De EU, met name Polen, is het meest hypocriete land in de geschiedenis.

Het praat de meeste onzin over Rusland sancties, samen met Duitsland, maar koopt nog steeds olie en gas van Rusland voor haar burgers.

En andere Europese landen doen hetzelfde via verborgen lege vennootschappen.

Totale frauduleuze clownshows die proberen heiligen te spelen terwijl ze gewoon economische duivels in vermomming zijn.

Polen denkt dat het niet uitmaakt of ze het gas kopen, omdat ze binnenkort toch Rusland zullen binnenvallen en veroveren.

Polen verklaart oorlog te willen met Rusland

Polen is het enige land in de EU dat deze grote oorlog echt wil, en de VS vertellen hen dat ze zich voorbereiden om hun leger naar Oekraïne te sturen om het Russische leger te vernietigen en uiteindelijk Rusland zelf binnen te vallen.

 

Reuters:

Het Russische Transneft heeft verzoeken ontvangen van Polen en Duitsland voor olie in 2023, vertelde het hoofd van het staatsmonopolie van oliepijpleidingen aan Rossiya-24 TV, en voegde eraan toe dat de leveringen via de zuidelijke uitloper van de Druzhba-pijpleiding volgend jaar naar verwachting stabiel zullen blijven.

De EU heeft toegezegd vanaf 5 december geen Russische olie meer te kopen via maritieme routes en westerse landen hebben ook een prijsplafond ingesteld voor Russische ruwe olie, maar de Druzhba-pijpleiding blijft vrijgesteld van sancties.

Transneft’s opmerkingen zijn in strijd met suggesties vorige maand dat Polen van plan was om een deal om Russische ruwe olie te kopen op te geven.

Bronnen bekend met de besprekingen hadden Reuters verteld dat Polen Duitse steun zocht voor EU-sancties op het Pools-Duitse deel van de Druzhba pijpleiding, zodat Warschau een deal om Russische olie te kopen volgend jaar kon opgeven zonder boetes te betalen.

“Zij kondigden aan dat zij vanaf 1 januari geen olie van Rusland zouden afnemen. En nu hebben we verzoeken ontvangen van Poolse consumenten: geef ons 3 miljoen ton volgend jaar, en 360.000 ton voor december, en Duitsland heeft al een verzoek ingediend voor het eerste kwartaal,” zei Transneft hoofd Nikolaj Tokarev op dinsdag.

Hij sloot ook ruiloperaties met Kazachstan voor de levering van olie aan raffinaderijen in Duitsland niet uit.

“We overwegen alle opties … de omstandigheden ontwikkelen zich zodanig dat het vrij moeilijk is om te voorspellen hoe de marktsituatie zich volgend jaar zal ontwikkelen, maar het is duidelijk dat het niet gemakkelijk zal zijn,” zei Tokarev.

Het is niet erg moeilijk om de marktsituatie volgend jaar te voorspellen. Het zal hetzelfde zijn als dit jaar. Je gaat niet in een paar maanden enorme fracking- en raffinage-industrieën bouwen, dus er verandert helemaal niets.

Het enige dat zou kunnen veranderen is de vraag, omdat zoveel industrieën in Europa gedwongen worden te sluiten vanwege onbeheersbare energieprijzen.


 

Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


De Coronahoax loopt ten einde – De elite beseft dat een oorlog hun doelen beter dient

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
3 maanden geleden

Download met één klik het beroemde zip-archief van 308 American Dissident Voices toespraken van William Luther Pierce:

https://archive.org/details/american-dissident_voices_wlp_dr._william_luther_pierce

Rechts klikken op VBR MP3 en opslaan.

Doe het nu het nog kan.