Zoals gisteren al beschreven, hebben de door de Amerikanen geleide aanvallen door Oekraïne op Russisch grondgebied als doel een overreactie van Rusland te veroorzaken, zodat de VS de NAVO in kunnen zetten in een openlijke totale oorlog.

VS gaf Oekraïne opdracht Rusland aan te vallen - Ze willen een rechtstreekse oorlog!

Het doel is om Rusland te verleiden tot aanvallen buiten Oekraïne. Maar Rusland houdt het hoofd koel en wijkt niet af van zijn plan.

Nu willen de VS Patriot-systemen naar Oekraïne sturen. Het zal ook zinloos zijn, want we hebben in Saoedie-Barbarije al gezien dat de Iraanse drones die flutwapens makkelijk  omzeilden toen ze half Aramco lamlegden.

De Verenigde Staten leggen de laatste hand aan plannen om Patriot-raketsystemen naar Oekraïne te sturen, een beslissing die deze week zou kunnen worden aangekondigd, vertelden drie Amerikaanse functionarissen aan Reuters.

Oekraïne heeft zijn westerse partners gevraagd om luchtverdedigingssystemen, waaronder Patriot-raketten, te sturen om zichzelf te beschermen tegen zware Russische bombardementen.

De energie-infrastructuur van het land is de laatste tijd het doelwit geweest van deze bombardementen. Deze verdedigingssystemen, zoals de Patriot van Raytheon Technology Corp, zijn ontworpen om inkomende raketten te onderscheppen.

Twee van de functionarissen, die op voorwaarde van anonimiteit met Reuters spraken, zeiden dat de aankondiging al op donderdag zou kunnen komen. Er wordt gewacht op officiële goedkeuring van de Amerikaanse president Joe Biden en minister van Defensie Lloyd Austin.

De voormalige Russische president Dmitry Medvedev heeft de NAVO al gewaarschuwd Oekraïne geen Patriot-luchtafweerbatterijen te leveren en heeft de Noord-Atlantische Verdragsorganisatie een “criminele entiteit” genoemd.

“Als, zoals (NAVO-secretaris-generaal Jens) Stoltenberg heeft laten doorschemeren, de NAVO Oekraïense fanatici voorziet van Patriot-systemen samen met NAVO-personeel, zouden ze onmiddellijk een legitiem doelwit van onze strijdkrachten worden”, schreef Medvedev op Telegram.

Het grootste probleem is Duitsland

Duitsland loopt al weken te mekkeren dat het geen Patriots aan Oekraïne wil leveren, maar wil ze wel aan Polen leveren.

En dan zo dichtbij de Oekraïense grens dat ze een zo groot mogelijk Oekraïens grondgebied bestrijken.

Als Duitse Patriots vanaf Pools grondgebied een Russisch vliegtuig neerschieten, of een raket, en Rusland reageert, dan heeft Rusland een NAVO staat aangevallen. Artikel 5.

LoL:

De NAVO wil echt heel graag compleet gedemilitariseerd worden. Ze sturen zelfs hun beste luchtverdediging, die niks voorstelt naar de schroothoop. Herinner je je nog dat de Nederlandse Patriots die naar Turkije gestuurd werden omdat Syrië zogenaamd een bedreiging zou zijn, na 3 maanden niet meer werkten omdat ze vol zand zaten, zonder dat ze ooit een schot gelost hadden.

Hoe gaan we de kwade Poetin nog tegenhouden om heel Europa in te lijven als we hier zelfs geen proppenschieter meer over hebben?

Wees maar blij dat hij vast geen landen wil waar transgenders, homo’s, pedo’s (D66), corrupte politici en omvolkers de dienst uitmaken. Hij kan onze degenerate samenleving missen als kiespijn.

Update, reactie Kremlin:

En prrrrrrrrr gaat de geldprinter:


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


NAVO chef dreigt met totale oorlog tegen Rusland

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marko
Marko
3 maanden geleden

Artikel n° 5 geldt niet als een natoland een ander land aanvalt. De drones, welke gebruikt werden om Russische vliegvelden aan te vallen, werden bestuurd door de VS, via hun sattellieten. Ondertussen zijn al duizenden Poolse natotroepen in Oekraine gesneuveld. Nu beweren dat de Nato (nog) geen rechtstreekse oorlog voert is wel naief.

Dee
Dee
3 maanden geleden

Ach, als we heel hard pang pang roepen dan druipen die Russen vanzelf weer af.
En anders sturen we er een paar kerels met tieten op af. “Halohooo! Lekkere jongens!” Dan verschansen die homofobe Russen zich weer angstig in hun loopgraven.