“We kunnen geen geheime informatie zien over misschien wel de belangrijkste gebeurtenis in de moderne Amerikaanse geschiedenis – en nu weten we waarom.”

In een aflevering van “Tucker Carlson Tonight”, die donderdagavond werd uitgezonden, zei de Fox News gastheer dat een bron – die “direct en persoonlijk bekend is” met interne documenten die de CIA weigert vrij te geven – bevestigde dat de gegevens inderdaad aantonen dat de CIA verantwoordelijk was voor de moord op de populaire Amerikaanse president, meldt Infowars.

“Ja, ik geloof dat de CIA betrokken was bij de moord op president Kennedy,” verklaarde de bron volgens Carlson.

“Het is een heel ander land dan we dachten dat het was. Het is allemaal nep.”

Op donderdag gaf de CIA nog een stapel interne documenten vrij over het onderzoek naar de moord. Maar de laatste dump van de CIA documenten over de moord op JFK leverde geen belangrijke documenten op.

Volgens deskundigen toont het gebrek aan nieuwe informatie in de documenten aan dat de CIA iets te verbergen heeft. “Wat de CIA heeft vastgesteld is het volgende: Het is beter om zich bloot te stellen aan publieke kritiek en letterlijk te handelen tegen wat de Amerikaanse wet zegt, dat het beter is om dat te doen wat gepubliceerd kan worden,” verklaarde JFK onderzoeker Fernand Amandi.

Sceptische waarnemers beweren al lang dat Lee Harvey Oswald, de man die volgens de Amerikaanse regering Kennedy vermoordde, eigenlijk een CIA-medewerker was.

Nadat de voormalige marinier zogenaamd was “overgelopen” naar de Sovjet-Unie, kon hij vrij naar de VS terugkeren en ondervond hij geen duidelijke belemmeringen bij zijn reïntegratie.

Zowel pro- als anti-Cubaanse activisten in Dallas, Texas, meldden frequente contacten met Oswald – wat suggereert dat hij beide kampen probeerde te beïnvloeden.

“Is er een ‘smoking gun’? Is er één stukje papier dat een samenzwering bewijst?” vroeg JFK onderzoeker en voormalig Washington Post verslaggever Jefferson Morley. “Nee. …. Maar er is bewijs dat [de] CIA een operationeel belang had in Oswald toen JFK nog leefde.”

Nu de CIA illegaal gegevens over de moord op Kennedy blijft achterhouden, is de situatie voor de Amerikanen grimmig, concludeerde Carlson.

“Binnen de Amerikaanse regering zijn er krachten die volledig buiten de democratische controle vallen” die “machtiger zijn dan de gekozen functionarissen die er zogenaamd toezicht op houden,” merkte hij op.

“Deze krachten kunnen verkiezingsuitslagen beïnvloeden. Ze kunnen zelfs hun medeplichtigheid aan de moord op een Amerikaanse president verbergen. Met andere woorden, ze kunnen doen wat ze willen.”

Het is nu duidelijk dat de CIA, zei Carlson, “een regering binnen een regering vormt, die met hun bestaan het idee van democratie zelf bespot.”

“Amerikanen vertrouwen hun regering steeds minder sinds de moord op Kennedy. “Voormalig CIA-directeur Mike Pompeo was uitgenodigd in de show om de onthutsende beschuldigingen van betrokkenheid bij de moord op Kennedy te bespreken, maar “weigerde te komen”, aldus de Fox News presentator.

En het is duidelijk waarom, volgens Carlson’s gast, New York Post columniste Miranda Devine. Als Pompeo zou toegeven dat de CIA een rol speelde bij de moord op Kennedy, zou de publieke verontwaardiging zo groot zijn dat het de CIA zelf in gevaar zou brengen.

“De woede die zou losbarsten – en dit is een tweepartijdige woede, het zou het enige zijn dat de Amerikanen zou verenigen – is een absolute woede over dit onberekenbare spionageagentschap dat besloten heeft betrokken te raken bij de moord op de naar behoren gekozen Amerikaanse president,” beweerde Devine.Laurent Guyénot houdt er een andere mening op na. Volgens hem was het een Israëlische staatsgreep op Johnson aan de macht te brengen.

