Het Johns Hopkins Center for Health Security heeft, in samenwerking met de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en de Bill & Melinda Gates Foundation, op 23 oktober 2022 in Brussel, België, opnieuw een pandemie-oefening gehouden, meldt Infowars.

Dezelfde mensen achter Event 201, dat bijna op de dag af drie jaar geleden plaatsvond, hebben zojuist een desktop-simulatie voor een nieuw enterovirus uit Brazilië afgerond.

De oefening, met de naam Catastrophic Contagion, simuleerde de vergaderingen van de adviesraad voor noodgevallen van de WHO over een fictieve pandemie die zich vanuit Brazilië naar de rest van de wereld verspreidt.

Naast Bill Gates namen 10 huidige en voormalige ministers van Volksgezondheid en hoge volksgezondheidsfunctionarissen uit Senegal, Rwanda, Nigeria, Angola, Liberia, Singapore, India en Duitsland deel aan de simulatie, die bestond uit vooraf opgenomen nieuwsuitzendingen, live briefings van het personeel en gemodereerde discussies.

Het virus in deze simulatie, het Enterovirus, heeft een hoger sterftecijfer dan COVID-19 en treft onevenredig veel kinderen en jongeren.

Het verschijnsel krijgt de naam SEERS (Severe Epidemic Enterovirus Respiratory Syndrome 2025).

Enterovirussen behoren tot een groep RNA-virussen (waaronder die welke polio en hepatitis A veroorzaken) die typisch voorkomen in het maagdarmkanaal en zich soms verspreiden naar het centrale zenuwstelsel of andere delen van het lichaam.

Event 201 was een simulatie met een gecoördineerde wereldwijde reactie op een coronavirus die werd uitgevoerd enkele maanden voordat COVID-19 begin 2020 tot een wereldwijde pandemie werd uitgeroepen.

Van de Johns Hopkins website:

Event 201 was een 3,5 uur durende pandemie-oefening waarin een reeks dramatische, op scenario’s gebaseerde discussies werd gesimuleerd, waarbij moeilijke, levensechte dilemma’s in verband met de reactie op een hypothetische, maar wetenschappelijk plausibele pandemie werden geconfronteerd. 15 wereldleiders uit het bedrijfsleven, de overheid en de gezondheidszorg namen deel aan de simulatieoefening, die de aandacht vestigde op onopgeloste beleids- en economische kwesties uit de echte wereld die met voldoende politieke wil, financiële investeringen en aandacht nu en in de toekomst zouden kunnen worden opgelost.

Als zodanig is het feit dat dezelfde globalistische organisaties die deze oefening uitvoerden, ook achter de Catastrophic Contagion simulatie zitten zowel alarmerend als onheilspellend, vooral met de opname van het specifieke jaar 2025 als startdatum.

Over 2025 gesproken, een andere coronavirus pandemie-oefening voorafgaand aan COVID-19 waarbij ook Johns Hopkins betrokken was, heette SPARS 2025-2028, waarbij de wereldwijde pandemische reactie op een respiratoir virus dat zich vanuit de Filipijnen naar St. Paul, Minnesota, verspreidde, werd onderzocht.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


De volgende Plandemie staat gepland. De mensen achter Event 201 hebben de volgende geoefend – Catastrophic Contagion

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marco
Marco
3 maanden geleden

Virussen, een theorie met een flinterdun bewijs.

Excelsis Deus
Excelsis Deus
3 maanden geleden

Hierdoor gaan kinderen afgezonderd van hun ouders/voogden in quarantaine gezet worden. En we weten allemaal wat er in deze wereld gebeurd met kinderen buiten het toezicht van de ouders/voogden.

Dan volgt natuurlijk de vraag, hoe kun je je op deze nieuwe hoax voorbereiden?

Henk
Henk
3 maanden geleden
Antwoord aan  Excelsis Deus

Maakt iemand zich überhaubt druk om de 1675 door de Staat der Nederlanden ontvoerde kinderen ?

Dee
Dee
3 maanden geleden
Antwoord aan  Henk

Zijn er zo’n 1000 meer. Die waren ze ‘vergeten’.

It's me
It's me
3 maanden geleden

KILL Bill Gates and the rest of them.

Henk
Henk
3 maanden geleden

Aangezien we covid-19 en varianten als niet bestaand en bewezen kunnen beschouwen, wat zou het kunnen zijn waarmee ze de wereld wederom in een angstgreep gaan krijgen ? Dodelijke virussen afkomstig van ruimtewezentjes wellicht ? Met de realisatie van project Blue beam zullen ze waarschijnlijk niet lang wachten. Zoals Wherner von Braun decenia geleden tegen Carol Rosin zei : “The fake space alien invasion will be their last card”.

Dee
Dee
3 maanden geleden

Gaat lekker, al dat bedreigen op alle vlakken. Oorlog, ziektes, klimaat, energie, finacieen, noem maar op en er is dreiging.
Dit gaat door totdat wij helemaal uitgeput zijn en totaal in paniek en dan zullen smeken om wereldleiderschap om al die crisis op te lossen. Tenminste, daar gokken zij op. Maar ik zie langzaam iets anders gebeuren. Steeds meer mensen hebben het helemaal gehad met al die bedreigingen en zien wat voor een psychopaten aan de touwtjes trekken. En die groep is groeiende. Dus ga nog maar even zo door, want wij gaan jullie niet smeken, maar wij gaan ons tegen jullie keren. En dan is er geen plek op aarde waar jullie je kunnen verstoppen. Er wacht een stuk touw op jullie. Tuig.

Laatst bewerkt op 3 maanden geleden door Dee