Plotselinge, onverwachte sterfgevallen explodeerden in Duitsland nadat de uitrol van het Covid-vaccin in 2021 begon, blijkt uit nieuw vrijgegeven verzekeringsgegevens voor 72 miljoen mensen, schrijft Will Jones.

Het aantal plotselinge sterfgevallen is sinds de introductie van het vaccin eind 2020 meer dan verdubbeld, van ongeveer 6.000 per kwartaal naar 14.000 momenteel. Het verschil, 8.000, betekent dat meer dan 80 mensen per dag plotseling en mysterieus sterven, volgens een rapport op de No Tricks Zone- website.

De gegevens op basis van de verzekeringsgegevens van 72 miljoen Duitsers zijn afkomstig van de Vereniging van wettelijke ziekteverzekeringsartsen (KBV), die het Duitse parlementslid Martin Sichert en gegevensanalist Tom Lausen hebben gedwongen vrij te geven. De reden dat de geneesmiddelenregulator van de Duitse regering, het Paul Ehrlich Instituut (PEI), deze gegevens niet eerder heeft geanalyseerd en gepubliceerd is onduidelijk. De Duitse regering heeft in 2020 het gebruik van verzekeringsgegevens gestandaardiseerd om mogelijke vaccinatieschade te monitoren, maar deze wet lijkt niet te zijn gevolgd.

Sichert en Lausen maakten hun schokkende bevindingen maandag bekend tijdens een persconferentie.

Professor Stefan Homburg, voormalig directeur van het Instituut voor Openbare Financiën aan de Universiteit van Hannover, tweette : “Sinds de vaccinatie begin 2021 begon, zijn er ‘plotselinge en onverwachte’ sterfgevallen geëxplodeerd. Dat blijkt uit de nieuwe KBV-gegevens van de 72 miljoen verzekerden.”

De gegevens komen overeen met eerdere rapporten van Duitse verzekeringsgegevens die zijn vrijgegeven op grond van verzoeken om vrijheid van informatie, waaruit bleek dat het aantal gefactureerde gevallen van vaccingerelateerde bijwerkingen waarvoor medische behandeling nodig was, in 2021 meer dan 30 keer zo hoog was gestegen in vergelijking met 2019 en 2020.

Het Centraal Instituut voor de Wettelijke Zorgverzekeringsartsenzorg heeft op de beweringen in de persconferentie gereageerd door te zeggen dat ze “volledig ongegrond” zijn en dat de toename een illusie is van data-analyse als gevolg van het “cohorteffect”.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Oversterfte is ernstiger dan het lijkt

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marco "
Marco "
3 maanden geleden

Zwart op wit : niks tegen in te brengen ? / zullen weer wel wat verzinnen.

Ben op het moment wel blij met : Florida Governor Ron DeSantis (R) announced he’s launching a probe to investigate “any and all wrongdoing” regarding the experimental COVID shots. This is the investigation he hinted at last week. What will we see here? Will taxpayers fund pharma’s defense? Florida Surgeon General Joseph Ladapo also says that the state will investigate myocarditis in Covid deaths too. Answers time?

Vilseledd
Vilseledd
3 maanden geleden

De grafiek doet me denken aan die van de inwoners van een fusiegemeente. Niemand zou zeggen, dat er plots veel inwoners zijn verhuisd naar de gemeente of dat er een geboorte-explosie is geweest, maar eenvoudigweg, dat er een niet-natuurlijk proces heeft plaatsgevonden, namelijk een fusie.