De Franse doelman Hugo Lloris is het slachtoffer geworden van anti-Blank racisme na de nederlaag van de Franse nationale ploeg tegen Argentinië op strafschoppen in de FIFA World Cup finale op zondag, meldt REMIX.

Frankrijk verloor in World Cup-finale met strafschoppen, nadat het twee keer uit een verloren positie was teruggekomen om na extra tijd met 3-3 gelijk te komen met Argentinië, dankzij een hattrick van supersteraanvaller Kylian Mbappé.

De heldendaden van de spits waren echter tevergeefs, want twee Franse spelers misten hun strafschoppen, waardoor de druk op Lloris toenam in een shootout waarin de Franse doelman niet kon voorkomen dat Argentinië voor de derde keer in zijn geschiedenis het voetbaltoernooi won.

Na de wedstrijd werd Lloris opgejaagd door honderden gebruikers van sociale media die hem venijnig beledigden, waarbij de uitdrukking “sale blanc” of “vuile Blanke vaak werd gebruikt.

“De enige blanke die het werk niet deed. Fuck you, Lloris,” schreef een gebruiker.

“Lloris heeft 3 doelpunten tegen gekregen en 0 strafschoppen gestopt. Vuile Blanke,” voegde een ander eraan toe.

“Als hij niet Blank was zweer ik dat hij nooit de trui had gedragen. Deze gast is te slecht,” schreef een derde gericht op de Franse doelman terwijl een ander zich daarbij aansloot: “Hij draagt (de trui) alleen omdat hij Blank is.”

“De enige Blanke in het team is Lloris, en door hem heeft Frankrijk verloren”, beweerde een ander.

Eén beschreef Lloris als een “fucking racist” en de “slechtste keeper ter wereld”, en richtte zich op de blanke manager Didier Deschamps, die een “vuile terrorist” werd genoemd.

Anderen die naar verluidt racistische opmerkingen kregen na de wedstrijd waren de zwarte spelers Kingsley Coman en Aurélien Tchouaméni, die beiden cruciale penalty’s misten voor Frankrijk in de shoot-out.

De opmerkingen van beide kanten tonen de diepe sociale kloof in Frankrijk en wijzen op de problemen die ontstaan door diversiteit en multiculturalisme.

De Franse autoriteiten hebben nog niet gereageerd op de incidenten.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


De Franse autoriteiten zullen niet reageren, want anti-Blank racisme bestaat niet volgens onze anti-Blanke overheden. En als iemand het een keer wel laat zien, zoals omroep ON deed toen het filmpjes toonde van negers die Blanken in elkaar sloegen, dan wordt de Blanke boodschapper beticht van racisme in plaats van de racistische zwarte dader en moet die omroep van de TV.

ADL wijzigt definitie van racisme, zodat alleen blanken als racisten kunnen worden bestempeld

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

10 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Angie
Angie
3 maanden geleden

Dit betekent dus omvolking. De nieuwkomers zijn niet dankbaar om opgenomen te worden in onze maatschappij. Nee, ze willen hier de boel overnemen als ze numeriek een overwicht hebben. En ze passen zich niet aan, maar zullen ons onderwerpen aan hun walgelijke, achterlijke gebruiken. Misdaad en debiliteit staat ons te wachten, zolang we dit tuig er niet massaal uitflikkeren. En ook graag ontwikkelingssamenwerking stoppen. Resoluut. Een superieure beschaving dient zich niet te laten knechten of vervangen door drek. Hoe graag de Kalergi-globalisten dat ook willen.

It's me
It's me
3 maanden geleden
Antwoord aan  Angie

Eruit gooien in een urn ⚱️ anders komt onderontwikkelde aapje terug.

Bernie
Bernie
3 maanden geleden
Antwoord aan  Angie

Ze hoeven zich niet aan te passen, want dat wordt niet of nauwelijks geëist van ze. Hun linkse vrienden passen ‘cultureel relativisme’ toe en vinden dat nieuwkomers hun eigen cultuur mogen bewaren. Nederlanders moeten echter modern zijn en niet hechten aan hun eigen gebruiken.
Niemand heeft in de gaten dat deze gelijkheid eigenlijk ongelijkheid is.
Ik begrijp best dat de nieuwkomers denken dat ze op termijn de boel kunnen overnemen. Het wordt ze bijna op een presenteerblaadje aangereikt.

Ohje
Ohje
3 maanden geleden

Argentinië wint terecht van Afrika.
Messi is the best.

It's me
It's me
3 maanden geleden

Ach de winnaar was bekend voor de wk was begonnen.

Jos jobse
Jos jobse
3 maanden geleden

lloris is een van de allerbeste keepers ter wereld en heeft een geweldig toernooi gespeeld, jammer dit gelul,enja een penalty stoppen is niet gemakkelijk ,en hem maken is ook niet zo eenvoudig.

