De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft niet-gevaccineerde mensen officieel bestempeld als een “grote moordende kracht” en heeft gewaarschuwd dat burgers die zich niet aan de regels houden niet beter zijn dan moordenaars.

In een onlangs gepubliceerde video op de Twitterpagina van de WHO verklaarde Dr. Peter Hotez dat “anti-vaccin activisme” “anti-wetenschappelijke agressie” is en koppelt hij mensen die de COVID-injecties weigeren aan “extreem rechts”, schrijft Andreas Wailzeri.

De WHO heeft deze algemene veroordeling van “anti-vaccin activisten” geuit ondanks het feit dat veel mensen ernstig gewond zijn geraakt of zelfs zijn overleden na het ontvangen van de experimentele COVID injecties. Een Zwitserse studie bijvoorbeeld vond verhoogde troponine niveaus – die wijzen op hartschade – bij alle gevaccineerde mensen, waarbij 2,8 procent niveaus vertoonde die geassocieerd werden met subklinische myocarditis.

Bovendien heeft een groep wetenschappers onlangs een risico-batenanalyse uitgevoerd waaruit bleek dat het krijgen van een COVID-19 “booster shot” voor jongeren onder de 30 jaar minstens 18 keer gevaarlijker is dan het oplopen van het virus zelf.

De door de WHO geprezen arts erkende deze feiten echter niet in zijn toespraak.

We moeten erkennen dat het anti-vaccin activisme, dat ik eigenlijk anti-wetenschapsagressie noem, nu wereldwijd een grote moorddadige kracht is geworden,” zei Hotez in de video, met behulp van een achtergrond van foto’s van demonstranten tegen de COVID shots.

De universiteitshoogleraar biologie aan het Baylor College of Medicine beweerde dat “tijdens de COVID-pandemie in de Verenigde Staten 200.000 Amerikanen onnodig het leven lieten omdat ze een COVID-vaccin weigerden, zelfs nadat vaccins op grote schaal beschikbaar waren gekomen.

En nu breidt het anti-vaccin activisme zich uit over de hele wereld […].”

“Het is een moordende kracht,” verkondigde Hotez. “Anti-wetenschap doodt nu meer mensen dan zaken als wapengeweld, wereldwijd terrorisme, nucleaire proliferatie of cyberaanvallen.”

De wetenschapper gaf geen bewijs voor deze dramatische bewering.

En nu is het een politieke beweging geworden,” vervolgde hij. “In de VS is het gekoppeld aan extreem-rechts extremisme, hetzelfde in Duitsland.”

Dus dit is een nieuw gezicht van anti-wetenschapsagressie. En dus hebben we politieke oplossingen nodig om dit aan te pakken.”

De arts gaf in de video geen bewijs dat het verzet tegen de gevaarlijke, experimentele COVID injecties verband houdt met extremisten.

Hotez is een kinderarts die werkzaam is op het gebied van onderzoek en ontwikkeling van vaccins en, naast zijn post aan het Baylor College of Medicine, voorzitter is van Tropical Pediatrics in het Texas Children’s Hospital.

De huidige directeur-generaal, Tedros Adhanom Ghebreyesus, was lid van het Ethiopische communistische Tigray People’s Liberation Front en was minister van Volksgezondheid toen deze partij aan de macht was. De partij werd in 2021 door de Ethiopische regering tot terroristische organisatie verklaard.

Hotez lijkt een hechte band te hebben met Ghebreyesus, aangezien hij hem onlangs beschreef als “mijn broer en mentor Dr. Tedros,” in een Tweet naar aanleiding van de moord op de oom van de WHO-directeur.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Ontmoet de man die zijn ziel verkocht aan Bill Gates – Dr Tedros Adhanom; van massale sterilisatiecampagnes tot hoofd van de WHO

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

12 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
3 maanden geleden

“Hotez was born in Hartford, Connecticut, to a Jewish family.”

https://en.wikipedia.org/wiki/Peter_Hotez

Anoniem
Anoniem
3 maanden geleden

Hahahahaha … Noem mij 1 iemand die die moord injectie’s heeft geweigerd en daardoor iemand anders heeft “vermoord” … Die bestaat niet! Het is zoals gewoonlijk weer 180′ omgekeerd: Geinjecteerden shedden hun ingespoten gif overal rond en “vermoorden” daarmee gezonde niet geinjecteerde mensen! Maar het is duidelijk. De hetze tegen de niet geinjecteerden gaat zelfs na de COrona-Vaccination-IDentification hoax gewoon door. Dat is wel slecht nieuws …

jan
jan
3 maanden geleden

heb je die peter hotez wel eens gezien op de foto?
echt een griezel

Dee
Dee
3 maanden geleden
Antwoord aan  jan

Lijkt op een broer van Dutroux.

