In de late herfst voorspelden waarheidsgetrouwe artsen wereldwijd dat dit griepseizoen waarschijnlijk moeilijk zou worden. De redenen daarvoor zijn talrijk, niet in de laatste plaats de verzwakte immuunsystemen van miljarden mensen wereldwijd, dankzij de experimentele gen-injectie. Dan zijn er nog de kinderen, waarvan het immuunsysteem niet in staat is het hoofd te bieden aan het gebrek aan blootstelling aan gewone kinderziekten dankzij lockdowns en masker-maatregelen en het “vaccin”. Dit heeft de groepsimmuniteit vernietigd. Dr. Chris Alan Shoemaker, een clinicus en arts uit Toronto is een vroege waarheidsspreker geweest in het hele covid-verhaal, meldt RAIR.

“Als je meer immuun beschadigd bent, heb je meer kans op ongewenste of ongemakkelijke of te frequente infecties. Maar in feite wordt de hele samenleving getroffen wanneer 80 tot 85% van de samenleving deze immuunschade heeft opgelopen. Dus het maakt niet uit wie je bent, gevaccineerd of ongevaccineerd, we lijden allemaal omdat 80% van ons immuunsysteem beschadigd is,” zei Dr. Shoemaker in een exclusief interview voor RAIR Foundation USA. “En dat heeft ertoe geleid dat dit de ergste winter is in termen van griep, respiratoir syncytieel virus (RSV) en andere algemene immuunproblemen die vooral in het oosten van Canada de kinderziekten door het dak jagen. Het vaccin heeft het immuunsysteem beschadigd. Het heeft iedereen die nog in leven is immuun beschadigd.”

In de praktijk hebben de immuunsysteem vernietigende eigenschappen van de covid-injectie het tegenovergestelde van groepsimmuniteit opgeleverd. Nu is slechts ongeveer 15% van de Canadese bevolking – zij die zich verzetten tegen de overheidspropaganda en de extreme sociale druk om zich te laten vaccineren – de kleine groep die van dit fenomeen profiteert. Hetzelfde geldt in meer of mindere mate wereldwijd, afhankelijk van de vaccinatieniveaus.

Ivermectine

Gedurende de pandemie is een groeiend aantal medici vertrouwen gaan krijgen in Ivermectine als een veilige en effectieve behandeling van covid, zowel preventief als in elk stadium van de progressie van de ziekte. “Er is studie na studie – zelfs een jaar geleden – waaruit bleek dat Ivermectine uiterst effectief was bij het verbeteren van vroege covid en mid covid. En de studies, nog recenter, laten zien dat het fantastisch kan helpen bij late covid,” zegt Dr. Shoemaker. “In feite toonde de huidige studie die ik vandaag heb bekeken een verbetering van 75% van de zuurstof in de IC binnen vier uur na toediening van Ivermectine. Wat veel mensen een jaar geleden beschreven, dat was bepaald anekdotisch bewijs dat bepaalde patiënten het geweldig deden in het ziekenhuis als hun familie de Ivermectine binnensmokkelde. Nu hebben we officiële wetenschappers die het daadwerkelijk doen en het vastleggen.”

Ivermectine, legt Dr. Shoemaker uit, stopt de rouleaux-vorming, wat betekent dat het de rode bloedcellen ervan weerhoudt zich op te rollen en te veranderen in buisjes, die in feite kleine blokkades vormen voor de hart- en longvaten. Wanneer de rouleaux-formaties door Ivermectine worden afgebroken, verminderen de problemen met de ademhaling. Het helpt ook bij de ernstigere bloedstolsels in grotere vaten. “Het is het enige middel met de gouden vijfsterrenstandaard voor effectiviteit in de wereld,” zegt Dr. Shoemaker. “Hydroxychloroquine heeft vier en een halve ster effectiviteit. Het is ook verdomd goed. Het is niet zo goed in de late stadia van covid. Het enige dat je gegarandeerd schade toebrengt op de IC is Remdesivir. Het is vrijwel een dodelijk medicijn als het aan covid patiënten wordt gegeven.”