In deze loterij heeft de gelukkigste gewonnen
Gelukkig gaan we weer over naar de orde van de dag

Daaaaaaaaag

Petra
3 maanden geleden

Frankrijk is verloren. De Mislims hebben het land feitelijk al in hun greep. Alleen een burgeroorlog kan nog soelaas bieden.

Nederland en België volgen Frankrijk op de voet, dus het is een kwestie van tijd tot dit hier ook komt.

Qvic
Qvic
3 maanden geleden

Ach, het WK voetbal stond bol van de nummerlogie Alle wedstrijden zij van te voren al bepaald wie er moet winnen en in de hoeveelste minuut van de wedstrijd er doelpunt gescoord moet worden en door welke partij. Het is allang verpolitiekt, net als de F1. Het begint mij steeds meer op te vallen, niets is meer spontaan. Het hele circus wordt van A tot Z georkestreerd, alleen de domme toeschouwers hebben hiervan geen flauw benul van.

Excelsis Deus
Excelsis Deus
3 maanden geleden
Antwoord aan  Qvic

En toch is het knap om het “natuurlijk” te laten lijken. In een bepaalde minuut een doelpunt maken alsof het ook echt spontaan zo gaat, met alle factoren die er mee spelen.

Edwin Vissers
Edwin Vissers
3 maanden geleden

World Cup Qatar The Final Ritual

@2:49 Man in BLAUW “Puma” (een poema – een katachtige bergleeuw – lucifer, The CAT) T-shirt, armen over elkaar, zelfs de greep van de metselaarsleeuw! De X (teken van het zonnebeest des doods). De oude Egyptenaren sloegen hun armen over elkaar als ze naar de “onderwereld” reisden, ook wel de bodemloze put genoemd – de geest

@2:49 Ik zie het getal 72 dat me doet denken aan Lucas 10:1-24 waar Jezus de tweeënzeventig uitzendt. Ook werden de 72 talen verward met de Toren van Babel… en de 72 demonen (Ars Goetia) die Salomo beheerste. Ze staan allemaal vermeld in de grimoire lesser key of Solomon. De meest bekende versie van Ars Goetia is de 1904 gepubliceerd door Aleister Crowley en hergebruikt Louis Le Bretons-illustraties voor Collin de plancys dictionnaire infernal, hoewel de illustratie van demon pruflas wordt gebruikt voor purson.

@3:33 Kijk naar de Arabische man die achter Macron zit. Hij doet een soort signalering. Aanraken van de neus, en ik weet zeker dat hij een handgebaar met drie vingers maakt? Bekijk de “dood uitziende schedels”, op de rugleuning van hun stoelen (de HOOFDsteunen). Lijkt op het masker uit de film “Scream”?

@6:06 De “gouden handschoen” die de obelisk/penis van de gouden zonnegod Osiris/Saturnus/Odin/Orion, enz. bedekt (The Hidden hard – The Hidden one) 88/HH. Gelijkaardige handschoen die Morgan Freeman tijdens de openingsceremonie van dit WK aan zijn linkerhand droeg (linkerhandpad van de verborgen handen) ze zijn verborgen omdat ze werken vanuit de onzichtbare/onzichtbare geestenwereld die “buiten deze tijd” fysieke werkelijkheid is , noemen we aarde. Ze willen de fysieke werkelijkheid laten samensmelten met de spirituele wereld. De twee gaan niet samen. Licht mengt zich niet met donker. Een metafoor hiervoor is; Linkeroog, blauw vrouwelijk donker/nacht MAAN-oog, geest/droom/verbeeldingswereld (rechterhersenhelft) en rechteroog, rood mannelijk licht/dag-ZON-oog, logica en rede (linkerhersenhelft) om het derde oog te creëren. De twee worden 1. Dit wordt weergegeven tijdens een zonsverduistering, in het Mandorla-symbool en in het Vesica Piscis-symbool. Het samenvoegen van de twee ogen creëert alleen duisternis. Jezus zegt “laat uw oog enkelvoudig zijn” (wat volgens mij het rechteroog is, aangezien het linkeroog verbonden is met duisternis) Zie; Mattheüs 6:22, Johannes 11:9, Zacharia

11:17 “Wee de afgodenherder die de kudde verlaat! het zwaard zal op zijn arm zijn en op zijn rechteroog; Vergelijk nu dit vers met dit vers over DE ZON die verduisterd wordt: (Matteüs 24:29) “Onmiddellijk na de verdrukking van die dagen zal DE ZON VERDUISTEERD WORDEN, en de maan zal haar licht niet geven, en de sterren zullen van de hemel vallen, en de machten der hemelen zullen wankelen:” Vergelijk die nu met dit vers en begrijp dat het over hetzelfde gaat: (Matteüs 6:22-23) ”Het licht van het lichaam is HET OOG: als daarom uw oog ENKEL is , uw hele lichaam zal vol licht zijn. Maar als uw oog slecht is, zal uw hele lichaam VOL DUISTERNIS zijn. Als dan het licht dat in u is duisternis is, hoe groot is die duisternis dan!”

