EU-horigen moeten vanaf 2027 betalen voor hun CO2-uitstoot door rijden en verwarming. Burgers en bedrijven moeten dus gaan betalen voor de CO2 uit de uitlaat en de schoorsteen.

‘Straks komt daar de koppeling aan de digitale euro bij. De overheid bepaalt wat en hoeveel u kunt kopen want klimaat. De nieuwe digitale slavernij is een feit. Het volk wordt opnieuw geknecht’, meldt Ronald Brok op twitter.

Rechtsfilosoof en presentatrice van Ongehoord Nieuws, Raisa Blommestijn, zegt: ‘De dictatoriale EU bepaalt dat we moeten gaan betalen voor onze CO2-uitstoot: het begin van een CO2-budget. Dat was toch een complottheorie?

‘Er is dus nu een CO2-belasting voor burgers. Aan de EU nog wel. Wanneer is dit in de Tweede Kamer besproken? Ik kan me alleen debatten herinneren waarin FVD hiervoor waarschuwde en werd weggezet als complotpartij‘, twittert Tanay Bilgin, Stadsdeelcommissielid FVD Amsterdam Nieuw-West.

Het einddoel is dat u helemaal stopt met (auto)rijden en bibberend van de kou en verkleumd, maar gelukkig omdat u niets meer bezit, nooit meer uw digitale concentratiekamp verlaat. In Oxford zijn ze al begonnen met een proef waarbij men nog maar 100 dagen per jaar de eigen wijk mag verlaten. Voor het klimaat natuurlijk. Elke geoefende complotdenker kan bedenken dat die 100 dagen slechts het begin zijn en het er steeds minder zullen worden.

In augustus van dit jaar pleitte RABO bank directeur en WEF lid Barbara Baarsma al voor een CO2 budget, waarbij de rijken CO2 budget van de armen kunnen kopen en lekker kunnen blijven vliegen en vlees eten. De digitale gevangenis is alleen voor ondermensen, de nutteloze eters.

Om de angstaanjagend snelle de-industrialisatie van Europa te voltooien verstrekken de klimaatcommunisten van de EU elk jaar minder CO2-certificaten aan de industrie om de uitstoot van de Plantenvoeding te verminderen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


WEF geeft toe: De Corona-dictatuur was slechts een test – Nu komt de CO2-dictatuur

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lijst 2030
Lijst 2030
3 maanden geleden

Dit is onderdeel van Technocratie waar men naartoe beweegt.

https://deanderekrant.nl/nieuws/de-natiestaat-is-een-lege-huls-geworden-2022-09-12

https://www.corbettreport.com/qfc-technocracy/

lisa
lisa
3 maanden geleden

Wanneer is een eerlijke democratie dan zal gekoppeld worden aan jouw inkomsten. Hoe hoger jouw inkomsten hoe hoger jouw boetes en bedragen zullen zijn voor alles. Maar omdat de criminele lobbyisten van de bedrijven zitten in de politiek en verband houden dat zal nooit eerlijk zijn voor de armere burger met een gemiddeld inkomen.

Adriaan W.
3 maanden geleden
Antwoord aan  lisa

Herinner Lisa wat Klaus Schwab zei: U zult niets bezitten maar gelukkig zijn. De oliemannetjes van Schwab zijn bezig om het zó geruisloos mogelijk te brengen en helaas de algehele politiek werkt eraan mee, uitgezonderd het FvD dat straks als een lastig insecht vertrapt zal worden wanneer ze tegenstand zoals nu blijven bieden.

Namets
Namets
3 maanden geleden
Antwoord aan  Adriaan W.

FVD is gecontroleerde oppositie laat je niets wijsmaken

Adriaan W.
3 maanden geleden

Digitaal rijbewijs

Namets
Namets
3 maanden geleden

Zover gaat het niet komen ik ben bang dat 2023 een jaar vol geweld gaat worden.
Uitgelokte CHAOS dmv Verdeel & Heers Tactiek.
De Elite pshyopaten verbergen iets.
Ik denk al deze bullshit gebruikt wordt als afleiding voor iets veel ergers