Het wordt elke dag mooier voor mij als verklaard tegenstander van de Grote Satan, onze bezetter, de verspreider van woke, cultureel-marxisme, BLM, LGBT, oorlogen die immigratie tot gevolg hebben en ongebreidelde Blankenhaat.

Nu staan zelfs de slaafse Aziatische vazallen op tegen de kwaadaardige hegemoon. Dat was ook de reden dat Shinzo Abe uit de weg geruimd moest worden, maar dat terzijde.

Macron, Scholz en zelfs Von der Leyen protesteerden eerder al tegen Amerika’s Inflation Reduction Act (IRA) –

Er ontstaan breuklijnen tussen de EU en de VS

De Yanks noemen het ‘Climate Change Scheme’, maar het heeft weinig met klimaat te maken, het is een gigantische injectie van 400 miljard FIAT geld in de eigen economie. Als de rest van de wereld gelijke tred wil houden, zouden ze eigenlijk hetzelfde moeten doen. En dat in een tijd van gierende inflatie. En de Yanks gaan niet inbinden, ze binden nergens in. Dat laat de rest van de wereld geen keuze. Dat houdt in dat de alreeds gierende inflatie in Weimariaanse overdrive zal gaan. Dat is heel vervelend en iedereen zal heel arm worden, maar ‘Elk nadeel hep zijn voordeel’ zoals een Nederlandse wijsgeer zei. Het houdt ook in dat de staatsschulden van de zuidelijke Europese landen onhoudbaar worden en de EU zal ontploffen. En NIKS is belangrijker dan dat. De EU MOET stuk als we onze vrijheid terug willen.

RT:

Seoel en Brussel moeten hun reacties op een grootschalig subsidiepakket dat door de VS is aangenomen, coördineren, zei de Zuid-Koreaanse minister van Handel Dukgeun Ahn vrijdag in een interview met EURACTIV.

De Inflation Reduction Act (IRA), een plan ter waarde van 430 miljard dollar voor klimaatbescherming en sociale investeringen dat in augustus door het Amerikaanse Congres is aangenomen, is bedoeld om de inflatie te bestrijden en de energieprijzen te verlagen, en om de klimaatverandering aan te pakken.

Het omvat echter ook enorme subsidies voor in de VS geproduceerde elektrische auto’s en batterijen, wat grote zorgen baart dat Europese en Zuid-Koreaanse fabrikanten aanzienlijk zullen worden benadeeld.

Ahn zei dat Zuid-Korea en de Europese Unie moeten samenwerken om een antwoord te formuleren op de IRA, die in augustus door het Congres werd goedgekeurd. De EU vindt dat de wet in strijd is met de mededingingsregels, omdat hij kopers van Amerikaanse elektrische voertuigen stimuleert.

“Er is veel ruimte voor de EU en Korea om samen te werken en het [IRA]-systeem meer in overeenstemming te brengen met de WTO, zodat strategisch belangrijke onderdelen van onze industrie niet onnodig in de problemen komen”, aldus Ahn.

Een paar jaar geleden zou niemand de oneerlijke handelspraktijken van de VS in twijfel durven trekken, laat staan oproepen tot een transcontinentaal bondgenootschap tegen deze praktijken. De snelheid waarmee de VS hun prestige op het wereldtoneel hebben verloren is ongelooflijk.

Velen lijken zich totaal niet bewust van deze wereldwijde verschuiving.

Dat de Koreanen het dan weer op elektrische auto’s betrekken is dom, want elektrische auto’s zijn slecht.

Elektrische auto’s gaan ook ons elektriciteitsnet compleet opblazen. Het is nu al niet toereikend. Maar stinkhippies en homo’s als Rob Jetten hebben geen idee van natuurkunde en begrijpen niet dat je niet onbeperkt elektra over een net kan jagen van en windmolens, en zonnepanelen en elektrische laadpalen, terwijl het nu al overbelast is. Als je tegen 2035 of weet ik wanneer wil verplichten dat het hele autopark elektrisch is, dan moet je wel de capaciteit van het Nederlandse elektriciteitsnetwerk verdrievoudigen. Dan moet heel Nederland tien keer op de schop te midden van de grootste recessie die we ooit gezien hebben.

Europa zal niet dapper genoeg zijn om zich bij Korea aan te sluiten

Het ooit machtige Duitsland durft niet eens de resultaten van het onderzoek wie Nordstream opgeblazen heeft en dus Duitsland compleet gede-industrialiseerd heeft te openbaren.

Zowel Duitsland als Korea hebben oorlogen verloren van Amerika. Ze zijn beide militair zwaar bezet. Net als Japan.

Het is tijd dat we ons verenigen tegen de Yanks om onze vrijheid te herwinnen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Wat doen de VS in vredesnaam met hun EU-bondgenoten?

5 3 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
It's me
It's me
3 maanden geleden

Alleen dit, Duitsland heeft de oorlog niet verloren net zo als Koreanen, maar dat hoef ik de wakkere mensen niet te vertellen.

Angie
Angie
3 maanden geleden

Met pijn in het hart onderschrijf ik deze oproep. Amerika is een corrupt, satanisch, incompetent klootland geworden. De toplaag moet ausradiert worden. De gewone Amerikaan treft geen blaam.

Eddy
Eddy
3 maanden geleden
Antwoord aan  Angie

Inderdaad. Afscheid nemen van de regering van Amerika en meteen ook van alle politici hier. Nieuwe vakbekwame mensen op deze posten zetten die de wil van het volk voorop stellen en dat tuig meteen opknopen

Hans Vogel
Hans Vogel
3 maanden geleden

Helemaal mee eens. Alles wat uit de VS komt is rommel of laat een slechte smaak achter. Of het nou Coca Cola is (trouwens gestolen van de Spanjaarden), MacDo troep, Netflix (waar een ordinaire oorlogsmisdadiger, de vroegere Witte Huisneger adviseur is), de JSF/F-35, Microsoft, Amazon, Apple, Tesla’s, wat het ook is en noem maar op, het is allemaal brol en werkt niet echt goed. En het wordt ook eens tijd dat Nederlanders en de andere Europeanen ophouden met dat Engels. Laten we gewoon overschakelen op een echte mooie exressieve taal, zoals Duits, Frans, of Russisch!

Hagar
Hagar
3 maanden geleden

Zuid-Korea zit net zoals de EU, Japan en Taiwan volledig onder de Amerikaanse knoet, met een enorme militaire bezetting.

Iemand moet ooit het startschot geven om zich vrij te worstelen van de US-tiran, en dat zou wel eens uit Aziatische hoek kunnen komen.

Terratrader
Terratrader
3 maanden geleden

Tja, het is heel eenvoudig. Doe zoals ik, koop geen electrische wagen. Als iedereen die toestellen de vinger geeft staan de VS alleen met hun brol. Gooi er vervolgens een EMP bom op en de hele VS ligt jaren lang plat. De rest van de wereld heeft dan alle tijd om de Amerikaanse markt helemaal in te palmen.