Solovyov heeft gelijk. Het is een strijd om alles of niets. De Eindstrijd, zo je wilt. Als de Russen de oorlog verliezen wordt hun land opgedeeld en leeggeroofd tot op de laatste bodemschat. Zoals de ‘oligarchen’ deden onder Jeltsin. De Russen weten dus dat ze niet mogen verliezen, hun existentie hangt er van af.

Als de NAVO verliest, en dat gaat gebeuren, dan is dat het einde van de Amerikaanse wereldhegemonie.

Dat betekent niet het einde van Amerika, en dat is de reden dat de VS in zouden moeten binden, ze worden door niemand existentieel bedreigd.

De Russen hebben geen plannen om Warren Air Force Base in Wyoming of Malmstrom Air Force Base in Montana of Minot Air Force Base in North Dakota waar de Amerikaanse ICBM-macht is gestationeerd aan te vallen.

Omgekeerd doen de Yanks dat wel bij Rusland.

Het grote gevaar is, zoals ik al tijden roep, dat de VS niet bereid zijn om hun eerste plaats op te geven. De tweede plaats, of zelfs een gedeelde eerste plaats, telt niet voor Amerikanen.

Zullen ze vreedzaam hun hegemonie opgeven, of de rest van de wereld meeslepen in hun onvermijdelijke neergang? Zullen ze als een verwend klein kind hun speelgoed kapotslaan als ze hun zin niet krijgen.

Dat is de ‘to be or net to be’ vraag voor de hele wereld. De VS spelen met het voortbestaan van onze planeet, want als het tot een kernoorlog komt, is dat alleen de agressor te verwijten.

Julia Roberts is een rabiate Russofoob, maar ze pikt wel altijd ‘leuke’ filmpjes van de Russische televisie.

Natuurlijk is dit een heilige oorlog. Het is een oorlog tussen een Christelijk land en de landen die Satan’s regenboogvlag voeren.

Poetin maakte in 2013 als ik het goed heb, in het Scheepvaartmuseum in Amsterdam, tegenover Rutte Nederland zelfs uit voor een pedo-land.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Patriarch Kirill: Conflict in Oekraïne is een strijd tegen een Goddeloze Internationale Orde gebouwd op ‘Gay Pride Parades’

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Johan
Johan
3 maanden geleden

“Natuurlijk is dit een heilige oorlog. Het is een oorlog tussen een Christelijk land en de landen die Satan’s regenboogvlag voeren.”

Niet alles wat niet Christelijk is is per definitie “slecht”, ook als we kijken naar de Christelijke organisaties heden ten dagen waar die allemaal voor staan in het westen zakt de hoed aardig over de oren.

AFNV wenst een ieder een fijn Joelfeest
comment image

Magda Goossens
Magda Goossens
3 maanden geleden
Antwoord aan  Johan

Daar heb je groot gelijk in. Velen van wie zich christen noemen, zijn verdwaald, vaak zonder het te beseffen. Andere zogezegde christenen noemen zichzelf zo alleen maar om ’goed’ over te komen bij de rest.
Het is voorspeld in de bijbel (allez nu, dat ook al?) The great apostasy, het grote afdwalen van het ware evangelie.
Christus zegt dat HIJ ALLEEN de weg is naar de Vader, niet een kerk, niet een predikant, niet een geloof, niet een politicus en zeker niet Maria.

Hagar
Hagar
3 maanden geleden

Een nucleaire aanval op de politieke en militaire leiding van de NAVO is niet alleen Bijbels gerechtvaardigd, maar ook door het Internationaal Oorlogsrecht (Jus in Bello).

De NATO landen leveren troepen, wapens en militaire informatie aan Oekraine, en zij zijn dus een legitiem doelwit voor het Russische leger.

Magda Goossens
Magda Goossens
3 maanden geleden
Antwoord aan  Hagar

Inderdaad: Europa zal tot niets herleid worden. Kijk maar na in de geschiedenis: het is altijd het hoofdtoneel geweest van oorlogen, omdat Europa op elk economisch vlak (grondstoffen) kan gemist worden. Kill Gates koopt half Amerika op, wat koopt hij in Europa? 🤔🤔🤔
Bovendien staat in de Bijbel ook dat het EINDE zal worden ingeleid door de koningen van o.a.het noorden, Gog and Magog.
Wie oren heeft, hij hore.

Adriaan W.
3 maanden geleden

“Solovyov heeft gelijk. Het is een strijd om alles of niets. De Eindstrijd, zo je wilt. Als de Russen de oorlog verliezen wordt hun land opgedeeld en leeggeroofd tot op de laatste bodemschat. Zoals de ‘oligarchen’ deden onder Jeltsin. De Russen weten dus dat ze niet mogen verliezen, hun existentie hangt er van af.”
Daar valt niets op af te dingen, blijf het herhalen als een gek roepende in de woestijn het alles of niets voor Rusland een tweede keer opgedeeld te worden nu door het Westen zit er naar mijn mening niet in, het gaat om Ruslands zelfvoorzienigheid en natuurlijk de gretige ogen gericht op de zeldzame grondstoffen die Rusland bezit, daar draait de Westerse geopolitiek meer dan 100 jaar om, het bezit van een ander stelen wordt in Nederland niet zwaar bestraft of het heeft geen betekinis voor justitie, steel maar eens een idee van een belangrijke Amerikaan kijken wat er dan gebeurt.

