Het WEF heeft een staatsgreep gepleegd in Brazilië om Bolsonaro die niks moest weten van gen-injecties en de Coronahoax en het WEF, aan de kant te schuiven.

Tijdens zijn ambstermijn maakt Bolsonaro duidelijk dat hij het dictatoriale pandemie-verdrag van de WHO niet zou ondertekenen en dat hij liever zou sterven dan het vaccinatiepaspoort te accepteren, dat onlosmakelijk verbonden is met de CBDC-s.

Nu Bolsonaro uit de weg geruimd is, maakt de criminele gevangenisbewoner Lula bekend vanaf 2024 digitaal geld in te voeren.

In Brazilië zijn de plannen voor het nationale digitale centralebankgeld in een vergevorderd stadium. Het Internationaal Monetair Fonds prijst het model van de BRICS-staat en ziet het als rolmodel voor andere landen.

Brazilië bereidt zich voor op de lancering van zijn digitale valuta van de centrale bank (CBDC). Na een proefproject in 2023 moet het in 2024 over de hele linie worden geïmplementeerd. Dit maakte de president van de Braziliaanse centrale bank, Roberto Campos Neto, een paar dagen geleden bekend tijdens een evenement.

Bank voor Internationale Betalingen (BIS) chef spreekt over absolute controle van geld

Het “Braziliaanse model” heeft “internationale erkenning” gevonden, meldt Reclaim The Net. Omdat met het concept financiële instellingen zouden kunnen worden “aangemoedigd” om hun activa te “tokeniseren”, d.w.z. om ze te digitaliseren. Het nieuwe centrale geld mag het nationale monetaire beleid niet verstoren of de balansen aantasten.

Tegelijkertijd noemde Neto allerlei “voordelen”. Zo zou het CBDC het makkelijker maken om banken te controleren, zouden transacties goedkoper worden en zou het betalingssysteem van de centrale bank meer geaccepteerd worden.

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) zou enthousiast zijn over het “Braziliaanse model”. Omdat dit “gemakkelijk te implementeren” is en een rolmodel zou kunnen zijn voor andere centrale banken. “Uiteindelijk waren we eigenlijk gevleid dat we met een systeem kwamen dat andere centrale banken nu overwegen”, zei Neto.

Het is onzeker of digitaal geld Braziliaans contant geld in 2024 volledig zal vervangen. Het geld zal echter niet lang overleven als de plannen met succes worden uitgevoerd. Er is wereldwijd een aanval op contant geld. Voorop loopt de EU, die grotere contante betalingen in de toekomst wil verbieden. Met de digitale euro kan de overheid dan precies volgen wie wat koopt en verkoopt.

“Zou dat niet geweldig zijn?” , luidt polemisch een kritisch artikel over ” ZeroHedge”.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Zweden schaft contant geld af vanaf 2023

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

15 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
It's me
It's me
3 maanden geleden

Het leger heeft toch gezorgd dat de fraude verkiezingen terug gedraaid zijn.

John
John
3 maanden geleden
Antwoord aan  It's me

Ja, waarom schieten ze die Lul-a niet gewoon neer?
Dat doe je als je voor je vrijheid vecht.

walhalladome
walhalladome
3 maanden geleden

Ik vrees dat 2023 mijn laatste jaar wordt, ik stap uit het leven als ik tot een totale slaaf gemaakt wordt. Wellicht nog schade maximalisatie aan het tuig dat dit mij heeft aangedaan!!! Doelen genoeg!!!

Petra
3 maanden geleden

De kwaadaardige Europese Commissie zal vrijwel zeker hetzelfde doen.

Dus eerdaags in de EU geen contacten meer, maar CBDC met alle beperkingen die je maar kunt bedenken: geen vlees eten, auto rijden en ook vliegen is taboe, zelfs ademhaling is kwalijk.

Welkom in Europa…

Xander
Xander
3 maanden geleden
Antwoord aan  Petra

Als het alleen Europa zou zijn, dan is emigreren een uitkomst. Australië? Canada? China? Is er leven op Pluto, kun je dansen op de maan, is er nog plaats tussen de sterren, waar ik heen kan gaan? De EU voert gewoon uit wat is opgedragen. De enige vraag is waar ter wereld je dit mondiale, sinistere plan kunt ontlopen. En als je dan, bijvoorbeeld, denkt aan Hongarije, kijk wat er met Brazilië gebeurt. Eerst een WEF-tegenstander aan de macht, nu een meeloper en contant geld wordt daar in 2024 afgeschaft. Het gaat sneller dan je denkt. Zelfstandig denkende leiders maken links en rechts plaats voor puppets. Ik zeg daarmee niet dat er geen ontkomen aan is. Ik zie alleen nog geen oplossing. Nog niet. Vergeet daarbij niet dat je verder in het denken bent dan 90% van de mensen om je heen. Dit wordt een survival of the smartest.

Qvic
Qvic
3 maanden geleden
Antwoord aan  Xander

Wis je iedereen zijn eigen munt uit mag geven. Als je nu zoveel mogelijk je euro’s omzet in edel metaal kun je dat buiten het digitale houden. Iedereen op de wereld is gek op dat edelmetaal dus altijd inwisselbaar. Het is al eeuwen een veilige haven tijdens crisissen. Zorg voor kleine eenheden.

Joop Visser
Joop Visser
3 maanden geleden

Ik dacht dat het leger Bolsanero weer in het zadel heeft gebracht?

Piet
Piet
3 maanden geleden
Antwoord aan  Joop Visser

bolsonaro is net zo’n wef puppet als lullo da silva.
Lood om oud ijzer dus.

Frans H
Frans H
3 maanden geleden
Antwoord aan  Piet

En jij Piet, ben jij een bot?

Piet
Piet
3 maanden geleden
Antwoord aan  Frans H

Ik heb mijn onderzoek gedaan, jij slaapt nog.

Piet
Piet
3 maanden geleden

Ik vertrouwde die brics-landen toch al niet. Brazilië = wef. China = wef. Rusland is misschien op dit moment geen wef, maar was tot voor kort wel warm pleitbezorger van het wef. Achterdochtigheid blijft geboden. Het zijn en blijven nou eenmaal politici en die zijn bij uitstek onbetrouwbaar.

Andre
Andre
3 maanden geleden

Officieel zal Lula 1 januari 2023 aantreden en tot nu is het nog steeds Bolsenaro. We gaan het zien of het leger daadwerkelijk achter Bolsenaro staat.1 januari is nog een paar dagen wachten.

Dee
Dee
3 maanden geleden

Dinars kopen en islamitisch bankieren dan maar?
Eerlijker dan ons geld systeem.
https://islamicmarkets.com/publications/introduction-to-gold-dinar

Ciipistoo
Ciipistoo
3 maanden geleden

Geen echt geloofwaardig bericht van deze site. Lula is op de vlucht e Bolsonaro is door het leger ondersteund aan de macht.
DIKKE, DIKKE, HELE DIKKE FOUT van diegene/redactie die dit bericht heeft geplaatst en het maakt deze nieuws site in mijn ogen wederom onbetrouwbaar.
Geen aanrader dus om door te geven aan vrienden en bekenden of nog erger, mensen die aan het wakker worden zijn. Die weten het dan helemaal niet meer wat wel en niet betrouwbaar is.

REDACTIE, WORDT EEN WAKKER!!!