Het RECHTEROOG vertegenwoordigt de dag en WAKKER zijn. Het vertegenwoordigt de werkelijkheid. Het LINKEROOG vertegenwoordigt de nacht en het IN SLAAP zijn. Het vertegenwoordigt dromen / geestenwereld. Dromen en werkelijkheid mogen nooit samengaan. De droomwereld/geestenwereld mag nooit samensmelten met deze wereld.
Waar was Jezus eigenlijk mee bezig? Hij zei eigenlijk; Laat fantasie geen werkelijkheid worden. Zet de verbeelding neer. “Het neerwerpen van verbeeldingen en elke hoogte die zich verheft tegen de kennis van God, en elke gedachte gevangen nemen tot de gehoorzaamheid aan Christus;” (2 Korintiërs 10:5)

Dus, hoe zou je hun realiteit precies samenvoegen met fantasie? Hoe zou men hun rechterhersenhelft samenvoegen met hun linkerhersenhelft? Het kan gebeuren met TECHNOLOGIE. Bedenk waar virtual reality naartoe gaat… Mensen zullen er waarschijnlijk hun hersens mee versmelten en niet in staat zijn om fantasie van realiteit te scheiden, levend in een virtuele wereld van ‘pure verbeelding’, leeg van de echte realiteit, logica en rede, overweldigd door de maan, waardoor ze in een GEK veranderen.
Jezus waarschuwde ons om NIET samen te smelten met technologie omdat het jullie wereld zou verduisteren. Versmelt niet met metaal. Maar de opstandigen zullen het toch doen, zoals de profetie zegt…

“En terwijl je IJZER VERMENGD MET MIRY LEI zag, ZIJ zullen zich vermengen met het zaad van mensen: maar ze zullen elkaar niet aankleven, net zoals ijzer niet gemengd wordt met klei.” (Daniël 2:43)

De “ZIJ” zijn de gevallen engelen en ze zijn op de een of andere manier verbonden met technologie/AI. Zaad, d.w.z. DNA, vermengen met technologie zou hetzelfde zijn als vermengen met gevallen engelen.

Deze samensmelting, oftewel de twee die één worden, is te zien in het nummer “Two Become One” van de Britse band Spice Girls, en inXS “Never tear us apart”, Inspiral/SPIRAL (portal) Carpets/PITS “when two worlds collide”, ook, in veel andere muziekvideo’s en films. Alle voorspellende programmering en subliminale boodschappen om de geest te beheersen en te programmeren.

”Hier is een link naar de video “In SPIRAL Car PITs”

De bodemloze put (geestenwereld) bevindt zich in het derde oog van de mens. Satan zal als een “bliksem” in de ogen van de mens vallen en zijn 3e oog (pijnappelklier) openen met een sleutel en het beest uit hem bevrijden. “… ik zag Satan als BLIKSEM uit de hemel vallen.” (Lukas 10:18) “… en ik zag een ster uit de hemel op de aarde vallen: en hem werd DE SLEUTEL van de bodemloze put gegeven.” (Openbaring 9:1) Bliksem is DE SLEUTEL die de bodemloze put zal openen. Het zal het derde oog van de mens openen en hem een valse verlichting geven. Dit was de symbolische boodschap van het “sleutel en bliksem”-experiment van Benjamin Franklin. BLIKSEM IS DE SLEUTEL. De doc in de “back to the future-films” is als Benjamin Franklin.

Zoals velen van ons weten, is bliksem een vorm van elektriciteit – merk op hoe sommige, zo niet alle, 5GEE-symbolen het “bliksemschicht”-symbool hebben, en hun slogan in veel landen is “bliksem glasvezel”? Optiek = het oog/de ogen. Ofwel derde oog? Grafiet is een goede geleider van ‘elektriciteit’. Het is bedoeld om in de slangenbeten te zitten? Dit zou logisch moeten zijn voor jullie allemaal die nog aan het leren zijn wat er gebeurt. “Ik zing het lichaam elektrisch”? Dit was de symbolische boodschap van David Bowie’s “lightning bolt over the eye”. Satan zal in de ogen van de mens vallen en het beest van binnenuit ontsluiten. Er is een rapper die een NIKE (V voor Victory godin) SCHOEN heeft die naar zijn OOG wees met de tekst Luke 10:18 die luidt: *”… ik zag Satan als BLIKSEM uit de hemel vallen.” * Het is symbolisch voor Satan die in de ogen van de mens valt en het derde oog (pijnappelklier) opent.