Apti Alaudinov, de commandant van “Akhmat”, is een man naar mijn hart. Ik heb al zo vaak gezegd dat het Goddeloze Westen geen ideologie meer heeft.

Het eerste wat de NAVO doet als het in een of ander te onderwerpen land een militaire basis bouwt is het hijsen van Satan’s regenboogvlag.

Zelfs nadat de Amerikanen op de meest vernederende wijze uit Afghanistan verjaagd werden, riep Biden de Taliban op tot ‘genderdiversiteit’.

Na totale vernedering roept Biden de Taliban op tot genderdiversiteit

De Taliban hebben twintig jaar met geloof, volharding en uithoudingsvermogen de Amerikaanse bommenregens en corruptie weerstaan, omdat ze de liberale Westerse waarden zoals LGBTI-terreur, genderdysforie en seksuele ontaarding en perversie afwijzen.

Als reactie daarop heeft het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken zojuist een verklaring afgelegd waarin de Taliban worden opgeroepen een “verenigde, inclusieve en representatieve regering te vormen, met inbegrip van de volledige en zinvolle deelname van vrouwen”.

De Taliban willen niet dat hun vrouwen in hoeren veranderen zoals in het Westen.

 

De enige ideologie die het Westen nog heeft is kontneukseks, hoererij en pedofilie. Zie de woedende reactie van de Amerikaanse kolonie, de EU, toen Orban geen homo-pedo-handboeken op lagere scholen wou gebruiken als lesmateriaal.

Als het Westen het heeft over Westerse waarden, zijn het anti-Christelijke waarden. Niet zo raar als je weet dat Amerika geregeerd wordt door de kliek die Jezus aan het kruis genageld heeft.

Rusland heeft het dan ook al een tijdje over het Satanistische Westen. Poetin zei dat het satanistische Westen de traditionele waarden van Rusland bedreigt.

Onder Satans banier - Poetins het Westen is Satanisch toespraak

Russische orthodoxe Christenen en moslims vechten zij aan zij tegen de anti-Christ. De Russen vechten ergens voor. Hier is een video van nieuwe troepen die te horen krijgen dat ze vechten tegen gay pride parades.

De religieuze autoriteiten in Rusland hebben duidelijk gemaakt dat de oorlog gaat om het tegenhouden van de homoagenda – dat homolanden eigenlijk iedereen willen uitroeien die weigert volledig anaal en zelfs dubbel anaal te gaan.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Patriarch Kirill, de geestelijk leider van de Russisch-Orthodoxe Kerk, zei dat het conflict in Donbas een “metafysische” strijd is tegen een goddeloze internationale orde die regeringen beloont die de zonde omhelzen en degenen straft die Gods wetten omhelzen.

Patriarch Kirill: Conflict in Oekraïne is een strijd tegen een Goddeloze Internationale Orde gebouwd op ‘Gay Pride Parades’

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Henk
Henk
3 maanden geleden

Type in de zoekmachine ‘THE HOMOSEXUAL MANIFESTO – as to Congress in 1987 and implemented by the Entropic U.S. Supreme Court in 2015’.
Lees en huiver.

Rudolf
Rudolf
3 maanden geleden

Apti Alaudonov ??
Zou nog verder willen gaan ! Laten we ons allemaal bekeren tot de heerlijke vorm van Islam van de taliban ! De vrouw, hop, als enige recht nog het aanrecht, ons plezieren en kindjes baren ! En de Islam, omdat 2000 jaar hypocriet christendom ook bepaald geen 2000 jaar paradijselijke rechtvaardigheid en vrede bracht en alleen in de buitengebieden nog echte stoere strijders als Apti en Ramzan…en Poetin, van het heilige Rusland uiteraard…Maar die lijkt vergeleken bij de Taliban toch wat te soft..Nee, ik stel voor allemaal over naar de Taliban-bikkels..Ga m’n baard vast laten groeien en zo’n Koran-ding aanschaffen…Niet om te lezen, kunnen de meesten daar ook niet…Mee zwaaien en Allah oe Akbar schreeuwen terwijl je wat homo’s afknalt en wat vrouwen mishandelt omdat ze geen doek over hun walgelijk gelaat hebben…heerlijk man ! Zie jullie daar wel !!!

Rudolf
Rudolf
3 maanden geleden

Er bestaan helemaal geen ‘christelijke’ waarden..Bestonden er soms geen universele waarden vóór te Christendom of Jodendom ? De mens kiest gewoon voor het geloof of de levensfilosofie die het best past bij wat hij/zij zelf al goed vindt of opportunistisch het best uitkomt of creëert zelf wel enige filosofie of geloof. Zo ligt het overal en altijd, niet andersom….

Rinus
Rinus
3 maanden geleden

Het is te hopen dat die smerige VS zo snel mogelijk naar het verleden wordt gebombardeerd !!!