De Australische regering overweegt om gebruikers van sociale media als Twitter, Facebook en Instagram – en online datingplatforms als Tinder – te verplichten 100 identificatiepunten op te geven om ze te kunnen gebruiken, meldt News.com.au.

“Om een bestaand sociaal media-account te openen of te behouden, moeten gebruikers wettelijk worden verplicht zich bij een platform te identificeren aan de hand van 100 identificatiepunten, op dezelfde manier als iemand zich moet identificeren voor een mobiele telefoonaccount of om een mobiele simkaart te kopen”, stelt het rapport voor.

Verder wordt gesteld dat socialemediaplatforms “deze identificatiegegevens moeten verstrekken wanneer de commissaris voor eSafety, rechtshandhaving of de rechter daarom verzoekt”.

“Worden we Noord-Korea? Dit is Orwelliaans,” schreef een gebruiker op Twitter na het lezen van de aanbeveling.

Dit alles tegen online ‘haatspraak’ en ‘desinformatie’. Wat niets anders is dan wat de dictatuur als ongewenste spraak beschouwt. Het is bedoeld om elke tegenstem uit te schakelen.

In Nederland is de dictatuur ook al bezig om dissidenten tot ‘psychische gevallen’ te verklaren.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


De bazen van deze wereld hebben een digitaal concentratiekamp voor ons gebouwd

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

12 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Angie
Angie
3 maanden geleden

Goebbels en Beria konden alleen maar dromen van zoveel massale oppressie.

Hagar
Hagar
3 maanden geleden

Zelfs met AI is het moeilijk voor de Bolsjewistische tirannen om dissidente boodschappen te verwijderen, omdat mensen heel creatief zijn in het omzeilen van dit soort van censuur.

Daarom zullen de duivelaanbidders proberen over te schakelen op een systeem van “internetvergunning”: de toegang tot het internet zal beperkt worden tot mensen die hun identiteit, hun anti-blanke haat, en hun slaafse hersenloosheid kunnen bewijzen.

Wie dit niet kan bewijzen, komt er niet op, zeker niet op sociale media of fora.

Dee
Dee
3 maanden geleden
Antwoord aan  Hagar

Dan hack ik mijn buurmans wifi en ga ik op zijn verbinding.

Hagar
Hagar
3 maanden geleden
Antwoord aan  Dee

Ja maar onze grote massa kan of wil zoiets niet, en blijft dus ten prooi aan de leugenpers. En dat is het probleem.

Dee
Dee
3 maanden geleden
Antwoord aan  Hagar

Daarom wijs ik er altijd zo op om zo weinig mogelijk digitale sporen achter te laten en deel ik informatie hoe dat te doen. Dat doe ik al vele jaren. Sinds windows xp al. Maar ja, maar heel weinig mensen hadden en hebben interesse en gaan nu als schaapjes naar de slachtbank.
Juist de onwil en onkunde van de massa heeft geholpen de digitale gevangenis op te bouwen. Nu kan ik alleen nog maar lijdzaam toezien.

En bdw, wat is er zo moeilijk aan om een paar extensies in je browser te installeren die jouw privacy beschermen? En een vpn te gebruiken? Allerlei apjes installeren en gebruiken gaat dus wel, maar jezelf op een simpele manier beschermen is in een keer te lastig? Ik snap dat niet.

Dee
Dee
3 maanden geleden
Antwoord aan  Dee

Daarom wijs ik iedereen er al jaren op zo weinig mogelijk digitale sporen achter te laten omdat al die data eens tegen ons gebruikt gaat worden. Maar ja, het gros van de mensen had/heeft geen interesse. Gemak dient immers de mens toch? Nu dreigt dat gemak heel ongemakkelijk te worden en in potentie zelfs dodelijk.
Koop zoveel als mogelijk fysiek en niet online. Betaal zoveel mogelijk cash. Verplaats jezelf zo lang het nog kan in een auto op brandstof. Ik zet altijd een pet op en doe de zonneklep omlaag als ik ga rijden. Ook op plekken waar zich camera’s bevinden draag ik een pet met grote klep of een hoed. Bescherm jezelf online. Verander het default wachtwoord in je router en zet WEP uit want die is gemakkelijk te kraken. Gebruik een vpn en nog liever Tor in combinatie met een vpn. Installeer HTTPS everywhere in je browser, dan gaat al jou internet verkeer over HTTPS en is dan nogmaals versleuteld. Installeer Privacy Badger in jou browser zodat bedrijven en instellingen je niet kunnen tracken. Installeer WebRTC in jou browser zodat via deze methode jou ip adres niet te achterhalen is. Schakel WebGL uit in jou browser. In Firefox doe je dat door about:config te typen in de zoekbalk. Accepteer het risico, klik enter, en dan type je WebGL in de zoekbalk. Scroll naar beneden tot je WebGL vind en zet die dan op False. WebRTC kun je op deze pagina ook uitzetten door WebRTC in de zoekbalk te typen en WebRTC op False te zetten. Dan, in instellingen, General, scroll naar beneden naar Network Settings, klik op Settings. Dan helemaal onderaan vink je Enable DNS over HTTPS aan. De provider kun je op Cloudflare houden. Dan, in instellingen, Privacy & Security zet je de bescherming op Strict. Iets daaronder kun je ‘Send web sites a “Do Not Track” signal op Always zetten. En nog iets daaronder kun je ‘Always use private browsing mode’ aanvinken. Helemaal beneden vink je ‘Enable HTTPS-Only Mode in all windows’ aan.
Verder, ga weg van Google Search. De beste zoek machine vind ik op dit moment Brave Search. Je kunt die vinden en instellen in Intellingen, Search, klik op ‘Find more search engines’ en type daar Brave Search in. Die kun je daar dan toevoegen. Verder is het verstandig om te wennen een Private Window te kiezen in plaats van gewoon je browser aan te zetten. Dat doe je door rechts op het icoontje te klikken en dan ‘Open a private window’ te kiezen.
Installeer een vpn op je mobiel. Nog beter is het te kiezen voor een Linux telefoon. Pine phone is goed en heel betaalbaar en respecteerd jouw privacy. Maar ook daar moet een vpn op. Op Android telefoons kun je Bitmask installeren en daar een gratis vpn installeren. Maar ik vind Protonvpn erg goed. Proton bied ook een mailservice die versleuteld is. Met een Proton mail account kun je dan inloggen op jou Protonvpn. Verder vind ik Tutanota en Mailfence goede mail services die ook versleuteling bieden tegen ongewenste meekijkers.
En laat je mobiel zoveel mogelijk thuis als je die niet nodig hebt. Blijf weg van social media.
Wees zo onzichtbaar mogelijk. Voedt hun datahonger niet. Maak het hen zo moelijk als mogelijk.
Het kost Big Tech en veiligheidsdiensten ongeveer 20 cent om een normaal persoon die zich niet beschermt te volgen en af te luisteren. Bescherm jij jezelf, dan lopen de kosten al snel op te $100.000 per persoon.
Ik hoop dat jullie hier iets aan hebben. Doe mee met het verzet en jaag hen op kosten. Want daar doet het hen het meeste pijn!

