“We bevinden ons in een nieuwe wereldorde van geopolitieke fragmentatie,” zegt Tom Donilon, voorzitter van Blackrock’s Investment Institute, in BlackRock’s 2023 Global Outlook die twee weken geleden werd vrijgegeven.

BlackRock beheert bijna 10 biljoen dollar aan beleggingen, waardoor het ‘s werelds grootste vermogensbeheerder is, en is een grote speler in bedrijven die digitale vaccinpaspoorten en “digitale portemonnees” ontwikkelen die koolstofrechten bijhouden en toewijzen. Haar promotie van een “Nieuwe Wereld Orde” legitimeert wat velen nog steeds proberen af te doen als een “complottheorie”, schrijft Sick for Truth.

In haar Global Investment Outlook 2023 stelde de multinationale investeringsfirma BlackRock dat “we een nieuwe wereldorde zijn binnengetreden”, waarin “geopolitieke samenwerking en globalisering” “evolueren naar een gefragmenteerde wereld met concurrerende blokken.”

Het rapport merkte op dat we ons nu in “de meest beladen mondiale omgeving sinds de Tweede Wereldoorlog” bevinden.

BlackRock 2023 Global Outlook, pg. 11

Volgens het rapport gaat de opsplitsing van de wereld in machtsblokken (vooral de VS, Rusland en China) “ten koste van de economische efficiëntie”. Westerse sancties tegen Rusland, bijvoorbeeld, hebben van “energiezekerheid” een prioriteit gemaakt voor veel Europese landen.

Deze “geopolitieke fragmentatie” zal “waarschijnlijk bijdragen tot het nieuwe regime van grotere macro- en marktvolatiliteit – en aanhoudend hogere inflatie”, aldus het BlackRock-rapport.

Op pagina 3 staat ook: “De overgang naar netto koolstofemissies heeft geleid tot een mismatch tussen vraag en aanbod van energie.”

BlackRock beheert bijna 10 biljoen dollar aan beleggingen en is daarmee de grootste vermogensbeheerder ter wereld. Het heeft een sleutelrol gespeeld in het bevorderen van de globalistische agenda. Het ondersteunt cashloze samenlevingen en digitale valuta, groene energie transities, en ESG scores.

BlackRock CEO en WEF globalist Larry Fink zegt dat bedrijven harder moeten werken om mensen te dwingen hun gedrag te veranderen

ESG-scores bevorderen investeringen in bedrijven met linkse sociale rechtvaardigheidsdoelstellingen, zoals hernieuwbare energie, rassengelijkheid en toegang tot abortus. Naast het opnemen van ESG-principes heeft BlackRock beloofd zijn “ESG-gerichte financiële producten” te gebruiken om “diversiteit, gelijkheid en inclusie” te bevorderen.

BlackRock noemt het Wereld Economisch Forum als een van zijn “belangrijkste diversiteitspartners”, dat verplichte vaccinaties en lockdowns, toegang tot abortus en de globalistische “Great Reset” promoot.

BlackRock’s promotie van een “Nieuwe Wereld Orde” legitimeert wat velen nog steeds complottheorieën noemen. In maart stelde de World Government Summit 2022 de vraag: “Zijn we klaar voor een Nieuwe Wereld Orde?

Nieuwe Wereld Orde: “We staan aan de vooravond van een dramatische verandering; we staan op het punt het traditionele geldsysteem op te geven en te vervangen door een nieuw systeem, Digital Blockchain CBDC, dat ons meer duidelijkheid zal geven over elke afzonderlijke transactie.” – Pippa Malmagren.

Vanguard en BlackRock zijn grote spelers in bedrijven die digitale vaccinpaspoorten en “digitale portemonnees” ontwikkelen die koolstofrechten bijhouden en toewijzen. Als onderdeel van de wereldwijde reset van de elites, wordt de mensheid gedwongen te vertrouwen op alles wat digitaal is. Inclusief een wereldwijde digitale munt en digitale paspoorten, als het aan hen ligt. Bijvoorbeeld: IDNow, de Duitse aanbieder van digitale identiteit Wallet / Vaccin Pass, etc, wordt nu gefinancierd door niemand minder dan BlackRock als voorbereiding op de Europese integratie.

Tot slot zei Blackrock’s Fink vorige maand dat de meeste cryptobedrijven “er niet zullen zijn” in de toekomst. “Ik geloof eigenlijk dat de meeste bedrijven er niet zullen zijn.” – zei Fink in een interview met Andrew Ross Sorkin op het podium van de New York Times DealBook Summit.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Voormalig directeur van Blackrock – De Lockdowns zijn om de bevolking onder controle te houden als het systeem instort, dit is het einde der tijden

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Andre
Andre
3 maanden geleden

Blackrock gaat het nog slecht krijgen net als Vanguard want ze moeten gaan delen.

Dee
Dee
3 maanden geleden

Hoogmoed komt voor de val.