Qvic
Qvic
3 maanden geleden

Geef hem een spuitje met het waarheidsserum en laat dan de zelfde vraag beantwoorden en ook wat hij er financieel er op vooruit is gegaan naar deze uitspraak/bewering.

John
John
3 maanden geleden
Antwoord aan  Qvic

Geef hem minstens één keer per week zijn eigen prikjes.

Hans Vogel
Hans Vogel
3 maanden geleden

O wacht, deze joodse “arts” en “wetenschapper” wil politieke maatregelen om mensen te dwingen zich te laten inspuiten met een uiteindelijk levensgevaarlijk, vaak dodelijk gif. Hij pleit dus voor massamoord. Hmm, interessant. Als hij dat wil is het dus in orde, maar toen de nazi’s dat deden, was het niet goed. Dat is toch een merkwaardige redenering. En dat noemt zich wetenschapper! Het is een ordinaire oplichter, een ellendige schoft.

Petra
3 maanden geleden

Wat maakt hij zich druk. Als hij gelijk zou hebben dan lost dit zichzelf toch op? Het virus doodt dan alle anti-vaxxers en opgelost is het probleem. De geprikten zijn dan toch beschermd, volgens hem…

Oh wacht, het zijn vooral de geprikten die sterven.

Oeps!

Eric
Eric
3 maanden geleden

Die Tedros heeft zelf ook zijn prikkie niet genomen omdat hij solidair wil zijn met Afrika. Zijn eigen woorden in een interview.

Rudolf
Rudolf
3 maanden geleden

“Wat je zegt ben je zélf !” blèèrden wij al vroeger bij pesterijen, hahaha !
Volledig van toepassing inderdaad op die debielen van de WHO !!
Wat zij als wetenschap uitdragen en verkondigen heeft níets met wetenschap te maken, is pure KWAKZALVERIJ en níets anders…een puur crimineel streven omwille van alle Kapitaal en (Al)Macht naar zich toe te trekken.. totale contrôle door o.a. de hele mensheid hun giftige kwakzalversrotzooi in te spuiten…!! Heeft níets met ook maar een fráctie échte wetenschap te maken…Zelfs hun eigen neptheorieën aangaande hun mRNA-troep kloppen van geen kant en dat wat ze in hun theorieën beweren dat ze in hun ‘vaccins’ doen blijkt óók zelfs al te vaak totaal níet in de spuiten te zitten…Niet dat dat gunstig is, want wat er dan wél in aangetroffen wordt blijkt evengoed een cocktail van tal van andere even erge
vergiften : https://dissident.one/2022/08/31/een-internationale-groep-wetenschappers-ontdekt-dat-twaalf-merken-covid-injecties-hydrogel-en-gereduceerd-grafeenoxide-bevatten/  en nog veel meer troep…
Stop met ook maar íets van deze criminele gekken en psychopathen nog serieus te nemen…Úítschakelen, zo snel en efficiënt mogelijk. hóé dan ook..

Balou
Balou
3 maanden geleden

De WHO (verzameling van de ergste psychopaten en grootste criminelen) waarschuwt dat burgers die zich niet aan de regels houden niet beter zijn dan moordenaars en dit terwijl zij zelf de echte moordenaars zijn.

Natassa Vassiliou
Natassa Vassiliou
3 maanden geleden

Ik deelde dit artikel (in het Engels want jullie nieuwsbrief kwam pas nadat ik mijn video al af had, oeps sorry) in mijn nieuwsvideo, ga even koken en wat denk je? Video verwijderd van YouTube en dan deze: “Did you know most people don’t get two strikes?” hahaha. Dus de WHO mag ons voor moordenaars uitmaken en als wij dat dan doorvertellen, dan wordt ons de mond gesnoerd. Dit is dan een wereld zonder logica. Echt “veilig” enzo.