Laatst bewerkt op 3 maanden geleden door Dee
Petra
3 maanden geleden

En, hoeveel punten kost een bezoek aan jullie site?

Commentaar geven zal wel extra punten kosten, dus dat gaat hard met ons.

Ben benieuwd of the NCTV deze bejaarde dame al aan het volgen is.

Dee
Dee
3 maanden geleden
Antwoord aan  Petra

Nou ja, zij hebben mij het land al uitgejaag vanwege mijn grote mond en acties.
En zij gaan u in de kou laten zitten. Zij zorgen dat uw koelkast karig gevuld is. Zij maken de zorg steeds ontoegankelijker. Zij zorgen ervoor dat u steeds moeilijker bij uw geld kunt. En met de toekomstige cbdc gaan zij bepalen wat u wel of niet mag kopen en waar u wel en niet naar toe mag. Misschien gaan zij achter uw kinderen aan, zoals zij dat bij mijn kinderen deden. Misschien laten zij u wegrotten in een verpleeghuis waneer uw gezondheid u in de steek laat. Zij vergiftigen uw lichaam via uw voedsel en keding, uw omgeving, het water dat u drinkt, noem maar op! Bijvoorbeel het isolatie matriaal in uw huis. Zij vergiftigen uw geest door straling. Zij maken uw geest ziek door leugens en propaganda. Door constant druk op u uit te oefenen. En zij wachten geduldig tot u door de knieen gaat. En tot dan, zullen zij alles uit de hoge hoed toveren om u te doen knielen of te sterven.
Ik hoop dat u blijft staan, als een rots in de branding. Een mens blijft tot de laatste adem. Want wij hebben Mensen nodig. Zoals u! Want Mensen die blijven staan zijn de enige hoop op de redding van de menselijke ziel.

Laatst bewerkt op 3 maanden geleden door Dee
Qvic
Qvic
3 maanden geleden

Het is zo jammer dan de meeste het geen ruk interesseert dat ze al hun privacy open en bloot op internet staat. Want als jij ze vraagt hoezo niet, dan krijg je bijna stee vast de overheidsslogan te horen van: Ik heb niets te verbergen, dus. Maar het interesseert hun zelfs niet de levensgevaarlijke 4/4+/5G netwerk stralingen van hun mobieltje. Was net even bij een bouwmarkt en had mijn stralingsmeter bij me (deze kan tot 10GHz. meten). Want telkens als ik daar was, had ik een vreemde druk op mijn oren. Nu ben ik er achter dat hun hele winkel rond de 5GHz.en als je in de buurt van de mensen kwam sloeg de meter uit naar 7 á 8GHz. Als je dan de mensen er op aanspreekt, halen zij hun schouders op van nou en. De massa is al zo afgestompt dat ze het niets meer uit maakt.

Dee
Dee
3 maanden geleden
Antwoord aan  Qvic

Yep. Eigen schuld dikke bult zeg ik dan. Net als al die mensen die ondanks alle waarschuwingen hun prikkies hebben gehaald. Maar ja, wij zitten door die domme massa wel met de gebakken peren. Want zij maken het mogelijk dat deze tirannie over ons uitgerold wordt.
Zoals rutte twee jaar terug al zei: Als jullie het niet willen, dan gebeurt het niet.

Hagar
Hagar
3 maanden geleden
Antwoord aan  Dee

Spijtig genoeg schuift onze massa vrijwillig aan voor een gifspuit, en zetten ze vrijwillig al hun privé informatie op facebook.

Ze hebben nog veel te leren.

Dee
Dee
3 maanden geleden
Antwoord aan  Hagar

Tja, ik weet niet of hen nog iets te leren valt.
Ik heb in ieder geval de hoop opgegeven voor die groep.
Ik probeer bezoekers van sites als deze mensen wijzer te maken.
Want wij zijn toch de doelgroep waar zij met argusogen naar kijken.
(Ik hoop dat Dissident onze mailadressen voldoende beschermt en afschermt want voor dat je het weet heb je dadelijk de gestapo aan je deur).