 33.815. In november 2021 waren het er 35.506, wat betekent dat het aantal levendgeborenen in Californië in november met 5% j-o-j is gedaald.

Duitsland geeft ook maandelijkse levendgeborenen. Het Duitse statistiekbureau DeStatis geeft geen bruikbare links. Om bij de maandelijkse levendgeborenen te komen, ga naar DeStatis en zoek op “geburten”, selecteer dan “geboorten”, selecteer nogmaals “geboorten” en ga naar “Levende geboorten per maand – voorlopige resultaten.” Misschien werkt deze link:

Helaas geeft DeStatis, net als Californië, geen levendgeborenen meer per maand voor 2021 – om het moeilijker te maken 2022 met 2021 te vergelijken. Ik vond echter deze tweet met de gegevens van 2021:

Dus, op basis van de laatste beschikbare maand voor 2022, hebben we een september-tot-september verandering in geboorten: 64348/71084 = 9,5% daling in levendgeborenen in Duitsland voor september.

Lees mijn eerdere artikel over Duitsland, waarin de oorzaak van de daling van het aantal geboorten wordt uitgelegd:

New Data from Germany: Births and Even Abortions are Down!

Mijn fout over geboortecijfers toegeven

Ik geef toe dat mijn vroege hoop dat de geboortecijfers zich zouden herstellen, niet is uitgekomen. Het is een enorme teleurstelling voor mij, niet alleen omdat mijn hoop niet is uitgekomen, maar vooral omdat het geboortecijferprobleem erger is dan ik hoopte, en dat stemt mij droevig.

Dit is het artikel waarin ik mijn hoop uitsprak, die onjuist bleek:

Good Fertility News for Vaccinated People

De geboortecijfers herstellen zich NIET! (Hongarije gebruikte veel niet-mRNA-vaccins) Ik hoop dat ze zich uiteindelijk zullen herstellen, maar de feiten spreken deze hoop tegen en suggereren dat de daling van de geboortecijfers blijvend is. Alleen de tijd zal het leren.

Oversterfte

Ook in veel landen is er helaas nog steeds sprake van oversterfte, met ziekenhuizen vol zieke mensen en alarmerende nieuwsberichten over meervoudige ziekten die ons teisteren.

De beste gegevensbron over sterfte is Short Term Mortality Database, die het mogelijk maakt wekelijkse gegevens te downloaden als CSV-bestand. Ik heb een perl-script dat de sterfte van dit jaar, voor een bepaald weekbereik, vergelijkt met de sterfte tijdens dezelfde weken voor de jaren 2017-2019. Op deze manier vergelijk ik de huidige sterfte met die van vóór de pandemie.

Hieronder heb ik oversterfte gemarkeerd voor landen waar deze meer dan 12% bedraagt, voor de weken 30-44 (waar beschikbaar).

Bestaat er een “Ontvolkingsagenda”?

Sommige mensen zullen me beschuldigen van het verspreiden van samenzweringstheorieën. Dat doe ik nooit!

I Do Not Spread Conspiracy Theories – I Report on Actual News

Ik rapporteer alleen over dingen die al gebeurd zijn, met feiten gebaseerd op bestaande gegevens of nieuwsartikelen. Ik speculeer nooit en breng nooit wilde samenzweringstheorieën naar voren.

Dus laten we naar de feiten kijken in plaats van te gissen.

We hebben te maken met ontvolking: minder geboorten en meer sterfgevallen.

Sommige mensen hebben een ontvolkingsagenda. In een wereld met 8 miljard verschillende mensen, kun je zeker individuen vinden met een agenda om de bevolking te verminderen. Dat is te verwachten – mensen hebben allerlei overtuigingen en agenda’s. Dus, sommigen van hen zullen zich uitspreken voor bevolkingsvermindering. Dat is geen verrassing.

Hier is een mooi voorbeeld van zo iemand: Jane Goodall, sprekend op het Wereld Economisch Forum. “We kunnen alle wereldproblemen oplossen als we de wereldbevolking terugbrengen tot waar ze 500 jaar geleden was.”

Jane suggereert in de video hierboven natuurlijk niet dat we een of andere sinistere actie ondernemen om de wereldbevolking te verminderen – ze doet slechts een observatie, zoals fact-checkers ons eraan herinneren.

De belangrijkste vraag is: is de huidige ontvolking die we waarnemen een gevolg van de bewust uitgevoerde ontvolkingsagenda, of is het gewoon een ongeluk en een samenloop van willekeurige gebeurtenissen?

Het antwoord is dat we het niet weten! Ik heb geen idee of de voortdurende ontvolking het gevolg is van een opzettelijk plan!

Sars-Cov-2 en het verhaal van deze pandemie zitten vol mysteries die we nog NIET hebben opgelost.

Het kan volkomen toevallig zijn dat een zoönotisch virus, dat vreemd genoeg HIV-code en Moderna-gepatenteerdekankervaccin“-sequenties uit patent 9.587.003 bevat, zich wereldwijd verspreidt.

Het kan volkomen toevallig zijn dat de vleermuizen die dit virus op natuurlijke wijze hebben ontwikkeld, 1000 mijl vanuit hun vleermuizengrotten naar Wuhan zijn gevlogen, waar meer dan één virologisch biolaboratorium is, heimelijk mensen in de buurt van die laboratoria hebben besmet en ongemerkt zijn weggevlogen.

Hoe verdacht is het dat de Amerikaanse inlichtingendienst het coronavirus in Wuhan heeft opgemerkt weken voordat China dat deed?

Het zou een volkomen willekeurig toeval kunnen zijn dat het Sars-Cov-2 virus, dat een ongewoon vermogen heeft om immuuncellen DC-Sign receptor te infecteren en immuunsystemen te vernietigen, werd beschreven in het 2018 DEFUSE voorstel van Peter Daszak.

Het kan een volkomen willekeurig toeval zijn dat onze gezondheidsautoriteiten zo goed voorbereid waren via de “Event 201”-oefening, die een maand voor het begin van de pandemie werd gehouden en waarbij het WEF, Bill Gates en China CDC betrokken waren.

Het zou een volkomen willekeurig stukje geluk kunnen zijn dat wetenschappers in slechts twee dagen een nieuw vaccin konden ontwikkelen, en in juli 2019 behulpzaam werkten aan het “Novel Coronavirus-vaccin”.

Het zou een ongelukkig, onverwacht ongeluk kunnen zijn dat het Covid-vaccin niet werkte en de pandemie aanwakkerde in plaats van haar te stoppen.

Het kan een eenvoudige bureaucratische fout zijn van de organisatiemachine voor pandemische paraatheid dat het innemen van de immuunsysteemvernietigende, HIV-peptide bevattende genetische code voor iedereen verplicht werd gesteld zonder de nodige zorgvuldigheid.

Het is heel goed mogelijk dat de pers, die Bill Gates overlaadde met 319 miljoen dollar, puur zelfstandig ongerechtvaardigde angst aanwakkerde en een volledig ongeplande “massavorming” van bureaucratische actie veroorzaakte, die leidde tot gedwongen vaccinaties van jongeren.

Zeker heeft Spartacus van ICENI het helemaal mis door vol te houden dat Sars-Cov-2 geen toevallig laboratoriumlek was, maar opzettelijk werd ontwikkeld:

It Wasn’t a Lab Leak, it Was Intentional

In het uiterst onwaarschijnlijke geval dat Spartacus gelijk heeft en Sars-Cov-2 in een laboratorium is ontworpen, zou het virus kunnen zijn gemaakt door een uiterst aardige man die van de mensheid houdt! (maar liever anoniem blijft)

Dus, zou ik zeggen, misschien is de ontvolking die we waarnemen een puur ongeluk!

Wat denken jullie?


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Nee, er is geen nieuw virus. De griep werd hernoemd tot “Covid-19”

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Dee
Dee
3 maanden geleden

Ja, ik denk ook dat het allemaal toeval is.
Het kan toch niet zo zijn dat die alleraardigste Bill Gates, de man die ons Windows heeft gebracht en vele kinderen in Afrika en India heeft gevaccineerd tegen polio het allemaal zo verkeerd met ons bedoeld? En die meneer Swab met zijn prachtige visie op de toekomst voor de mens heeft toch een prachtig boek geschreven over hoe de mensen de nieuwe tijd in te leiden. Een nieuwe tijd waarin bijna niemand meer arm is en niemand meer honger zal lijden. Een nieuwe tijd waarin geen oorlog meer bestaat. Hoe kan zo’n persoon nu slecht zijn? Hij brengt hiervoor toch hele belangrijke personen en grote bedrijven bijelkaar via de WEF. En de WHO, die toch al heel wat jaartjes over onze gezondheid waakt. Die hebben we toch niet voor niets in leven geroepen? En die arme Hugo de Jonge en andere ministers van gezondheid die heel erg hard hun best hebben gedaan om iedereen te vaccineren tegen deze vreselijke ziekte. Dat zijn toch goede mensen met het hart op de juiste plaats?
De manier waarop landen tijdens de pandemie hebben samen gewerkt was echt verbluffend! En dat heeft ons toch miljoenen doden bespaard!
En laten we eerlijk zijn, een beetje minder geboortes en iets meer sterfte is toch helemaal niet erg? Er zijn immer veel te veel mensen. Zoals hier in de stad. Ik zie overal mensen! En elke ochtend sta ik in de file omdat er gewoon veel te veel auto’s zijn met allemaal mensen daar in. En al die drukte in de supers met lange rijen bij de kassa’s. Het mag best wel wat minder hoor!
En wat we in de toekomst te kort komen vullen we gewoon weer aan met hoogopgeleide nieuwkomers. Ook goed voor de diversiteit.
Ik zie een zonnige toekomst voor ons tegenmoet!

Eddy
Eddy
3 maanden geleden
Antwoord aan  Dee

JAAAAA, Mooi geschreven Dee, vooral dat stukje over die lieve meneer Schwab met zijn boekje. Dat zijn de beste! Onze Leiders die boekjes schrijven. Laten we eens kijken welke we nog kennen? Schreven die lieve meneer Hitler en Mao ook niet een boekje?

Dee
Dee
3 maanden geleden
Antwoord aan  Eddy

Het begon ooit eens met een boek uit Rome.