Er was ten minste één duidelijke beleidswijziging in de overgang van de regeringen van Kennedy naar de regeringen van Johnson: de bereidheid van de VS om offensieve wapens aan Israël te leveren en de andere kant op te kijken terwijl Israël in het geheim een ​​nucleair arsenaal ontwikkelde.

Kennedy wilde dat Amerikanen de fabriek [Nucleair Onderzoekscentrum Dimona] inspecteerden; Israël bleef de verzoeken ontwijken. In mei 1963 dreigde Kennedy Israël te isoleren, tenzij het de inspecteurs binnenliet. Dat probleem werd opgelost met de verdwijning van het toneel van Kennedy.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Zal Donald Trump het einde van de geschiedenis inluiden?

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Henk
Henk
3 maanden geleden

En natuurlijk wordt Tucker Carlson en Alex Jones’ Infowar als alternatieve media gezien. Fox News wordt gerund door (((Rupert Murdoch))), en (((Heinz Kissinger))), en over Alex Jones ga ik het niet eens hebben, dus de woorden Israël en jood komen ook bij hen niet over de lippen.
Wat een niveau, maar ik blijf tegengas geven, dus shoot the messager.

Adriaan W.
3 maanden geleden

Hoorde een héél ander verhaal over de moord op JFK, na het bergen van verongelukte UFO’s o.a. de meest bekende en omstreden Roswellincident werd de geeimzinnig project Majestic-12 opgericht, de latere president Eisenhower wist niets van het geheime project af en liet zelf onderzoek doen naar de uiterst geheimzinnige toestanden rondom het UFO fenomeen.

Na het winnen van de presidentsverkiezingen van 1960 hoorde Kennedy een schokkende waarheid van president Eisenhower. De controlegroep die is opgezet om zeer geheime buitenaardse technologieën uit te voeren, de Majestic-12 Group, was een malafide overheidsinstantie geworden. Eisenhower waarschuwde Kennedy dat MJ-12 moest worden beteugeld. Het vormde een directe bedreiging voor de Amerikaanse vrijheden en democratische processen. Kennedy volgde het advies van Eisenhower op en ging op pad om de visie van James Forrestal te realiseren. Dezelfde krachten die de dood van Forrestal orkestreerden, verzetten zich keer op keer tegen Kennedy’s inspanningen. Toen Kennedy op het punt stond te slagen, door de CIA te dwingen geheime UFO-informatie te delen met andere overheidsinstanties op 12 november 1963, werd hij tien dagen later vermoord.

In de “verbrande memo” schreef de toenmalige CIA-directeur (zijn naam is zwart gemaakt) naar verluidt: “Lancer (de CIA-codenaam voor JFK) heeft wat onderzoek gedaan naar onze activiteiten, wat we niet kunnen toestaan. later dan oktober. Uw actie in deze zaak is van cruciaal belang voor het voortbestaan ​​van de groep.’

De nieuwe memo, zei Lester, bewijst dat JFK de CIA echt aan het onderzoeken was naar UFO-inlichtingen, en dat de CIA mogelijk stappen had ondernomen om dit te voorkomen. “Als Kennedy enige controle over deze kwestie had gekregen van NASA of de CIA, wie zegt dan dat hij die informatie niet aan het Amerikaanse publiek zou hebben bekendgemaakt? Wie weet waar dat toe zou hebben geleid?” merkte Lester op.

https://www.nbcnews.com/id/wbna42704241

Het feit blijft bestaan dat het om complottheorieën gaat en nog steeds géén waarheidsbevinding rondom de moord op JFK precies uit de doeken wordt is gedaan, de CIA speelde een kwaadaardige rol in al de naoorlogse Amerikaanse regeringen, net zoals veel CIA desinformatie via de Main Stream Media verspreidt over het bio-wapen convid 19/Sars-Cov-2 dat werd gemaakt in een laboratorium van Fort Detrick Maryland en met de Military Games in oktober 2019 naar Wuhan werd gebracht om een begin te maken met de plandemie.