Covid-injecties zorgen ervoor dat mensen grote psychologische afwijkingen ervaren die een afspiegeling zijn van de effecten die worden vertoond door mensen die frontale lobotomieën hebben ondergaan, waarschuwen onderzoekers, meldt Sean Adl-Tabatabai.

Volgens verontrustend nieuw onderzoek lijden grote aantallen mensen die de injectie hebben gekregen aan zowel fysiologische als psychologische veranderingen die deskundigen verontrustend vinden.

Wat we wel weten is dat er spike-eiwitten zijn gevonden in de hersenen van ten minste één slachtoffer van het vaccin die een autopsie heeft ondergaan, meldt Discernreport.com. Het lijkt waarschijnlijk dat de ene gepubliceerde autopsie van iemand die stierf na de injecties waarbij de hersenen van het slachtoffer werden gecontroleerd, geen geïsoleerd geval is. Komen de spike-eiwitten van de injecties, Covid-19 zelf of beide in onze hersenen terecht en veranderen ze onze persoonlijkheid? Een handvol analisten en artsen bespraken dit potentieel tijdens een recent interview.

Twee nieuwe studies tonen verband aan tussen ongeneeslijke, degeneratieve hersenziekte en het experimentele Covid-19 Vaccin

Hier is een artikel van Ethan Huff op Natural News dat die discussie belicht evenals de mogelijke redenen waarom sommigen deze dramatische persoonlijkheidsveranderingen zien. Het is opmerkelijk dat ik na het lezen van het artikel mensen die ik ken en vertrouw begon te vragen of ze iets anders hadden opgemerkt. ALLEN hadden dat. De consensus was dat hun gevaxte vrienden en familie volgzamer leken. Deze conclusie werd onafhankelijk getrokken; ik sprak met elk van hen afzonderlijk en ze hadden allemaal dezelfde basisreactie, zonder te vragen. Ik bespreek het vandaag in de aflevering van The JD Rucker Show.

mRNA Covid Injecties veroorzaken bij sommige ontvangers drastische persoonlijkheidsveranderingen: WAAROM?

Vorige maand tijdens een sessie van het International Crimes Investigative Committee (ICIC) interviewde advocaat Dr. Reiner Fuellmich Prof. Sucharit Bhakdi, Prof. Dr. Karina Reiss, Dr. Naomi Wolf, en Dr. Peter R. Breggin over de schadelijke effecten van mRNA “vaccinatie” voor covid. Een van de onderwerpen die zij bespraken is hoe de injecties de kleine haarvaten in de hersenen beschadigen, de bloed-hersenbarrière omzeilen en uitgebreide hersenschade veroorzaken die vaak resulteert in extreme persoonlijkheidsveranderingen.

Sommigen die de mRNA-injecties nemen, ervaren uiteindelijk een gebroken wil, wat niet bepaald een normale bijwerking is van een “vaccin”. Wat doen deze dingen met mensen om hun hersenfuncties te veranderen? Dat was het onderwerp van de discussie, die u hieronder of op The Exposé volledig kunt bekijken.

Tijdens het interview legde Wolf uit hoe het “breken van de wil” na de injectie er in het echt uitziet, terwijl Breggin wees op de verontrustende parallellen tussen wat de mRNA-injecties met de hersenen doen en de effecten van een echte lobotomie.

Uit hun discussie wordt snel duidelijk dat de covid-injectiecampagne in feite een van de meest brute en wrede misdaden tegen de mensheid is die ooit is gepleegd – en dat alles in naam van de “volksgezondheid”.

Zeldzame hersenziekte ontwikkeld na COVID-vaccinatie heeft een verrassend hoog sterftecijfer

Voorheen gezonde en levendige mensen werden “volgzaam” en vergeetachtig na de injectie, zegt Fuellmich.

Een van de dingen die Fuellmich en zijn vrouw persoonlijk hebben opgemerkt, is dat serveersters in plaatselijke restaurants die vroeger vol leven waren en zeer scherp en interactief, niet meer hun normale zelf zijn. Sommigen van hen vergeten voortdurend dingen en moeten terugkomen aan tafel, terwijl anderen nu “volgzaam” zijn terwijl ze vroeger een sterke persoonlijkheid hadden.

Wolf legde uit dat zij dit ook heeft gemerkt. En er zijn redenen voor die volgens Bhakdi worden veroorzaakt door het doorbreken van de bloed-hersenbarrière en het binnendringen van mRNA in het hersenweefsel. En het plan, zo onthulde Bhakdi verder in verschillende presentaties die hij heeft gegeven, is om uiteindelijk alle “vaccins” mRNA te laten bevatten.

“Wat de mensen niet begrijpen is dat alle mRNA-vaccins gevaarlijk zijn en het leven gaan bedreigen,” vertelde Bhakdi het publiek. “Het maakt niet uit of het vaccin codeert voor het spike-eiwit, voor het mazelen-eiwit, voor de griep – het maakt niet uit. Waarom? Omdat het hele gevaar van het vaccin voortkomt uit het vermogen van het immuunsysteem om niet-zelf te herkennen.”

De schade die dit veroorzaakt aan het zenuwstelsel is iets dat tastbaar gemeten en waargenomen kan worden, en dat is wat de discussie benadrukt. Mensen die een injectie kregen zijn niet langer zichzelf, en uiten in veel gevallen ongewone emoties die voorheen geen deel uitmaakten van wie ze waren vóór de injecties.

“Mensen, collega’s van mij nadat ze een injectie hadden gekregen, zouden veel dualistischer zijn in hun denken, veel rigider – en als je de structuur van de hersenen kent, is dat logisch,” legde Wolf verder uit over haar waarnemingen.

“Als het denken van mensen starder is en er schade is aan de neurale structuren, lijkt dat iets wat de moeite waard is om meer vragen over te stellen. Ik wist ook dat mensen veel bozer waren, minder in staat om emoties te moduleren – meer oerreacties op provocatie. Mensen hebben ook gezegd dat de veranderingen affectief zijn – mensen die voorheen warm en aanhankelijk waren, zijn koud geworden, afstandelijk, of sluiten andere mensen buiten.”


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Wat doet de covid injectie met de hersenen?

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Qvic
Qvic
3 maanden geleden

Ik heb zo’n 10 jaar terug ooit een filmpje gezien van een wetenschapper die voorstelde om het God deeltje in de hersenen uit te schakelen via injecties. Zodat je iedereen ermee kunnen onderwerpen aan jouw. Dan zouden ook alle mensen van hun religie af kunnen halen, hoe fanatiek gelovige ze ervoor waren maakte niet uit.

Dat is het zelfde wat nu zeggen van je eigen wil breken. Zodat iedereen onderdaniger en volgzamer wordt. Deze karakter verandering heb ik al bij vele geprikte erkent en ook hun lichaamsgeur is verandert. Daar reageren vooral huisdieren op, dat zij hun baasjes niet meer erkennen. Wat ook opvalt is de zo gezegde staarlook zoals ze als een zombie langs je heen lopen, zonder dat zij jouw erkennen. Alsof ze in een soort van trans zitten. Waar je voor deze vaccinatie campagnes altijd even een praatje maakte, als je bekende tegen kwam op straat of in de supermarkt. Als dit steeds erger wordt, kan dit een mogelijk probleem voor je worden. Want als jij niet geprikt bent begin je op te vallen tussen deze hersendode, omdat jouw gedrag anders is dan de rest.