Ivermectine is echter nog steeds uiterst moeilijk verkrijgbaar in veel landen – waaronder Canada – waar het op mysterieuze wijze uit de schappen werd verwijderd toen de effectiviteit ervan duidelijk werd. “Er is geen verwarring over waarom het moeilijk te verkrijgen is. Het is moeilijk omdat het College of Pharmacy en het College of Physicians and Surgeons hebben toegegeven aan wat hen werd opgedragen door Health Canada en de Public Health Agency van Canada,” zegt Dr. Shoemaker. “Van zowel Ivermectine als Hydroxychloroquine is gedurende 40 en 45 jaar bewezen dat ze absoluut veilig zijn voor menselijk gebruik. Het zijn allebei geweldige medicijnen. Dit is nog nooit gebeurd voor 2019. Zelfs externe instanties hielden een individuele arts tegen om te kiezen voor een medicijn dat al op de medische lijst van goedgekeurde medicijnen voor veiligheid staat. Er is hier iets anders aan de hand. Dat is zeker.”

Shedding

Voor de niet-gevaccineerden wordt de kwestie van de shedding steeds verwarrender. Worden degenen die de experimentele mRNA-prik niet hebben genomen, besmet door degenen die dat wel hebben gedaan? Er is veel discussie geweest over dit onderwerp.

Dr. Shoemaker gebruikt liever het woord ‘uitscheiding’. Dit is een term die eerder werd gebruikt bij kankerpatiënten en chemotherapie, waarbij familieleden werd geadviseerd voorzorgsmaatregelen te nemen in de buurt van patiënten gedurende de eerste 48 uur na de behandeling. “We weten dat chemicaliën subtiel uit het lichaam kunnen exsuderen, de adem, de urine, enz. En zou spike-eiwit dus hetzelfde kunnen doen? Ja, dat zou kunnen.”

Spike Eiwit

Dr. Shoemaker ziet dit echter niet als een enorme bedreiging. “Ik denk dat het de minst gevaarlijke manier is om blootgesteld te worden aan het spike-eiwit,” zegt hij. “Een iets ernstigere manier om blootgesteld te worden aan het spike-eiwit is om zelf een echte, massale coronavirusinfectie te krijgen.

De ernstigste manier om blootgesteld te worden aan spike-eiwitten is om 40.000 miljard spikes in je schouder geïnjecteerd te krijgen. En dat is waarom onze boodschap aan iedereen moet zijn; het is nu het duidelijke punt bereikt, het is tijd om te stoppen met de injecties.”

Maar wat met de schade die het spike-eiwit aan het lichaam toebrengt? Het richt zich op de meest kwetsbare gebieden. “De drie gebieden die het gemakkelijkst worden bereikt zijn het immuunsysteem via de milt en het beenmerg, de eierstokken en de hersenen. Het kan zeker ook het hart bereiken en myocarditis veroorzaken,” zegt Dr. Shoemaker. “Dus we erven onvruchtbaarheid, we beïnvloeden onze immuniteit en onze kans op een normale levensduur, en we beïnvloeden onze cognitie, de manier waarop we normale, ethische, denkende coherente mensen kunnen zijn.”

Voor de nabije toekomst suggereert Dr. Shoemaker dat de virale infecties binnen drie tot vier maanden weer een normaal niveau bereiken. En als het de Canadese overheidsinstanties werkelijk te doen is om het redden van levens, zou hij ook graag zien dat Ivermectine op grote schaal via apotheken verkrijgbaar is als vrij verkrijgbaar geneesmiddel. “Degenen onder ons die aan de kant van de wetenschap staan, degenen onder ons die bereid waren alle kanten te bekijken, het gaat ons erom Canadese levens te redden,” zegt hij.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Viroloog slaat alarm: We hebben een fout gemaakt, spike-eiwit is giftig

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties