“Een smartphone is geen smartphone; het is een Slaventelefoon en alleen slaven zijn 24/7 beschikbaar. Leven zonder smartphone is niet alleen mogelijk en veel gemakkelijker dan veel mensen denken. Het is de meest effectieve manier om onze geest weer te bevrijden en de NWO ten val te brengen.”

Bijna elk aspect van de satanische NWO agenda is afhankelijk van de smartphone en ons vrijwillig gebruik ervan.

Of het nu gaat om het geplande Certificate Of Vaccination ID (Vaccinatiepaspoort) (voor beperkte mobiliteit), digitale valuta van de centrale bank (om anonieme contante betalingen af te schaffen), sociale kredietscore (voor gedragscontrole), ecologische voetafdruk of persoonlijke gegevens zoals rijbewijs, vingerafdrukken, reisdocumenten, digitale ID, alle controlegegevens zijn en worden gecentraliseerd en opgeslagen op de smartphone, meldt Henry Makow.

De smartphone bespioneert ons door voortdurend gegevens te verzamelen over huidige en vroegere locatie, winkelgewoonten, sociale gewoonten, het soort nieuws dat we consumeren, politieke houding, persoonlijke interesses, het traceren van contacten, en zo veel meer, en stuurt die naar de grote technologiebedrijven, vooral de leverancier van het besturingssysteem van de smartphone, die ofwel Google (Android) ofwel Apple is, en die elke informatie opslaat en archiveert voor een toekomstig specifiek doel dat niet welwillend zal zijn.

Het manipuleert ons en vormt onze perceptie door de constante stroom van nepnieuws, het leidt ons af van de echte wereld met o zo grappige spelletjes en onnodige info van (anti)sociale netwerken, het isoleert ons van elkaar en het vernietigt basale menselijke communicatie omdat het zo veel gemakkelijker is om wat stomme tekstberichten te sturen dan om face to face of voice to voice te praten.

Met elke app die we downloaden en gebruiken geven we meer van onze vrijheid en persoonlijke vrijheid op en ontmenselijken we onszelf. We leggen vrijwillig een digitale ketting om onze nek en trekken die steeds strakker aan.

De smartphone is DE spil in de oprichting van de satanische nwo (en ze zullen ons lynchen als we ons niet verzetten). Het is het belangrijkste en krachtigste instrument om ons tot slaaf te maken, omdat het voortdurend al onze via telefoonnummer gepersonaliseerde gegevens en gedachten verzamelt om ze te geven aan degenen die ons willen veranderen in op afstand bestuurde zombots.

Zonder iedereen met een smartphone zou de NWO morgen dood zijn en dat weten ze. Daarom willen ze ons allemaal chippen, want het is moeilijk om van een apparaat in het lichaam af te komen, terwijl het makkelijk is om een smartphone weg te gooien.

Een smartphone is geen smartphone het is een Slavephone en alleen slaven zijn 24/7 beschikbaar. Leven zonder smartphone is niet alleen mogelijk en veel makkelijker dan veel mensen denken het is de meest effectieve manier om onze geest weer te bevrijden en de NWO ten val te brengen.

Men kan tegenwerpen dat de smartphone zoveel mogelijkheden en functies heeft dat hij inmiddels onmisbaar is geworden, maar waar is hij precies onmisbaar voor?

Persoonlijk ken ik geen enkele functie die onmisbaar zou zijn en ik heb nog nooit gehoord over een functie die essentieel zou zijn om te overleven.

De meest gebruikte apps zijn niets anders dan plezier en spelletjes en afleiding die ons zwakzinnig hersendood en verlamd maken. Smartphones voor de massa bestaan nog maar 15 jaar, de eerste iphone kwam uit in 2007. Hoe hebben we het al die tijd gered zonder smartphone?

Nee, smartphones zijn helemaal niet onmisbaar. Misschien zijn ze zelfs alleen maar uitgebracht om ons te verbinden met het wereldwijde vijandige AI-netwerk en hebben ze ons te pakken en verslaafd gemaakt met al die gratis apps die in feite zeker niet gratis zijn.

Met het gebruik van onze smartphones leveren we zelf de hardware infrastructuur en de gepersonaliseerde datastroom die tptb nodig heeft om hun gewenste NWO aan ons op te leggen. Elke smartphone is een tentakel van het geestverslindende AI beest dat ons in de val van slavernij lokt.

Breek het, crash het, laat het vallen, dump het. Je smartphone is niet je vriend en hij is er niet om je te dienen; hij is er om je tot slaaf te maken. Het is een moordenaar met een mooi gezicht. Niemand heeft die rotzooi echt nodig, het is gemaakt om ons onze vrijheid en ziel te laten verkopen voor een handvol opzichtige glazen kralen.

Verzet je!


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Tot ze chips in je hersenen implanteren is je smartphone je digitale enkelband.

Schwab bevestigt complottheorie – We krijgen allemaal een chip in onze hersenen (Video)

5 3 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

10 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jan Daling
Jan Daling
3 maanden geleden

Ik ben het ten dele met u eens maar ik wil graag een alternatief noemen die de voordelen van een smartphone wel kan bieden.
Dit zijn de zogenaamde ‘custom roms’, alternatieve Android besturingssystemen die ontdaan zijn van Google diensten.
Sommige nemen privacy zo serieus dat ze zich laten auditten om te bewijzen dat er absoluut geen data naar big tech bedrijven worden gelekt.
Het is op veel Android telefoons mogelijk het bestaande besturingssysteem te vervangen voor een custom rom (Lineageos ondersteund de meeste modellen) en Murena biedt zelfs toestellen met hun besturingssysteem aan compleet met een open source alternatief voor Google cloud diensten.

John
John
3 maanden geleden
Antwoord aan  Jan Daling

Ik volg de meeste alternatieve media op mijn smartphone.

Hagar
Hagar
3 maanden geleden

Een smartphone is een technologie die op zich neutraal is.

Het gaat erom wie de touwtjes in handen heeft, wie de regering van het land domineert en wie bepaalt welke richting het land inslaat.

En op dat vlak zitten we nu totaal fout: we worden geregeerd door marionetten van de internationale samenzweerders, die niets minder dan de totale ondergang van ons volk als hoofddoel hebben.

En we zitten gevangen in een politiek systeem dat ons geen enkele uitweg biedt.

Laatst bewerkt op 3 maanden geleden door Hagar
Anoniem
Anoniem
3 maanden geleden

Zolang die domme phone niet op jouw naam staat (ongeregistreerde prepaid) en je ook nog gebruik maakt van bijv VPN en/of een firewall waarmee je zonder problemen grote delen van het besturings programma internet toegang kan weigeren en mail enz encrypted hebt kunnen ze niet veel data van jou verkrijgen. Verder dat ding niet permanent bij je dragen en al helemaal niet je gps of bluetooth aan hebben staan natuurlijk. Maar toegegeven zonder is altijd beter!

Dee
Dee
3 maanden geleden
Dee
Dee
3 maanden geleden

Als je afhankelijk bent van een smart phone is het misschien interessant om eens te denken aan een Pine phone met een Linux distro. Met Linux heb je weer controle over jouw pc en je telefoon. En betaalbaar. Vanaf 149 euries heb je er al eentje.
https://www.pine64.org/pinephone/
https://news.itsfoss.com/pinephone-review/

Johan P
Johan P
3 maanden geleden

Of je kunt voor een klein bedrag een faraday-hoesje kopen. Of er zelf eentje maken.
Bij mijn eerdere telefoon haalde ik gewoon de batterij er uit en had beide apart bij me zodat ik in geval van nood kon bellen, wat dan ook de reden was dat ik een mobieltje had. Meer gemak dan noodzaak, maar ook voor de gemoedsrust van familieleden.
Bij de nieuwere modellen kun je de batterij er niet eens uithalen. Maar een faraday hoes houdt alle signalen tegen. Dan ben ik dus niet constant bereikbaar, maar ik zie ook niet in waarom ik dat zou moeten zijn.
Voor kortere trips laat ik de telefoon sowieso thuis.
Maar voor iedereen die wel graag een telefoon voor noodgevallen bij zich heeft maar niet wil dat dat kreng constant data verzend kan een dergelijk hoesje een uitkomst zijn.
Anders dan dat, koop een prepaid telefoon. Zelf heb ik er een met abonnement, die meestal in een faraday-hoes zit. En een prepaid voor bepaalde contacten, die heel weinig wordt gebruikt. En ook in een faraday hoes zit

NOWAR
NOWAR
3 maanden geleden

Zeker weten weg met de smartpfones!!!
Heb al jaren geen smartphone 1 jaar had ik zo een geval, gekregen 2e hands ..nou nou wat een gedoe de hele dag…allemaal van die pokke berichtjes heel kort ook je kreeg zo opeens 20 berichtjes van iemand .
helemaal haastig en ondoordacht geschreven ook nog met een tekstverbeteraar dus iemands karakter was er meteen uit
Wat een rottig ding dacht ik

Hup ik zo een makkelijk nokiaatje gekocht dat alleen kan smssen of bellen verder niks.
En nog neem ik m nooit mee als ik wegga
What the f.ck…. een mens moet vrij zijn en niet constant gestoord!!!

Hey en o ja bij jullie verwijder methoden weet ik er nog een te plaatsen: zo een phone doet het zelfde als kunstje als een platte steen op water laten stuiteren echt leuk dan stuitert de phone supersmart met een stuk of 4 hopjes ten onder …daaaag AI.

Anja
Anja
3 maanden geleden

Ik leef ontzettend gelukkig zonder de stupidphone, zoals ik hem zelf noem. En als ik zo om me heen kijk naar al die mensen die wel zo’n rotding hebben, dan voel ik me ontzettend dankbaar, dat ik er niet aan ten prooi ben gevallen. In plaats van continue op dat schermpje te staren, geniet ik van al het moois om me heen, voel ik me vrij. En ik kan alles doen.

Ik lees hier verschillende mensen die andere operating systemen gebruiken dan Android en iOS, tot aan firewalls aan toe, om maar zo’n ding te kunnen gebruiken. Maar waarom zou je? Besef je goed dat ze je misschien wat minder makkelijk kunnen volgen, maar dat er wel een profiel van je wordt aangemaakt, o.a. via spraakherkenning.

Als je ooit een keer hebt gebeld met je “goed beveiligde foon” dan is het vastgelegd en word jouw stem herkend in de nabije toekomst. Dus dan sta je af te rekenen bij de pomp (als je nog een auto mag hebben) en ineens kun je niet betalen, want je zit aan je benzine max…

Dit is geen wilde fantasie. Er bestaan databanken waarin stemmen worden opgeslagen. En met uiterst fijne sensoren die overal aanwezig kunnen zijn, wordt die van jou herkend.

Een GSM daarentegen (zonder internet) is prima, daar kunnen ze weinig mee. Je kunt er steeds lastiger aan komen, maar het is nog mogelijk. Ik heb er eentje, want ik rijd in een scootmobiel, dus tja, als ik onderweg met een lekke band sta, dan is het wel fijn als ik hulp in kan schakelen. Telefooncellen zijn immers verleden tijd.

Gooi je foon weg zou ik zeggen, ga lekker bekabeld op internet via een computer of laptop. Dat is redelijk wat vrijheid. Gebruik in elk geval nooit Wifi! Alleen al vanwege de schadelijke straling, maar natuurlijk ook omdat je kwetsbaar bent, ook met firewalls (denk maar niet dat ze die firewalls niet kunnen omzeilen, dat kunnen ze dus wél!). Zelfs met een VPN ben je met groot gemak te traceren. Officieel mag dat alleen als je wordt verdacht van een zwaar misdrijf of als je voortvluchtig bent. Maar men trekt zich tegenwoordig niet zoveel meer aan van wat wel en niet mag volgens de wet…

Fijn weekend allemaal!

Roos Despot
Roos Despot
3 maanden geleden

Leven zonder smartphone is een zware maar wel verstandige beslissing!
Geen smartfon=Geen Controle!!!