Wow
Wow
3 maanden geleden

als jullie nu nog niet door hebben dat het christendom is gecreerd door de satanisten ofwel het manipulatieve ego dan houdt alles op, kijk maar even goed waar het cda de cu en de sgp voor staan. heeft het geloof ansich ooit gestaan voor jouw vrijheid? natuurlijk niet,..angst en controle daar staat het geloof voor. het heeft niets te maken met de waarheid. geloof is waarheid??? hoe zit het met de pedofielen in de kerk die de kinderen hebben verkracht? Het is geen heilige oorlog het is een oorlog tegen de onschuld en vrijheid voor het individu al eeuwen en eeuwen lang. Het ego is het besturingssysteem die bijna iedereen in zijn greep heeft. het schoolsysteem en het geloof systeem zijn de hoofdschuldige ook door het manipulatieve ego opgezet. de hoofdschuldige zijn niet enkele families maar de mens die leeft vanuit het ego en die voor hen buigt als knipmessen. (politici, leraren politie,..leger media en de angstige deugmensen) Jullie hebben nooit echt de kans gehad om als kind in alle vrijheid op te groeien. anders was dit nooit gelukt. het enige wat zou kunnen helpen is dat de ouders hun kinderen van de staatsscholen afhalen en naar de democratische scholen (zoek maar op) laat gaan of ze thuis in vrijheid laat opgroeien,..maar daar is de mens te laf voor,..of niet?

Magda Goossens
Magda Goossens
3 maanden geleden
Antwoord aan  Wow

Als ik dit lees, is mijn eerste vraag: waar heb jij dat alles geleerd over of ervaren als ’het christendom’?
Ik kom UIT de roomse kerk (hoofdletter bewust weggelaten) en herken meteen de ervaring van manipulatie, leugens, ANGST voor de pastoor en de kerk EN voor God.
Maar toch ben enorm dankbaar voor de strikt christelijke opvoeding die ik van mijn ouders heb gekregen: de 10 geboden zijn nog altijd waar en gelden nog steeds, hoor. Wie een beetje geweten heeft, kan daar niet omheen.
Ik heb gelukkig JEZUS gevonden. Zijn boodschap heeft NIETS met angst of manipulatie te maken. Integendeel. Maar in vele ’kerken’ wordt over HEM niet meer gesproken.

Verder wil ik benadrukken dat politiek NIETS te maken heeft met het geloof.
Als een politieke partij de term christelijk gebruikt, is dat pure oplichterij en enkel bedoeld om zieltjes te winnen. Politiek is corrupt. En is dat altijd geweest door de eeuwen heen.
Het is de menselijke natuur die het egoïsme aanwakkert en corruptie met open armen aanvaardt. De mens is van nature slecht, en als je van deze uitspraak steigert, kijk dan maar eens rond in de wereld. Satan regeert.

Kinderen van de staatsscholen halen, helpt ook niet meer, vrees ik. Als Vlaamse kan ik alleen maar melden dat het rooms-katholieke onderwijs even nutteloos is als de rest. Humanisme, ongeloof, afkeer van alles wat met GOD te maken heeft, is wat men daar onderwijst. En dat kan ik met stelligheid zeggen: mijn kleindochter vertelde dat tijdens de eerste les katholieke godsdienst, de leerkracht zei dat die niet in God gelooft. Het zijn alleen maar verhaaltjes…
Ikzelf heb trouwens 40 jaar in diezelfde school lesgegeven en zag het onderwijs OP ELK NIVEAU zienderogen ten onder gaan.

Het feit dat er nu zoveel kwaad gebeurt in de wereld, dat onze rechten worden afgenomen en onze bezittingen, dat mensen zich met de glimlach voor de 5de keer laten injecteren met troep (zacht uitgedrukt), bewijst alleen maar dat deze sheeple egoïsten zijn en het nog VEEL te goed hebben! Ik spreek nu voor de Vlaming om mij heen: zolang die naar het buitenland mag met de sleurhut voor een glaasje Franse wijn, laat hij zich met vreugde vergif inspuiten. Hij kan zijn verwarming nog betalen en nog met de auto weg, hij heeft geen honger en kijkt in extase naar het voetbal op tv met het bier in de hand!
Het nieuws wat hij hoort en ziet op tv is heilig voor hem en daar wordt niet aan getwijfeld. Dan moet hij zelf toch niet daarover nadenken, zeker!
En wat zegt die dan: LETTERLIJK? Ze doen maar, het raakt mijn kouwe kleren niet. DAT is de zelfvoldane, egotheïst van tegenwoordig.

I rest my case. Voel je VRIJ om anders te denken en spreken. Ik ben de laatste om iemand te dwingen of te verbieden.